Fressssssh

srijeda, 04.03.2020.

glup i gluplji

Na blogu je najjača ova ekipa koja je toliko glupa, da se na momente čini da su ludi, a nisu, u ludilu ima nečeg plemenitog, skoro uzvišenog, a u ovom tupilu gluposti, a glupani uglavnom imaju i tu karakteristiku da im je glupost proporcionalna zloći, nema ama baš ničega.

Glupani su kao i svi ostali uvjereni da su najpametniji na svitu, pa što je veći taj jaz između realnosti i njihovog poimanja sebe, to je njihova pojava grotesknija.

Ako niste na čisto s time koliko ste glupi, glupi ste onoliko koliko je glup najgluplji pripadnik vašeg klana.

Kao što znamo sve na blogu počiva na klanovima, recimo ako se ja pokefam s nekim onda se oko toga okupi njegov klan, za moj klan se zna ko je u njemu i mi smo svi glupi onoliko koliko je glup najgluplji pripadnik našeg klana, jel tako sljedbenici moji :))

Isto tako u tim drugim klanovima su svi glupi točno onoliko koliko je glup najgluplji od ekipice.

Ja sam izuzetno ponosan na najglupljeg pripadnika mog klana, i glup sam isto kao i on.

A vi što vi mislite o vašem klanu, ili ćete ko zadnji šupci pričat kako niste u nikakvom klanu, jer vam je neugodno s kim se družite.

U Turskoj je kažu u logorima 3,7 milijuna izbjeglica, u Europi ima 17 država koje imaju manje stanovnika od toga, čisto da bi bistrooki shvatili, razinu problema.

Na bliskom istoku se ratuje oduvijek i ratovat će se valjda zauvijek, tako da ne možemo reći da su neki sukobi generirali ovakovu izvanrednu situaciju, u krajnjoj liniji za vrijeme rata u Iraku je broj pogođenih ratom bio kudikamo veći pa nije bilo nikakvih izbjegličkih valova.

Uzrok svemu ovome je želja ishlapljele babuskare da obnovi zeru biološki materijal u Nemačkoj, odnosno da pribavi, kmetove za arijevce.

Kad je vidila da se zajebala onda je angažirala Turčina ko pripadnika niže rase, da počisti sranje koje je ona napravila.

A možda je Anđelija tila revitalizaciju fašizma, ili komunizma obzirom da je trajno oštećena životom u komunizmu u formativnoj fazi.

More li ikako gore, nego fašistički gen oplemenjen zlom komunizma, jer da nije bilo kreiranja kaosa, idejom da se preko granica more mantat kako kome padne na pamet, sve bi bilo u redu.

Na bliskom istoku bi imali još jedan od ratova za koje ne razumijemo zašto su počeli ni ko protiv koga ratuje, migracije bi se događale onim tempom kojim ih društvo može apsorbirat.

To je bio scenario koji je traja od kraja drugog svjetskog rata i mogao je trajati još sto godina, da se nije u Europi stvorila kritična masa šizofrenih idiota, potpomognutih neradnicima, jer neradnici su uvijek tu za neke revolucije, koji nametanjem homofeminističke ideologije, nisu napali na zdrav razum koji je bio temelj mira, kao preduvjeta za razvoj čovječanstva.

Kao i za vrijeme prošla dva krvava eksperimenta zvana fašizam i komunizam, bolesna manjina nameće vlastitu ideologiju šutljivoj većini, ili vi možda mislite, da je nametanje bolesne fašističke ili još bolesnije komunističke ideologije, bilo nešto drugačije od političke korektnosti, može li uopće jedan totalitarizam biti drugačiji od drugog, jedna dogma drugačija od druge, jedan bolesni idiot drugačiji od drugog bolesnog idiota, jel da da nemore.

nije li ono vaš omiljeni bloger još tamo davne 2015, reko da će oni koji su zagovarali politiku otvorenih vrata, jednog dana poslat nekoga drugoga da puca po migrantima

sjećate li se toga, onda kad ste ga proglašavali fašistom, ksenofobom mriteljem svega progresivnog

eto sad imate priliku da se ispričate

a u stvari i ne morate, niste vi loši, nego glupi :)*

- 08:04 - Komentari (33) - Isprintaj - #