Fressssssh

petak, 13.09.2019.

O totalitarizmu

Jedan bloger mi je prije davno dok san još ima emajl objavljen na blogu, priča kako on ujutro kad se probudi, nesmi objavit post, dok to ne učini jedna eminentna blogerica, nego je mora čekat da ona objavi pa njon komentirat, i tek onda je on moga objavit post, nakon šta bi ga ona prigledala i odobrila.

Daklen to je eklatantan primjer totalitarizma.

Sad kad smo raščistili šta je totalitarizam, i upoznali Hiću iz našeg sokaka, moremo utvrdit oklen ljudima dolazu tako bolesne ideje.

Ljudi su svaki ponaosob uvjereni da su najpametniji na svitu, a nisu, evo recimo ode na blogu ima nevjerojatnih budaletina, glupana i ono baš retardiranih likova, a da ih pitate svi bi rekli da su pametni za popizdit.

Evo moremo imat malu vježbu u kojon će svaki reć jednog blogera ili blogericu koji su pametniji od njega, ako neko Oće more ih nabrojit i više.

Oni koji ne budu komentirali ili budu nešto laprdali, a ne navedu nikoga, oni su gori od Staljina i Hitlera zajedno, a šta god ih više nabrojite to je vaša sklonost totalitarizmu manja.

Inače u tijeku je akcija spašavanje vojnika Milorada, sva sredstva se koriste da se skrene pažnja sa sranja koje je velikosrpsko govno izgovorilo, smeće sustavno već skoro trideset godina, od pokrštavanja desetina hiljada srpske nejači na ovamo, na sve načine pokušava opravdat srpsku agresiju na Hrvatsku.
Samo idiotima nije jasno da je cilj, da ideja da su Srbi imali pravo oružjem krenuti na Hrvatsku, jer su se eto bojali nekih ustaša, stekne pravo građanstva, za neki slijedeći pokušaj kad se nekome učini da vidi ustaše.

Kako bi se priča razvodnila, i Milorad se pregrupirao, a da usput ni u kom slučaju ne prizna Hrvatsku kao bezuvjetnu činjenicu, posegnulo se za koječime, pa su idioti oduševljeno dijelili pazi sad, video u kojem Kolinda čita priče za djecu.

Eto Kolinda čita priče već godinama kao što to rade i drugi političari, glumci, pjevači, sportaši, znanstvenici i druge javne osobe, to je čudno i skandalozno, jedino Srbima, Jugoslovenima, i idiotima.

Srbi i Jugosloveni dobro znaju zašto to rade, a idioti su idioti.

Ajmo sad da vas čujem ko je to na blogu pametniji od vas.

Evo ja ću kao prvi nominirat meni dragu blogericu Kojoticu, koja mi je toliko draga da eto mogu podnit i da je pametnija od mene.

- 06:31 - Komentari (56) - Isprintaj - #