Fressssssh

srijeda, 18.03.2020.

žudnja vojnika

Dakle šta smo naučili osim da tribamo prat ruke i da nije lipo puvat u druge ljude.

Ka prvo naučili smo da triba živit u Dalmaciji jer osim šta ima najlipše more, najlipše žene, najpametnije muškarce, najlipše pisme, najbolju spizu, dok tamo Korona dođe po svita će pocrkat.

Ka drugo naučili smo da je virus gluposti najpogubniji od svih virusa.

Ka treće naučili smo da su žene hrabrije od muškaraca, jer kad je bio oni drugi rad, onda su se Jugosloveni homoseksualci, oni koji traže ženu u sebi, i gomila najveći domoljuba skrivali po ormarima, neki ode a neki i Minkenu.
Za razliku od njih, sve blagajnice, medicinske sestre, likarice, farmaceutkinje, tete iz pekare, simpa cure iz kladijonica, tete čiste po bolnicama, su na prvoj liniji fronta.

Ka četvrto smo naučili da je nužno redefiniranje poimanja slobode, i povezivanje iste s odgovornosti, tako da se ubuduće moramo boriti za reciprocitet između prava i odgovornosti, tako bi idioti imali onoliko prava koliko su u stanju biti odgovorni.
Naime svjedoci smo onoga što vaš omiljeni bloger sve ove godine tupi, da je poimanje sloboda nakaradno, i da je konstantno laprdanje o istima i način na koji se to radi, rezultiralo time da egoistične i osobe smanjene inteligencije smatraju da u ime nekih njihovih sloboda imaju pravo ugrožavat tuđe živote.
U normalnom svijetu u kojem bi se poredak oslanjao na odgovornosti, takvi bi bili na liječenju u ustanovama zatvorenog tipa gdje u stvari i spadaju.

Ka peto naučili smo da su globalisti ka Noah Yuval i tako dalje, i njemu slični idioti, kao i svi oni koji misle da kokoš raste u konzumu i da se sve more Napravit tamo negdi di je radna snaga najjjeftinija, a da ćemo mi ode filozofirat i imat velike plaće, ništa drugo nego budaletine.


Sad kad je frka svi su se sitili nacijonalne ekonomije sa naglaskom na Nacijonalnu, potaknuti valjda saznanjem da odojak ne raste u konzumu a ni Alibaba ga ne isporučuje.

Dakle empirijski je dokazano da su svi oni koji se zalažu za globalističke ideje i Tzv slobodno tržište jeftinom radnom snagom, nacionalni neprijatelji te ih kao take triba i tretirat.

Ka šesto naučili smo da triba pod hitno redefinirat školske programe, i uvest tri nova predmeta, higijenu, odgovornost prema drugima, i domaćinstvo, zašto domaćinstvo, zato da budući naraštaji budu u stanju sašit Jebenu zaštitnu masku o kojoj mu sutra Može ovisit život.

neda mi se više pisat, za kraj jedan citat cijenjenog influjencera Siniše Vuce

Obuci se kako umiješ i isturi grudi,neka tvoja gola noga krene,nek' polude ljudi,nek' se žudnja vojnika probudi.


- 08:37 - Komentari (34) - Isprintaj - #