11

petak

ožujak

2022

NATO smo mi




Nije NATO morao nas upozoriti na bespilotnu neman, mi smo u sklopu NATO saveza morali identificirati i neutralizirati opasnost, izvijestiti NATO članice.

Ali niste, jer ste uhljebi i pljačkaši. Saberite koliko ste "pojeli" proračuna u ništa.
Umjesto aktivnog sudjelovanja u NATO savezu, vi se sakrivate iza NATO snage, a ono što ste morali utkati u savez "pojeli" ste ili pokrali.

Za Q ste.

Ako vam NATO neće j*bat mater, ja ću. (Iako je ovaj slučaj odgovor NATO-a na vaše ponašanje ... morate otići jer ste za ništa, za štetu stvoreni.)
Ruski politički kadar. Neka netko pokaže porodično stablo ili školsku spremu koja nije usko povezana sa ruskom jugoslavensko-srpskom pozadinom.

Uvijek samo ruski igrači međusobno se nadmeću za državne pozicije.
Milanović (tobožnji nesvrstani rusofil-komunjara)-Plenković (tobožnji proeuropski rusofil-komunjara), jUsipović (tobožnji nesvrstani rusofon komunjara) - Kolinda (tobožnja natO rusofonka komunjarsko služinče), ...
Nađite jednog nerusofila, demokratičnog, nacionalnog, katoličkog, hrvatskog tradicionalistu.

Kad god postane (signali za pobunu i krvavu smjenu vlasti) napeto, ispliva kreten (Ivošević) i pod palicom pUljka (zabranio bih svima koji rade u državnoj službi političke kandidature - to su pretorijanci propalog socijalističkog, netržišnog, prorusko-prosrpskog anti hrvatskog, anti čovječanskog ponašanja) u ime partije terorizira pamet i poštenje.



Putevi u socijalizam i put iz socijalizma

Ubijmo socijalizam, proletersku revoluciju, naciona socijalizam. Ubjimo bilo koji put u socijalizam.
Ciljevi socijalizma se postižu bogaćenjem društva i članova društva, ove horde (instruirane iz srca nerada i neznanja - sibirske stepe) to nikad neće postići jer su za Q (išli na qurc).


Za dom Spremni, s ovima ćemo gladovati i čekati ruske, srpske ili bilo čije tenkove, dronove, naredbe, savjete, upute, milostinju.


Nas je tito(va partija) odveo na put socijalizma, ali puta iz socijalizma mi s ovakvima ne možemo naći. To je i Ukrajinu koštalo ratnog uništavanja. Nitko ne smije skrenuti s puta socijalizma, na čijem čelu stoji qurčev kepec (staljin, tito, putin, plenković ... svi mogu samo ne može jkosor).

Samo je jedan put iz socijalizma (likvidacija).

NATO, to smo MI.

idu ravno na nas



Oznake: nato, bespilotna letjelica, rusofili, komunjare, demokrate, nacionalni, putevi u socijalizam, put iz socijalizma, Ukrajina

02

srijeda

kolovoz

2017

Zašto nas truju antifašizmom?



I Ante Pavelić je bio antifašist


U političkoj povijesti 20. stoljeća hrvatski narod je upamtio tri političara: S. Radića, A.Pavelića i J. Broza.
Politički koncept države koji su zagovarali se razlikuje.
Opsežno razlikovanje nećemo provoditi.
Navest ćemo jednu (dvije) (bitnu) odrednicu(e) koja je odredila sudbine živih (u državama koje su nastajale i nestajale u njihovo vrijeme).

Stjepan Radić je zagovarao (integralni jugoslaven - druga bitna odrednica) seljačku državu (prva bitna odrednica). Smatrao je seljaštvo temeljem hrvatskog društva (popustljivo u jugoslavenskoj zajednici).

