Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Aprilili

Na današnji dan je prije 29 godina, ubijena prva Rvatina, Josip Jović.

Bio je Uskrs na Plitvicama.

Da je Josip Jović poživio, danas bi ga zvali Rvatinom, Šatorašem, i ostalim epitetima koje je intelektualni kapacitet ološa u stanju iznjedriti.

Zato ćemo se Danas bavit pojmom Rvatine, koji se od strane pojedinaca koristi na blogu, to je pojam koji se kojekakav ološ koristi kao pogrdnim nazivom, za one kod kojih je po njihovom ukusu hrvatstvo previše izraženo.

Tako ćemo čuti taj izraz od domaćih Srba, Jugoslovena, tzv. Antifašista, ološa koji je ko zna ispod kojeg kamena dogmizao u Hrvatsku, masnih pederčina i radodajki:

Zanimljivo je da za razliku od Rvatina , Ne postoje oni koji su previše ili po vašem mišljenju na pogrešan način Srbi, Slovenci, Japanci, Talijani, Španjolci, Papua Nova Gvinejci.

Nije valjda da je nemoguće Napravit neku izvedenicu, možda u ovim drugim državama nema neodgojenog ološa, ili možda u ovim drugim narodima nema idiota koji bi se glupo smješkali, pravili mrtvi, ili povlađivali ološu, i tako ga ohrabrivali da orgija.

Doduše ne zanima me ološ, ja znam zašto ološ vrijeđa nazivajući bilo koga u ovoj zemlji rvatinom, mene zanima zašto im vi to tolerirate, je li vam ikad neugodno kad se ološ kurči a vi šutite ili se smješkate.

U konačnici zanima me zašto se družite s ološom.

Zar nismo već zaključili, s kim si takav si.

Da ne iznevjerimo tradiciju ološu jebem mater, to je jedini jezik koji ološ zaslužuje i razumije, jer ga kuje koje su ga okotile ničem drugom nisu naučile.

Sretan vam prvi travanj, vama koji slavite po gregorijanskom kalendaru.

Post je objavljen 31.03.2020. u 11:09 sati.