Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

La la land

Šta ti je život, dok trepneš od tebe napravi budalu.

Eto bilo je dosta da naiđe zeru virusa, pa da svi postanu suverenisti, ne jebe više niko bratstvo i jedinstvo, sve osviješteno i progresivno se pravi mrtvo, a ako zeru i potraje prvi će uzet toljage i Počet mlatit one druge koji god bili, tako svejedno važno da nisu naši.

Evo nesvrstana i prijateljska Bosna i Hercegovina, neki dan nije tila primit ni svoje, koji su došli iz Italije, nema više braćo i sestre brojanja krvnih zrnaca, broju se virusi i bakterije.



Kaže žena na televizoru, radili smo u Austriji u hotelu, i samo su nam rekli da se spakiramo i idemo kući, koji će im kurac, kad u hotele ionako niko ne ide, a da ih oni mukte rane ne pada im na pamet.

Inače najveći i najgori prenositelji virusa su budale, pa je tako policija utvrdila da pedesetak onih koji su u samoizolaciji mantaju okolo, dakle osim loših higijenskih navika, i manjak inteligencije, je značajan uzrok širenja epidemije.

Zato dragi prijatelji, braćo i sestre Blogeri i blogerice, izbjegavajte budale, sada a i inače u životu, ne vjerujte onima koji vam govore da nam granice nisu potrebne, da svak ima pravo mantat kud oće, da su prava važnija od odgovornosti, ne vjerujte onima koji se ničega ne boje, koji su nastali od majmuna, a pogotovo ne vjerujte onima koji se pozivaju na znanost i tvrde da bi Nenad Stazić moga postat žena ako se tako osijeća.

Vjerujte onima za koje do jučer niste znali da postoje, iza kojih se danas skrivaju kojekakve posvuduše, stručnjaci opće prakse, koje su danas u nekim mišjim rupama.

Pokušajte iz ovoga nešto naučiti braćo i sestre, da o epidemijama najviše znaju epidemiolozi, o udomljavanju socijalni radnici, o ekonomiji ekonomisti, o početku života biolozi, o mogućnosti da Neša postane žena genetičari, o teorijama zavjere psihijatri, o vjeri vjernici, o nevjeri ateisti.

Osvijestite, vi koji ste slušali, Jelenu Veljaču, Brunu Šimlešu, Zorana Milanovića, Anu Bučević, Andreja Plenkovića, dr. Antu Pavlovića, Sandru Benčić, Bracu sa Srebrnjaka, Yuvala Noaha Hararija, Radu Borić, Antu Tomića, Severinu, I ostale lakrdijaše, koje ste budale bili.

Važno je da shvatimo da La la land, u kojem caruje drugarstvo, i u kojem Neša može bit žena, ako se tako osjeća nikad nije postojao niti će postojati, i da sve svoje snage usmjerimo razvijanju kulture odgovornosti, poštivanja volje većine, i međusobnog uvažavanja, i da one koji tvrde da Neša može bit žena, dijelimo na one koji to vjeruju i pošaljemo ih na liječenje, i one koji to tvrde iz koristoljublja i pošaljemo ih na robiju.

Dakle naučili smo da se trebamo izolirati budala, sva ostalo o tome kako se treba ponašati, možete pročitati kod kolegice Lion.




Post je objavljen 15.03.2020. u 10:12 sati.