Fressssssh

petak, 20.03.2020.

Prije svitanja

Vjerojatno će se neko od ekipice, kojoj eto smeta spominjanje Boga, i koja je uvjerena da je sve ovo skupa neka teorija zavjere, i da se stvara panika bez veze, još javiti, iako su se primirili.
Te budaletine, su bazično osobe smanjene inteligencije, zloba i pasivna i ne baš uvijek pasivna agresija koju ispoljavaju je samo dodatna oprema.

To su jednostavno idioti, iako na momente djeluju normalno, nisu; to je samo mimikrija, negdje ispod privida te nermalnosti se krije isti onaj kreten, s početka priče.

Ali dobro ja sam barem odavno na čisto s njima, ali me zanimate vi koji se druškate povremeno s idiotima, radite li to iz neke glupe samilosti, ili zato da dobijete komentar, bi li se uživo danas u doba korone, družili s idiotom koji misli da je sve to pretjerano, bi li takvom idiotu ostavili pasa na čuvanju, a kamo li dijete recimo.

Nije li bijedno druškati se sa takvima, jer će eto stati na vašu stranu pogotovo onda kad ste u krivu, zašto mislite u konačnici da ste vi drugačiji od idiota s kojima se druškate.

- 19:52 - Komentari (25) - Isprintaj - #