Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Blogo škandal

Nećemo odma pričat o nemilin događajin na blogu, prvo ćemo se malo sprdat sa gejizokej kanadskim debilom, šta oda okolo sa umjetničkim obrvama, precjednikom Trubom.

Kanadski precjednik Truba se suočijo sa činjenicom da revolucija izde svoju dicu.

Prvoborac političke korektnosti se volijo maskirat u crnca, šta je rasizam, jer precjednik Truba more bit žena ako se tako osjeća, ali nemore bit crnac jer je to rqsizam, tako da se naš tužni Truba triba maskirat u pulsirajuću vadžjnu a ne u crnca, samo je mora pazit da vadžajna ne bude od crnkinje jer bi to bijo rasizam.

Kod nas je neki crnac koji je svećenik kažu zlostavlja neku djevojčicu, a on kaže da mu to štele zato šta je crnac, zato bi tome crncu svećeniku politički korektnom sikiron tribalo odsić pišu, i Poslat ga precjedniku Trubi da ga stavi na čelo i glumi jednoroga.

A sad da se vratimo na nemile događaje na blogu, jedna blogerica klase namiguša, mene i kolegu Kupusa gonja sa svog bloga, iako mi nismo ništa uradili, oba smo bili ka sunce.

Iz toga je razvidno da je najgore bit dobar, onda najebeš ka ja i kupus.

Da bi stvar bila još gora Julka je u štrajku, pa se ja bojin da Kupus ne izgubi orijentaciju, naime kolega Kupus je jedna osjećajna duša koja teško podnosi to zlostavljanje, kad ništa nije kriv.

Da je Julka ode ona bi njemu skuvala nešto, i to bi ga utješilo.

Mislin ono sutra je subota, ja radin, ali neko od vas bi moga kupit po janjca pa pola ispeć pola lešat i zovnit Kupusa.

Nećete valjda Ostat brezosjećajni na patnje kolege kupusa.

Dođe mi da pokrenem revoluciju, da ja i Kupus protestiramo u majicama s Će ge Varom, jel morete vi mene i Kupusa zamislit s Će ge Varama, jel tako da nemorete jebate moremo bit maniti, ali nismo ebete, nam bi više sličilo da imamo majice sa ovcom Dolly, šta je bilo sutin, ja i Kupus smo jako zainteresirani za kloniranje janjaca.

Evo sad sam od ovog pisanja ogladnija

Post je objavljen 20.09.2019. u 21:11 sati.