FreshCaYg

utorak, 10.03.2020.

Joyful joyful

Na jednom blogu na kojem se uglavnom skuplja ološ se raspravljalo o komentaru mog kolege Meka, koji je po mišljenju tog ološa neprimjeren.

Iskreno tako mi je svejedno što ološ misli o bilo čemu, ali zgodna je tema jer se kolega Mek kobajagi neprimjereno izrazio o Srbima što se i meni često spočitava.

Pa da jednom raščistimo tu situVaciju.

Na mog kolegu suborca su pucali Srbi i Jugosloveni, dakle kad se oni spomenu, mi osjećamo potpuno isto, što i pošteni antifašisti kad im se spomenu fašisti.

Naime ako se neko od vas ne sjeća, mi smo od strane domaćih izdajnika potpomognutih od strane vanjske fašističke sile koja je na svom teritoriji i logore imala, napadnuti, i veliki dio teritorija je bio okupiran, ubijeno je šesnaest tisuća ljudi, prognano više od pola milijuna, spaljena i opljačkana sela i gradovi.

Dakle ja i moj prijatelj Mek reagiramo tako iz svima znanih vam razloga.

Ja osobno ovu prigodu koristim, za svečanu izjavu, da onim Srbima koji misle da se Srbi u Hrvatskoj nisu imali pravo latit oružja, kojima je neugodno zbog onoga što su njihovi sunarodnjaci uradili svojim sugrađanima, koji priznaju bez ikakve rezerve suverenitet naše domovine, i osjećaju se lojalnim građanima, te bi je branili od nasrtaja bilo kojeg a pogotovo srpskog fašizma, i koji misle da bi svaki onaj koji je uzeo oružje trebao biti kažnjen kao terorista, u duhu antifašizma, metodama kojima su se antifašisti oduvijek obračunavali, s agresorima i domaćim izdajnicima, izrazim svoju izrazitu naklonost, te da im se ujedno ispričam ukoliko su bili povrijeđeni tijekom mojih verbalnih obračuna s fašistima koji su me prognali iz mog doma, istoga opljačkali i nekoliko godina pucali po meni Meku i ostalima.

svim ostalima koji nisu takvi jebem mater tradicionalno.

- 20:22 - Komentari (17) - Isprintaj - #