Fressssssh

utorak, 03.09.2019.

AktuValnosti

U Zadru je pivala Rita Ora, na koncert je kažu bilo pet, šest iljada svita, šta je dosta manje nego šta je bilo prije dvi šetemane na Viru na koncert od Lile Bačić, iz čega moremo zaključit da ta Ora nije Lili do kolina.

Objektivni i profesijonalni mediji su napali nekog adezeovca, jer se neka lova popušila na koncertu, šta je u redu jer su adezeovci govna u rangu članova saveza komunista, jedina olakotna okolnost im je bila da su ovi iz esdepeja gori od njih, šta se ovi sad trude koValiranjem sa Srbima i krimosima iz aenesa demantirat.

Zanimljivo je kako našim objektivnim i profesijonalnim medijima ne smeta kad građani pušu lovu, na ljetovanjima našeg Radeta, sa sve familijom na brijunima, i vozanju našeg, Neše Stazića, sa ratni brod, da vidi kako Rade i nejač glumataju.

Severina je nastupila na roštiljadi u Leskovcu, kažu da je bilo masu svita,’opšti haos, ne zna se jesu li došli radi Sevke ili roštilja.
Po navodima objektivnih i profesijonalnih medija u komšiluku tražila je samo srpsku kobasicu.

na plaži u Posedarju je nastupa neki Ilija iz Knina, koji je prijetio kupačima, i vika da je plaža Srbija, pa je onda došla policija.
Premijer i predsjednica još nisu osudili nacionalističko šovinističke ispade, navedenog Ilije, niti je Milorad Pupovac održa presicu.

Zanimljivo je da DJ Ilija nije optužen za izazivanje nacionalne netrpeljivosti, nego je samo kažnjen s trista kuna, naime nacionalizam bi bio da je neko doša u Posedarje i vika da je plaža Hrvatska jer bi sutin vriđa osjećaje Ilije Srbina, vako kad Ilija viče da je plaža Srbija, to je samo prekršaj jer viče.

Predsjednica je nastupila u Poljskoj, di je nešto laprdala o partizanima, šta je uznemirilo duhove u komšiluku, jer Čube nije ni pozvan na obilježavanje početka rata, jer Poljaci nisu pozvali nikoga od predstavnika nedemokratskih režima, pa tako ni Čubeta ni Putina.

Ni jedan primjer tako zorno ne pokazuje bratstvo i jedinstvo fašizma i komunizma kao Poljski, Poljsku su na početku rata simultano okupirali njemački fašisti i ruski komunisti, s tim da su se fašistički okupator nakon 6 godina povuka, a komunistički je osta 60 godina.

Piruška Canjuga, nigdi nije nastupila, nju su optužili da je skupa s Gazdom popalila neku lovu, inače Piruška, je iz Glavica sela koje jedino nije imalo crkvu, otamo je i Zoka Milanović, poznat po bolnim preponama, koji je triba nastupit kod Ace Stankovića, ali nije jer mu je umra ćaća, istaknuti član saveza komunista, pa adezea, pa esdepea.

umisto Zoke je nastupije neki lik šta oće bit precjednik, obzirom da smo se osvjedočili da u Hrvatskoj svako smeće more bit precjednik, ne čudi inflacija kandidata, ovog lika podržava aeseles stranka s rejtingom od 0,6 posto, pa je Aco isto tako moga ugostit i Sandru Dabo ona bi dobila više glasova nego taj lik,

eto da ne bi posli bilo nismo znali




- 12:45 - Komentari (28) - Isprintaj - #