Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Kvadrat

Mislio sam jučer napisat skroz nerazumljivu pismu ali san zaspa pa nisan.
To je vrhunac poezije kad pišeš a niko kurca tebe ne razumi, nešto ka apstraktno slikarstvo, ka oni Rus šta je nacrta kvadrat.
Kad san ja bija u muzej, di je bila slika od Rusa mene je najviše zanimala kužina, jer je bija lonac od jedno iljadu litara, zato šta je u zgradu di je muzej prije bilo sirotište, pa je bilo masu dice pa su morali imat veliki lonac.
Bilo je razni pitura na izložbu, oni Matisse, Picasso, Dali, Kandinsky, ali svi u najviše gledali ti kvadrat od Rusa koji je u stvari Ukrajinac.
Jebate nisi moga tek tako otić da dobro ne pogledaš šta je pisnik tijo nacrtat



Jeste primjetili kako nema na blogu antifa, svi junaci mukom zamukoše, svaki put kad ovi njiovi napravu sranje, oni se pravu mrtvi, ali ne brinite eto njih čim odluču da smo tribali zaboravit koja su u stvari oni govna.

Dakle jesmo li naučili vrhunska umitnička djela su kad se ljudi kad ih vidu ponašaju ka budale, recimo bleje u kocku.

Tribali ste vi vidit sa kojin strahopoštovanjem se bleji u ti kvadrat, pa onda uzdišu, ne mogu se odvojit od slike, upijaju svaki detalj da bi se duže sićali.

Danas je oni dan kad se roštiljaju paprike, dakle dok vi budete ode gledali u kvadrat ja ću su hrabro borit sa paprikama.
Ako mi se bude dalo slikat ću paprike na roštilju, pA da vi morete gledat u paprike


Post je objavljen 01.09.2019. u 10:34 sati.