Fressssssh

utorak, 17.03.2020.

A budaletina


Dobro mi ovde smo bili i do sada svjedoci, da diploma ne znači da je Čovik pametan, dapače imali smo i onih koji su se kurčli s dvi diplome i bili glupi ko kurac, profesora kojima bi svakako tribalo zabranit rad s dicom, i kojekakvih drugih budaletina.

Međutim likari s Rebra koji su za vikend ošli na skijanje u Austriju, zarazili se koronom, došli Nazad i zarazili gomilu kolega, su nadmašili sve do sada poznate idiote.

Obzirom da je ukinuta smrtna kazna tribalo bi im Dat deset godina robije i trajno oduzet lječničku licencu.

Upravo zato ne smijemo govorit o pozivima, nego o zanimanjima, radi idiota koji se skrivaju iza poziva a intelekt im je dobrano ispod intelekta čimpanze, da ne uvridimo čimpanze.

Danas sam na nekom portalu vidio slike iz Splita, nigdi nikoga osim penzionera, koji inače ne bi smili izlazit iz kuće, tako da moremo zaključit da osim Torcide koja pomaže u bolnici imamo i masu idiota koji su u penziji.
Ni u Zagrebu nije drugačije, grad je poluprazan, ljudi su uglavnom na poslu, i doma, samo penzići harače.

Očito je da mudrost ne dolazi s godinama, šta smo se bezbroj puta uvjerili i kod nas na blogu, zar ne.

A ništa barem će se oslobodit, određen broj stanova.

Mogu reć i dvi riči o ekonomiji, ministar Marić je pripremio mjere za pomoć gospodarstvu, znali smo i onako da je najsposobniji ministar, ali moram priznat da sam u nevjerici sluša, ako ovako nastave radit, Morat ću se javno na blogu ispričat Anemičnom za sve uvrede koje sam mu uputio, mislim anemiju i Lovru referendumskog mu neću nikad oprostit, ali Ono što je dobro sa zadovoljstvom ću priznat

- 18:34 - Komentari (41) - Isprintaj - #