Fressssssh

srijeda, 04.09.2019.

Svastika

Neki Grk je oženija svastiku, a onda se njegova prva žena žalila, pa mu je sud poništija brak, jer je to u Grčkon zabranjeno, mislin to ženit svastike.

Sad su se Grk i svastika žalili sudu u Strasburu, zato šta Oće bit vinčani.

Moja fejspuk prijateljica je bila bolesna, i bija jon je rođendan, a morala je ić kod likara da vidi Oće li umrit ili neće, pa jon je likar reka da neće, i sad jon moremo čestitat rođendan.
Ona nije udata, ni za Grka ni za bilo koga drugoga, nego ima nekog Bosanca šta skače po njon, to jon baš i nije pametno jer ti Bosanci oni su više vako stručni za upravljanje s bukvama i međedima, ali štaš to žensko kad nešto namisli moš se ti jebat, džaba ti.

Dolazi jesen, minjaju se godišnja doba, saće se svi ludaši, oni s dijagnozaman i oni brez njih aktivirat, neki već jesu, a ostale čekamo, uvik vako u jesen i na Proliće najžešće pomanitaju, ko zna kakvi in se kratki spojovi dogodu.

Nikad nisi na čisto šnjima, najradije bi da mogu pustili pasa na tebe, dosta tih ludaša ima pase, biće je to iz potribe da i bar neko voli, samo šta onda pasi počnu ličit na nji pa budu maniti, a štaš jebiga.

Na blogu nema ništa novo, Julka je nepravila kolače, pa je ona šta glumi neku pisnikinju, a u stvari samo Oće iznervirati Anči doskakutala, vidit jesmo li ja i kupus tamo, Smjehuljica se odlučila bavit poljoprivredom i sadi marijuanu, a Stara teta će jon ka iskusna laborantica reć kako će imat više onog tehaceja da bolje puca, pa će nji dvi dilat, Anči se sa kupuson dopisiva na nekon tajnon mistu i naganja pedere po blogu, Mela i Vranjo su ošli na kvasinu, napatinali su se crnon patinon, i slikali pa se opće ne vidu, i tako sve redom

Obziron da te klimatske promjene godišnji doba izazivaju nemir u našin redoviman, tribalo bi Učinit anketu o važnosti redovitog uzimanja terapije, samo kad bi ona nedepilirana blognjuzača tila nešto Radit i kad bi redovito uzimala terapiju; a ne da svako malo napada našu Anči ni krivu ni dužnu, pa se onda bidna Anči mora dopisivat na tajnim mistima.

- 07:19 - Komentari (18) - Isprintaj - #