Ante Pavelić je smatrao seljaštvo (prva bitna odrednica) temeljem hrvatske (nezavisne) države (druga bitna odrednica). Temeljem ustaških načela po kojima je hrvatski narod samosvojan (nužna je nezavisna država takvog naroda) i razvijati će se na seljaštvu kao osnovici te samosvojnosti. Iz ustaških načela proizlazi antifašistički karakter tog pokreta. Kolaboracija s izvornim fašističkim i nacističkim pokretima je povijesna konstelacija (odbijanja antifašističkih država poduprijeti pravo hrvatskog naroda na samosvojnost i nezavisnost - što je svojevrsni fašizam). Nelogično je odbijanje Britanije, Francuske, USA, SSSra priznati hrvatsku državu a proglašavati nacionalni-državotvorni (seljački) pokret fašističkim.

Josip Broz (bolje reći Tito) je unitarni jugoslaven (osporavao je bilo kakvo pravo Hrvata na vlastitu državu i državnost), koji je (takvu - unitarnu) državu temeljio na radništvu. (Brzopleta) Industrijalizacija (Prva i Druga petoljetka) je polučila ogromne promjene u društvu (uz protjerivanja, masovna pogubljenja, genocid, konfiskaciju, nacionalizaciju, podruštvljenje sredstava za proizvodnju (prvotno podržavljenje), uglavnom bez pozitivnih rezultata.

Antifašizam (koji u Titovom slučaju nije humanog karaktera) je floskula kojom se tijek rasprave o bitnom utjecaju Tita na sudbinu (jednog) naroda i (više - "jugoslavenskih") naroda, u lažnoj interpretaciji povijesnih činjenica, vodi ka otklonu od pravilne rasčlambe i ispravnog valoriziranja negativne (destruktivno-genocidne nehumane) uloge čovjeka-ljudi zvanih Tito.

Radničko društvo je na ovim prostorima doživjelo potpuni slom (skoro potpuna urbanizacija, djelomična zaposlensot i potpuna nesposobnost bilo kako djelovati). Društvo bez ikakve proizvodnje osuđeno je na iseljavanje, zaduživanje, rasprodaju djedovine (u koju spada i granica na Drini , Boka i Zemun), rasprodaju, ovrhe i iznova na iseljavanje.
Seljačka država je država u kojoj stanovništvo živi prema mogućnostima.
Ako vas tko pita: Tito je fašist, a Pavelić antifašist (Pavelić je patio za Šubićima (Zrinskim i Frankopanima), a ne za Staljinom i Mussolinijem)(to vam potvrđuje seljo iz okolice Bribira).







Oznake: antifašizam, politička povijest, samosvojan narod, radič, Pavelić, tito, bitne odrednice, integralni jugoslaven, nacionalni, unitarni jugoslaven, seljačka država, radnička država, Bribir, Frankopani

09

ponedjeljak

siječanj

2017

Šizofrena paranoja (vlasti)



Istraživanja društvenog mnijenja ukazuju na porast (zamišljene) podrške HDZ-u (u odnosu na umišljenu) i Plenkovića kao najpopularnijeg političara.


Ako je HDZ popularan, a plenković najpopularniji ja sam astronaut (na čemu se temelje popularnosti dotičnih? na rješavanju nacionalnih, državnih ili intergalaktičkih problema?). Nemojte se zavaravati ... više je onih koji su realni, a obmane im ne donose prihode.
(Započela je era nadziranja bankovnih računa čime će se novac (potreban za potrošnju i investiranje) preliti u čarape ili banke država sa sigurnom bankovnom tajnom. Blago onom tko podržava takvu vladu ...)
Najveći broj građana ima problema s ispunjavanjem novčanih obaveza prema državnim komunalnim firmama, a ne sa popularnošću umnoporemećenih i sumanutih prikaza ... zato je vlast (kvazi)stabilna.








Čitajte između redaka, manje ćete čitati (sve orjunaške vlasti su ljude navikavale čitati između redaka, zato sada nitko nije sposoban pročitati ni to između ...).

Oznake: istraživanja društvenog mnijenja, Podrška, popularnost, rješavanje problema, nacionalni, državni, intergalaktički, obmane, prihodi, šizofrenija, paranoja