Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

My personal Idaho

Ako pitate bilo koju feminističku aktivisticu, simpatizerku, ili promatračicu, svaka će reć da je mater najvažnija za dite, i da zato kod razvoda uvik Dite triba Dat materi, a oni idiot od ćaće triba plaćat, triba ga oderat, sve mu uzest.

Svaka feministica će poduprit mater koja je otela, Dite i skrivala ga godinama od ćaće, i naravno Severinu da malog Aleksu vođa po koncertima umisto da ide u školu.

Daklen ako pitate bilo koju feministicu, svaka druga opcija osim da Dite bude s materon je put u propast.

Ali avaj

Svaka feministica koja drži do sebe, i mrzi muškarce, cila se rastopi kad vidi dvi pederčine, koje bi imale bebu, feministkinja momentalno zaboravi sve blagodeti utjecaja majke na dicu, i odma bi uvatile lasom nekoliko komada i dala ih pederin.

Iz toga moremo zaključit da su feministice pod

a) retardirane
b) lažljive egoistične licemjerne kučke

Danas imamo nagradno pitanje u kojoj europskoj zemlji je zabranjeno zidanje minareta, i udomljavanje i usvajanje dice pederima i lezbama.


Kakav je vaš odnos prema feminizmu, mislite li da je djetetu potrebna majka, ili je sasvim svejedno ima li je ili nema.

Mala Greta se izasrala po nekim evropskim nečemu, ne mogu reć da me to ne veseli, neka ih mala lujka sere, oni su je pustili da budalače okolo umisto da je neko pozva socijalnu službu da se izuzme iz obitelji, i smjesti u ustanovu u kojoj će imat primjerenu skrb i Nastavit sa obrazovanjem, kao i svi ostali normalni teenageri.

Inače moj osobni migrant, dakle onaj kojem pomažem da preživi, za razliku od vas koji se kurčite po internetima, a nikad niste niti ćete nekog takvog pozvat na ručak, je neki dan ženio sina.
Mali je oženio sukladno njihovim običajima, sestričnu, kćer od očevog brata, muškarci su na svadbi bili u jednom a žene posebno u drugom restoranu, inače oni znaju da kod nas zakon ne dopušta ženidbu bliskih srodnika, ali njih boli kurac za to, jedino je relevantno što kaže kuran.

Eto volio bi čut feminističke stavove o tome.

Post je objavljen 04.03.2020. u 22:12 sati.