Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Na muci se poznaju junaci a bome i oni drugi

Zamislite samo kad bi kao neki drugi nevažni borci za dignitet struke, liječnici medicinske sestre, i ostalo medicinsko osoblje osoblje, proglasili štrajk i tražili povišicu.

Jel tako da ne morete to niti zamislit, a ljudi po kojima nerijetko pljujete u vašim osvrtima, na prvoj liniji fronte, riskirajući vlastite živote, padajuć s nogu pokušavaju koliko mogu pomoći svakome od nas.

Ja ne mogu zamislit niti da krenu u štrajk ili da nešto prigovaraju vozači autobusa, žene šta rade u pekari, smetlištari, ili bilo ko drugi, ma koliko bio ugrožen dignitet struke.

Kad smo već kod struke u nedavnim raspravama kad sam pisao o tome da, se odluke o udomljavanjima kao i o ostalom trebaju prepustiti stručnjacima, ljudima koji su se školovali za to, onda su se javljali i idioti, koji su takve odluke htjeli prepustiti valjda gej udrugama, Vlatki PokoS i Jeleni Veljači.

Najvažnije Od svega je upotrijebiti zdravi razum, i ispravno procijeniti dvije vrste budala, one idiote koji proizvode paniku, i one druge koji se ničega ne boje.
Poznato je naime da je odsustvo straha, simptomatično za budale, što manji strah to veća budala.

Matematička vjerojatnost kaže da ste već i do sada sigurno susreli nekoga ko ima virus, te da će se to u narednim danima događati sve češće, mogućnost da se zarazite, smanjujete time da ne budete idioti i da u narednom periodu ne mantate okolo bez veze, nemojte bit idioti, smanjite socijalne kontakte na one najnužnije, i čekajte da prođe, jer sve prođe pa će i ovo.

I dajte malo podrške likarima, i posebno medicinskim sestrama i ostalom osoblju, tribat će im, jer najgore tek dolazi, dok se mi budemo skrivali u našim toplim domovima, i gledali izvješća o zaraženima i mrtvima, oni će tamo negdje na prvoj liniji fronte, branit dignitet struke.

Post je objavljen 14.03.2020. u 06:48 sati.