Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Kurac te gleda

Jeste li vi možda primjetili kako su kreteni koji uvik iznova laprdaju o industrijalizaciji, pa bi najradije da proradu Koksara u Bakru, Jugovinil u Sućurcu, i Jugoplastika u Postirama postali najedanput Greteni koji bi zabranili avijonima da lete i kravama na argentinskim pampasima da prde.

Svaki jugonostalgičarski kreten koji drži do sebe i kojem se srce kida jer nema više željezare a i rafinerija ode u kurac, istovremeno je i Greten, koji se nesmiljeno bori protiv globalnog zatopljenja.

Ono šta je najjače ti idioti će kad shvate da su popušili s Gretom, opet Počet bez i malo stida laprdat o industrijalizaciji, i zujanju mašina kroz koje poput šapat dopire ime voljenog maršala.

Srićon eto da smo ode mi da im kažemo da se moraju odlučit Oće li bit kreteni ili Greteni, nemore piškit ću kakit ću, ili ćemo ih pretvorit u hobite u majicama s likom Će ge vare.

Nego jel vas zabavlja kad ovi rade budale od sebe.

Prijateljskom i nesvrstanom Austrijskom narodu čestitamo izbor Kurca za prajmministera, mi smo imali patološkog lažova i veleizdajicu, glupu nedepiliranu skojevku, Neodlučnu komunjaru, kleptomanijaka, kretena i sad anemičnog dezertera.

Kad Čovik malo bolje pogleda bolje bi bilo da smo imali tri Kurca nego ove idijote.

Post je objavljen 30.09.2019. u 21:41 sati.