Fressssssh

ponedjeljak, 30.03.2020.

Korona, potres, Annaboni

Pomno proučavajući komentatore po portalima, uz jedan opći zaključak koji se nameće, da bi ipak trebalo uspostaviti neki model koji bi psihičkim bolesnicima priječio pristup internetu, pokazalo se da su ipak komentatori na indexhaeru, najveći idioti.

Doduše ne zaostaju previše ni oni suprotne desničarske provenijencije, ali ipak dojam je da su ti više glupasti, dok su ovi levi značajno poremećeni.

Ipak mora se uzeti u obzir da je na indexhaeru, i dosta Srba zbog cenzure koja je uobičajena na njihovim portalima, pa se na navedenom portalu pomno njeguje bratstvo i jedinstvo, među idiotima.

Kao nikada prije do izražaja dolazi i šizofrena situacija u kojoj se obožavatelji lika i djela masovnog ubojice, i neslavno propale tvorevine, poznate po sustavnom kršenju ljudskih prava, zalažu za ljudska prava.

Da bi idioti koji spadaju u tu skupinu shvatili o čemu pišem, to je jednako ko da poklonici endeha, i onog drugog masovnog ubojice, pričaju o humanizmu.
Jel tako da je nakaradno.

Još jedna skupina mi je sociološki zanimljiva.
Ajmo ih nazvat parazitima po istoimenom filmu.

To su kobajagi subverzivni likovi koji, svoju subverzivnost dokazuju tako da uvijek i u svakoj prigodi gledaju samo vlastitu guzicu.
Znate oni koji najviše prigovaraju po internetima, kritiziraju državu, i slično, kokošari koji stalno očekuju, da neko nešto napravi za njih, a sami nikad ništa ne bi napravili za nekoga drugoga.
Znate oni šupci koje su pretjerano zaštitničke majke, uvjerile da se planeta vrti oko njih, koji onda odbijaju odrasti duboko razočarani, jer niko drugi osim njihovih majki ne vjeruje u to.

Svi su se uzjebali oko smanjenja plaća u javnom sektoru.
Zato bi bilo dobro da se pojavi neko ko neki kurac razumi o ekonomiji, za razliku od mladog Vuka kojeg nam je stari Aco jučer doveo na televizor.
Ne triba bit naročito pametan, da bi se shvatilo da će psihološki efekt smanjenja plaća u javnom sektoru, kroz smanjeni prihod iz pedeveja Napravit veću štetu nego šta će bit korist od smanjenja plaća.
Zato bi nan triba neko s mudima, ka recimo Martina Dalić, da navuče na sebe bijes javnosti i kaže ne, mi ćemo se othrvat populizmu i nećemo smanjivat plaće, realni sektor ćemo pomagat iz drugih izvora.

U javnom sektoru ionako nikad nije bio problem u visini primanja, dapače poželjno je da ista budu što veća, problem je uvijek bio u višku zaposlenih, pa bi recimo kudikamo učinkovitija mjera bila kad bi se svim savjetnicima dao otkaz.

Jedna stvar je postala jasna, da je nužno pod hitno redefinirati pojam ljudskih prava, jer smo se trivijalizacijom, zlouporabom i šarlatansko aktivističkim pristupom istome, doveli u situaciju da nam idioti objašnjavaju kako ne možemo ugrožavati ljudsko pravo onih koji svojim ponašanjem ugrožavaju ljudske živote.

Da bi idioti koji spadaju u ovu skupinu shvatili o čemu pričam, to je kao da branim pravo nekoga ko šeta po ulici s pištoljem, i ubija ljude, da šeta po ulici i ubija ljude.

Nekad mi se čini da se oko idiota uzalud trudim.

Šta vi mislite ima li među idiotima onih koji su ipak u stanju nešto razumit.

Naša kolegica Annaboni je postala blog tjedna, blognjuz nije moga odabrat bolju osobu za širit optimizam u ovim teškim vremenima, bravo blognjuz :)))

- 10:03 - Komentari (45) - Isprintaj - #