Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Poštar uvik zvoni dvaput

Danas ćemo se bavit pobačajima ma zahtjev, od njih se 2 posto obavi zbog ranije utvrđene malformacije ploda, 3 posto zbog opasnosti po život žene, iz raznoraznih razloga još desetak posto, a više od osamdeset posto, zato što se to ženama prohtjelo.

Ovih 2 i ovih 3 posto kao ni bilo koji drugi medicinski opravdan slučaj ne pada mi na pamet problematizirati.

Posvetit ćemo se onih više od osamdeset posto, zanimljivo je da taj postotak gotovo u potpunosti korespondira nešto više od osamdeset posto žena koje su obavile pobačaj na zahtjev, a koje su izjavile da nisu koristile kontracepciju.

E sad smo došli do suštine problema, iza maloljetničkih trudnoća, malformacija ploda, i opasnosti za život žene, kojima se larma i maše, a koji služe samo kao dimna zavjesa za osamdeset posto žena koje ne koriste kontracepciju, nego im je metoda kontracepcije pobačaj.

E te žene koje se pare ko krmače a onda probleme rješavaju pobačajem su one koje i zbog kojih se traži pravo na izbor, potkrijepljen debilnim floskulama, i idioskim argumentima.

Važno je također napomenuti da krmače koje se jebu bez zaštite pa se onda čiste od nakupina stanica zahtijevaju da to bude na naš račun, nikako na račun krmače i njenog jebača.

Morete li braćo i sestre Blogeri zamislit spektakl kad bi udate žene, a takvih je među onima koje vrše pobačaje više od pedeset posto, tribale dobit suglasnost od muža.

Šta bi bilo veselja kad bi bildala, tribala dobit suglasnost od muža koji je na baušteli u Nemačkoj, dok nju taslači poštar :)

Evo ja bi predložio da bračni i izvanbračni pa i istospolni partneri imaju pravo uvida u zdravstveni karton onog drugoga.

Šta vi mislite o tome.

Što mislite o ženama koje ne koriste kontracepciju pa vrše pobačaje.

Želite li ih plaćat umisto bildale i njenog jebača.

Ako već nije bilo dragovoljaca koji su tili bit pobačeni, niti onih koji bi bili uspavani, nadam se da ćete podržat moju ideju da pobornici pobačaja, plaćaju troškove bildalama i njihovim jebačima, ima li dragovoljaca.

Iskreno boli me kurac, oćete li vi pobacivat ili nećete, meni se samo ne da da bilo ko radi budalu od mene, ja eto baš volim stvari nazvati pravim imenom.

Dakle kao i obično iza nekih kobajagi plemenitih i općeljudskih ciljeva, uvijek se valja osamdeset posto ološa koji se pari bez ikakve odgovornosti, i još zahtjeva da neko drugi plati račun.

I taj ološ koji bi se samo jebava na tuđi račun, bi da ja povirujen, da se nakupina stanica u nekom volšebnoM trenutku pretvara u dite, i da muškarac koji to baš jako želi, more postat žena.

Moš mislit.


Post je objavljen 12.03.2020. u 06:46 sati.