Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Što sam ti uradio od ćerke mama


danas nastavljamo s našim serijalom, kojem nije cilj da pronađemo konačno rješenje, nego da se educiramo, tako da ne lupetamo gluposti, i samim tim ispadamo budale

Pri tom se nećemo služiti floskulama parolama, dojmovima, ni bilo čime, čime se inače služe budaletine bez argumenata.

Mi ćemo se za razliku od njih služiti isključivo znanstvenim spoznajama, iz podataka koji su svima dostupni u izvješćima hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, pa bi svaka budaletina, da joj je u interesu, se mogla informirat a ne lupetat bez veze.

Danas ćemo se baviti prvim od nepokolebljivih argumenata onih koji su za pravo na izbor, maloljetničkim trudnoćama.

Kao prvo moramo izraziti zadovoljstvo jer, se broj maloljetničkih trudnoća, otkad smo izišli iz ralja socijalizma smanjio za dvije trećine, što je i inače trend u postkomunističkim zemljama, te da je taj broj iz godine u godinu sve manji, za razliku od liberalnog zapadnog svijeta u kojem je u značajnom porastu.

Inače teško bi se u slučaju maloljetničkih trudnoća moglo govoriti o nekom pravu na izbor, jer odluku u konačnici donose roditelji, koji maloljetnoj osobi moraju dati suglasnost, pa bi se onda moglo smatrat to pravom na izbor nekoga drugoga što će maloljetnica Radit sa njenim tijelom.

Da bi do kraja rasvijetlili značaj maloljetničkih trudnoća i pobačaja, moramo znati da se pravo na izbor, roditelja da odlučuju o tome što će njihova kćer uradit sa svojim tijelom, događa u svega 50 slučajeva godišnje što je otprilike oko 2 posto od ukupnog broja pobačaja.

S druge strane moramo znati da bi bili potpuno osviješteni, da je maloljetničkih trudnoća godišnje oko tisuću, završi porodom, što znači da je onih roditelja koji se ne odluče da tijelo njihove kćeri ne pobaci njihovog unuka dvadeset puta više od onih koji odluče pobaciti svog unuka.

Eto kad to sve znamo sad možemo svečano obećat da nećemo lupetat o pravu na izbor, kad su maloljetnice u pitanju, a pogotovo da nećemo prikazivat nužnost tog istog prava na izbor radi pošasti maloljetničkih trudnoća, jer 2 posto od ukupnog broja pobačaja, nikako se ne može smatrati pošasti.

Moramo dakle u komentarima pohvalit mlade Hrvatice, koje su savjesnije po pitanju odgovornosti prema vlastitom tijelu, nego li su to mlade žene u liberalnim demokracijama, unatoč tomu što ove liberalne uče spolni odgoj, a naše imaju vjerojauk, i žive u zatucanoj katolibanskoj Hrvatskoj.

Dakle moremo zaključiti da nije sve ni u spolnom odgoju, ili da barem ti liberali tu svoju djecu nešto pogrešno uče.

Ko bi ga znao, možda nas osvijeste, svi ovi koji su ošli uživat u Nemačku i Irsku, pa im sad ona anemična budaletina, oće Dat neke novce da se vratu, i to tako da ih uzme od nas koji smo ostali ovde, ja mislin da je i on učio neki liberalni spolni odgoj o jebanju bez kajanja, ili je možda budaletina ko i ovi koji neinformirani lupaju o koječemu.

Dakle jesmo li zapamtili, samo ih je pedeset godišnje, i ne odlučuju one nego roditelji.

Jel triba još ponavljat.


Post je objavljen 11.03.2020. u 07:04 sati.