Fressssssh

srijeda, 25.09.2019.

Računajte na nas


Hitler je imao Hitlerjugend, Tito je imao Skoj, a onda su se odlučili na stepenicu niže, pa su imali pijonire koji su veselo skakutali na sletovima dok su skojevci nosili štafetu mrtvome maršalu, elgebete pederi su otišli još dalje pa svoju bolesnu ideologiju šire slikovnicama u vrtićima.

Da dobro ste primjetili svaka bolešćina da bi se održala doć će po vašu djecu.

Globalisti imaju malu Gretu und jaranen, i gomilu idiota koji puše tu priču, gomilu idiota su imali i fašisti, i komunisti, jer kako bi inače uopće šačica njih napravila toliko zla, za to su imali idiote, i priču o vanjskom i unutarnjem neprijatelju.

Globalistima su unutarnji neprijatelji ekstremna desnica, dakle svak ko ne misli da je jebanje u guzicu civilizacijski doseg, oni koji misle da se granice moraju poštivat, i da se tisućljeća naslijeđa ne trebaju brisat da bi oni imali jeftinu radnu snagu.

Vanjski neprijatelj pošto još nismo našli vanzemaljce je ugljik, kako to zlokobno zvuči, pa su idiotima prodavali priču o kiselim kišama, koje najednom volšebno nestadoše, pa o ozonskim rupama koje su eto opet nekako volšebno manje nego ikada iako krave i dalje prde, i sada globalno zatopljenje koje će nas sve ubit ako ne pristanemo ist meso, grijat se, vozit aute, i imat mobtele.

Idioti će se naravno i dalje vozit u autima, kusat mesinu, grijat se, i telefonirat mobtelom, ali će bezrezervno vjerovat u Gretu i njeno poslanje.

Zato pazite na vašu djecu, okružena su kojekakvim idiotima, onima koji su ih učili da je Adolf svima otac i majka, onima koji su ih učili da je šepavi masovni ubojica najveći sin naroda i narodnosti, tako i ovima danas koji će ih učit da je jebanje u guzicu civilizacijski doseg, i da je svukud oko nas strašni ugljik koji samo čeka da nas pojede vako iscrpljene nesmiljenim bitkama s kiselim kišama i ozonskom rupom.

- 18:43 - Komentari (20) - Isprintaj - #