Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Tko pjeva zlo ne misli, ili ipak...

Prvo su pivali Talijani Bella Ciao, i sve progresivno, antifašistički nastrojeno, građanski orjentirano pučanstvo je sa knedlom u grlu i suzom u oku je pjevušilo s njima.
Onda je bijo potres, pa su u Beogradu pljeskali, u Sarajvu je Vučko nosa ranjenog Zagija, i opet je bila plima nježnosti srca su letala po enternetu, bratstvo i jedinstvo se širilo ko virus korone, grudi su se nadimljale od ponosa, i sve progresivno je cvitalo ka trišnje u trećoj šetemani u ožujku.

I onda su Hrvati morali sve zasrat, oni su kako kaže kolumnista jednog internetskog portala, krenuli pljeskat i kolektivno urlat Moju domovinu.

Sve progresivno antifašistički i građanski orjentirano je na prve taktove Moje domovine, osjetilo ko da je nešto umrlo u njima.

Moraju, jednostavno moraju ti Hrvati sve pokvarit, da su se bar sjetili zapjevat Po šumama i gorama, ili nešto drugo avantgardno, a ne njihovu domovinu, i onda će se još na kraju čudit, zašto ih sve progresivno antifašistički i građanski orjentirano, tako beskrajno mrzi, njih i njihovu domovinu.

Post je objavljen 30.03.2020. u 20:09 sati.