Fressssssh

ponedjeljak, 09.03.2020.

Znanje i imanje

Zanimljivo je kako ljudi gorljivo diskutiraju i najčvršće stavove imaju o onome o čemu nemaju pojma, valjda zato što znanje o nečemu otvara pitanja sumnje, dileme, suprotstavljene osjećaje.

Evo recimo o pobačaju.

Zato bi trebalo to jedinstveno iskustvo priuštiti, svi pobornicima pobačaja, da recimo uđu u neki veliki balon, i onda da u taj isti balon ulaze neka metalna kliješta i kidaju ih komad po komad.

Ne bi li to bilo neprocjenjivo iskustvo, za pobornike pobačaja, napokon bi znali o čemu pričaju, ne bi ko zadnji idioti lupetali o nečemu o čemu nemaju pojma.

Ja sam eto uvjeren da bi velika većina njih izrazila žaljenje, što njihove majke nisu iskoristile pravo na izbor, taj ultimativni civilizacijski doseg.

U stvari šteta je što su njihove majke bile tako aljkave pa nisu dobro obavile posao, ne bi li ovaj svijet bio bolji bez njih.

Da ne bi ispalo da samo o njima vodimo računa, i protivnicima pobačaja bi trebali priuštiti to da se rode, makar i kao neželjena djeca, da neki od njih postanu doktori, inženjeri, kriminalci, da ih udomljavaju, makar i istospolni partneri, pa da vidimo koliko bi njih reklo da bi volili da ih je mater pobacila.

Evo možemo i na blogu Napravit anketu, da vidimo koliko bi vas volilo da su pobačeni, da ne ispadne da ste u stvari kreteni koji zagovarate pobačaj ali samo kad se to radi nekome drugome.

Onda kako vi stojite s time

Lupetate li o nečemu o čemu nemate pojma.

Zagovarate li pravo da neko učini ono, što ni u kom slučaju ne bi htjeli da se uradi vama, ili bilo kome koga volite.

Ne vjerujem da među vama ima i takvih šupaka.

- 06:58 - Komentari (23) - Isprintaj - #