Fressssssh

nedjelja, 08.09.2019.

Viva Espana

Španjolska je postala mračno i nasilno mjesto na karti Europe.

Da je ovaj post pisala objektivna i profesijonalna nounarka Ivanka Toma, ovo bi bio naslov, jer će u postu bit spomenut Placido Domingo, poznati operni pjevač, koji doduše Miši nije do kolina, jebiga moreš naučit pivat ali sa karizmon se rađaš.

Dakle naš dobri stari Placido, ima bit da zadnji sto godina siluje ženske, po cilomu svitu, pa je valjda ako se Ivanku Tomu pita vrime da Španjolsku proglasimo mračnim i nasilnim mjestom na karti Europe.

Ako bi pitali Ivankine profesijonalne i ovjektivne kolege iz drugi medija, onda bi morali primjetit da je Placido i katolik i optužit i cilu katoličku crkvu za silovanje.

Ajmo sad malo o silovateljima, Placidu Domingu, radi kojega niko nije Španjolsku proglasio mračnim i nasilnim mjestom na karti Europe, i Damiru Škari radi kojega je Ivanka Toma proglasila Hrvatsku mračnim i nasilnim mjestom na karti Europe, a ostali mediji razapinju katolike.

Nasilje nad ženama je problem, nešto apsolutno nedopustivo, bez obzira je li počinitelj skupina migranata, Placido, Škaro, ili bilo tko drugi, nasilje nad ženama je akt ravan ubojstvu ako ne i gori, jer se žrtva ubojstva barem oslobodi muka, a žrtva silovanja mora živjeti s tim i dalje.

Nasilnici nad ženama, su jednako kao i ubojice, patološki slučajevi psihičkih bolesnika, i trebaju biti uklonjeni iz društva.

Ja bi za silovatelje recimo umjesto sadašnjih besramno niskih kazni predložio da ih se kastrira tupom hrđavom satarom, i da ih se onda ugluši njihovim spolovilom, a ove kazne od godinu dana zatvora bi ostavio kao preventivu za idiote koji žene fotografiraju bez njihovog pristanka.

Tako da moremo zaključit da bi šta se mene tiče Placido, Škaro, skupine migranata i svi ostali završili sa kurcom u grlu, njihovim vlastitim.

A objektivne i profesijonalne novinarke ka šta je Ivanka Toma, radi koje je Hrvatska postala mračno i nasilno mjesto, na karti Europe, bi mlatio spolovilom po čelu, sve da se zove i Aleksandar Stanković recimo, čisto radi ravnopravnosti spolova, sve dok ne bi pitala ko je ugasio svjetlo.

- 08:29 - Komentari (35) - Isprintaj - #