Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Huligani na djelu

Gomile Hrvata koji su nas zadnjih godina zasipale izvješćima iz obećanih europskih zemalja, o blagostanju, sigurnosti, dobrim plaćama, nedostatku nepotizma, i zakletvama da se ni mrtvi ne bi vratili u Hrvatsku, neki niti na godišnji, jer im je jeftinije i bolje u Grčkoj i Španjolskoj, dobili su po Njemačkama, Austrijama i Irskama, dva sata da spakiraju svoje stvari, i napuste objekte koji se zatvaraju.

Nadam se da će im bar malo bit neugodno zbog sranja po Hrvatskoj sve ove godine, naš zdravstveni sustav ako nedaj Bože bude potrebe, će ih i ako se zaraze, prihvatiti kao hitne slučajeve, i neće im naplatiti ništa, nikome neće bit dužni ništa samo zato jer su Hrvati, pa makar i oni koji ni mrtvi ne bi u Hrvatsku.

Po kvartovskim grupama, na fejsu punom parom se organiziraju volonteri, koji će starima i nemoćnima bit pri ruci, donijeti im lijekove, hranu i ono što je potrebno, ljudi bez i malo straha istupaju pod vlastitim imenima, ostavljaju brojeve telefona, javljaju se i potrebiti, s dirljivim pričama, kako oni koji trebaju pomoć, tako i oni koji se samo žele zahvaliti.

U tijeku je preseljenje bolnice u Splitu, jedna bolnica se prazni kako bi bila centar za četiri dalmatinske županije, u koji će ako bude potrebe, biti smješteni zaraženi Korona virusom.

Nagradno pitanje je koja se organizirana navijačka skupina stavila na raspolaganje stožeru civilne zaštite, za pomoć, pri preseljenju bolnice i sve Ostalo što bude trebalo, da vam pomognem ista ona koja je gasila onaj katastrofalni požar skupa s vatrogascima.

Jelena Veljača, Vlatka Pokos, i muž od Doris Pinčić će svoje mišljenje iznijeti kasnije.


Post je objavljen 16.03.2020. u 19:34 sati.