Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Napolitanke


Rekla je Julka da idem nekog maltretirat, pa evo di će suza neg na oko :))

Upravo je nevjerojatno koliko je razočaranje novi precjednik, prvo se je hvalijo sa didon ustašon, pa je onda reka da su Srbi šaka jada, onda je za savjetnicu za obrazovanje uzejo prijateljicu od Željke Markić, i sad Oće Poslat vojsku na migrante.

Ja mislin da je sve one koji su glasali za njega sad sram.

Jedinstveni stav cijele EU je da se migranti ne puštaju preko granice, po cijenu primjene sile, i da se granice moraju branit svim snagama pa i vojskom.

Ja sam sto posto siguran da je one koji su razapinjali bivšu predsjednicu, kad je prije nekoliko godina govorila to isto, sad užasno sram i da bi silno volili priliku da joj se ispričaju.

Užasno me čudi da idioti kojima je smetalo jer bivša predsjednica pjeva i ide na utakmice, sad kad je predsjednik ovaj ustašofil, šovinista, simpatizer homofobnih udruga koji bi pucao po nedužnim migrantima sada šute.

Možete li uopće zamislit koji je to šljam kad su u stanju šutit na takve ispade predsjednika, nije li prestrašna ta fašizacija Hrvatske od strane novog predsjednika, šta bi trebao taj šovinista Napravit da bi ološ koji je bivšoj predsjednici spočitavao koješta, reagira, valjda bi ko Stipe Mesić triba pivat Juru i Bobana.

Šta vi uradite kad vam se dogodi da nešto tvrdite, pa ispadnete budala, ili kad nešto zagovarate, i onda ispadne da ste falili, kad ružno pričate o nekome pa ispadne da je taj netko bio u pravu.

Jel se onda pravite blesavi, ili se pravite mrtvi ko Vlatka Pokos kad u Kanadama Sritne medvida.

Jeste li ikada osjetili potrebu ispričati se nekome, priznati pogrešku, ili ko zadnji idioti čekate da neko vrijeme prođe, da bi vi mogli nastaviti tupiti po svome.

A ?

Oće li neko malo kraš čokoladnih napolitanki.

Inače tvornica Kraš je osnovana 1911 godine, ako niste znali.


Post je objavljen 05.03.2020. u 20:16 sati.