Fressssssh

ponedjeljak, 30.03.2020.

Čekajući post od Kupusa

Reka je gradonačelnik Mile da neće obnavljat privatno vlasništvo stradalo u potresu, pa se nejač antifašista koji su pobili Hrvate i uselili u njiove stanove, i stanove Židova koje su pobile ustaše, jako uznemirila.

Evo recimo bivši precjednik, doktor prava, profesor na pravnom fakultetu, kojem ni jedan zakonski prijedlog nije proša na ustavnoM sudu ima zavidnu kolekciju stanova, u centru Zagreba jer su njegovi dosta tih Hrvata pobili, a i nešto židovski stanova jamili, je jako pogođen tim potresom.

Zato bi tribalo svakome ko ima stan u centru otkupit stan po onoj cijeni po kojoj ga je kupio.

Recimo ako je neko kupio stan od sto kvadrata u koji je njegov deda uselio nakon što je ubio nekog Hrvata, ili nakon što je neki ustaša ubio nekog Židova, taj stan platio deset iljada eura, triba taj stan pod istim uvjetima i otkupit od njega.

Kad se stanovi otkupu, onda triba sve sorit i Napravit Zagreb još stariji i ljepši, onda te sve stanove u tom novom starom Zagrebu treba prodat i obziron da bi se to ziđalo novcima građana Zagreba, novce od prodaje Vratit građanima, ja bi predložio da gradonačelnik Mile baca novce iz helikoptera a da ih razdragane mase vataju.

Mislite li vi da bi se skupi privatni stanovi u centru Zagreba tribali obnavljat novcima sviju građana Zagreba, i koliko ste vi osobno uplatili u fond za obnovu.

- 15:52 - Komentari (28) - Isprintaj - #