Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Samoizolacija



Evo da i ja obilježim međunarodni dan poezije, inače me ne nerviraju toliko, vaši nemušti pokušaji , ali nemojte se uzbuđivati, do mene je nije do vas vi ste uvijek jednako netalentirani.

Evo 24. Je svjetski dan tuberkuloze, nadam se da onda nećete kašljat po blogu.

Ima taj jedan lik, između ostalih koji svaki dan dođe nešto prodat, dobije dvaes, tries, rijetko pedeset kuna, nemam pojma di živi, otkad ga ja znam ima skoro godinu ipo dana, hoda unaokolo u kombinezonu koji nikad nije opra.
Danas je dobio 20 kuna, ali je molio da mu damo 25, dali smo mu više, ne znam šta će bit s njim u ponediljak kad više ne bude ima od koga dobit 20 kuna.
Kad je bio onaj rat, bivše komunjare su čuvale svoju dicu da bi nam danas mogli vladat, u ovom ratu opet ista priča, bolnicu u Splitu sele huligani iz Torcide, bolnicu u Zagrebu su selili huligani iz BBB, volonteri crvenog križa su kao i obično tu, ekipa iz Caritasa isto, Hrvatska vojska.

Samo nema nigdi mladeži adezeja, ni esdepeja, oni se čuvaju da bi sutra vladali nama.
Nema ni smeća iz više od 50 tisuća udruga, da samo precjednici dođu njih 50 tisuća mogli bi nabavit rat i Mađarskoj i Sloveniji odjedanput, a ne preselit par stotina kreveta.

Ono što me frustrira je to da su ljudi nevjerojatno glupi, velika većina njih, i zato bi molio koronu da pobije idiote, bez obzira koliko stari ili mladi bili, a poštedi nedužne, huligane, ekipu iz Caritasa i Crvenog križa, hrvatske vojnike, policajce, vozače, žene u supermarketima, apotekama pekarama, medicinsko osoblje, onima koji pomažu susjedima.

Danas sam ljut i pun mi je kurac, loših pjesnika, teoretičara zavjera, mladeži adezeja, idiota svih vrsta, mladeži esdepeja, nadobudne starčadi, salonskih levičara i male Grete .

Šta vi rekla moja frendica Julka sve teže neke stvari podnosim i idem u samoizolaciju.





Post je objavljen 21.03.2020. u 19:31 sati.