Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Mala zbirka horora

Sad ja ne razumin šta se dogodilo.
Taman su nas ksenofobne kockoglave rvatine uvjerili, kako se migranti super integriraju, odma nađu posal, da nije došlo do porasta kriminala, ni seksualnih delikata, i sad ih niko neće.

Baš me čudi to, Nijemcima treba u sljedećih nekoliko godina šest milijuna radnika, i sad kad su krenuli Grci pucaju po njima, svi meću žice, i šalju vojsku na granice.

Posebno me čudi šta Angela muči, liberalna Finska vlada ni da zucne, Nizozemski socijalisti se prave mrtvi, a Švedski se tresu na sam spomen migranata, ni Papa Frančesko se ne javlja.

Evo ja bi recimo dopustio pederima da udomljavaju migrante, i nedepiliraniM skojevkama, i antifašistima, i građanima, svima bi da šansu da na djelu dokažu svoju ljubav prema migrantima.

Ja sam recimo svog zbrinuo, idući misec mu idemo tražit stalni boravak, a na jesen idemo skupa u Siriju, letit ćemo sa Beirut i onda 400 kilometara, autom do Alepa, skoro svaki dan zovemo njegovog zeta da provjerimo je li mu kuća još na mistu, sad opet neki drugi kontroliraju autoput, ali još je sve prohodno.

Imate li vi koga kome ste pomogli, ili samo laprdate po internetima hrabro se boreć tipkovnicom za prava migranata da odaju kud oće.

Na blogu se odvija prava drama, kolegica Aniram je ostala u drugim stanju, i sad je blogerice plašu sa porodom, ne daju jon da vodi muža sa sobon, i šta ti ja znam, uglavnom potvrđuje se ono što ja svima govorim, ljudi nemojte slušat savjete ovih s bloga, da nešto znaju ne bi ovde dangubili.

Inače je užasan taj ženski fetiš na priče o porodima, otkad nema JNA muškarci su postali dosta normalnija bića, nemaju tu neku turbozajedničku temu, ka one o porodu, jebate ka da je nama lako Napravit dite, ja san jedan put zamalo pa u nesvist, od toga, i nemojte mi samo pričat da vi nešto o tome znate, evo recimo naš prajmminister koji je nemilo anemičan, još kad mu se digne, pa krv ode doli, on se svaki put onesvisti, ili ajde ti napravi Dite sa bolnim preponama, ili ako voliš dječke ko njonjo, a tamo ti se namisti neka što jon vadžajna zinula ko vuk.

I niko ne traži značku ni orden zato šta je napravijo dite, niti radi dramu od toga.

Ajmo sad složno, da pomognemo našoj kolegici, kakva su vaša iskustva sa porodom, je li to osobno, pa su neke žene jedva jedno Dite rodile, a iz nekih ka naša Justica Dica ka iz škole izlazu.

I nemojte mi sad tu kukumavčit, da nam kolegica ne utekne u grupa Mame i bebe, na fejspuku.


Post je objavljen 03.03.2020. u 06:47 sati.