Fressssssh

petak, 20.03.2020.

Kuća bez kredita

Ka i obično dok vi spavate i ne mislite o ničemu, vaš omiljeni bloger je naša rješenje za ekonomsku krizu.
Aj dobro nije baš skroz rješenje al ono za zeru premostit i da ljudi ne dobivaju otkaze.
Dakle vako triba odma zabranit otkaze, i država svima koji su zaposleni u javnom sektoru, a koji će sad još više svirat kurcu, nego inače triba isplatiti minimalac, a razliku Dat realnom sektoru.
Ili još bolje, ne triba zabranit otkaze, nego javni sektor triba za svakog otpuštenog iz realnog sektora otpustit dva leziljebovića.

Triba pod hitno napisat i uredbu da ni jedna pensija ne more bit veća od minimalne plaće, jel tako braćo i sestre da nije normalno da bilo ko ko ne radi dobije više od nekoga ko radi.

Triba pod hitno zatvorit u pržun sve one koji su ikad potpisali i jednu subvenciju brodogradilištima, svu državnu imovinu prodat i novce uložit u proizvodnju brašna ulja piletine, krmadi, i tariguza.

Jebali vas brodovi, kad naiđe Korona biće ćeš brodon otrat guzicu.

Eto toliko za sada o ekonomskim mjerama.

Sad ćemo zeru o kulturi.

Eno kojekakve glumičice zapomažu da one ka slobodne umjetnice nemaju nikakvi prihoda.
Šta su to slobodne umjetnice, saćemo to slikovito objasnit.

Recimo da ste načelnik Tompojevaca, i da otvarate oni vrtuljak šta Dica u parku sidnu na njega, i vrtu se.
Onda organizirate catering, i platite ga tries iljada kuna, zovete saborskog zastupnika, kojem je žena iz susjednog sela i ministra za nešto, naručite Slavonske lole, date im iljadu eura da tri ure pivaju, i onda naručite i neku od glumica koje stalno ventuliraju vadžajne, sad po Maldivin, sad po Sejšelin, sad na Balijima, i date jon deset iljada kuna da pozdravi ministra saborskog zastupnika i vas.

Dakle to su inače slobodne umjetnice u doba kad nema Corone, reka bi Čovik da bi za deset iljada kuna moga jebat i nju i sestru joj blizanku, i da pročita ilijadu i Odiseju a ne one četri rečenice.

U doba bez Corone slobodne umjetnice brez kredita kupuju kuće i stanove, pa onda nas misecima jebu sutin, čak postoji i titula, iliti zanimanje muž od slobodne umjetnice, koji isto budu influjenceri ka i oni.

U doba brez Corone, slobodnim umjetnicama država plaća doprinose, a oni udaraju gaže i nemilo troše lovu na pizdarije, poreze ne plaćaju nisu blesavi, bolje je ventulirat vadžajne po Balijima i kupovat kuće brez kredita.

- 06:56 - Komentari (38) - Isprintaj - #