29

utorak

rujan

2020

Mentalna higijena (jednog srboljuba) nacije - bespotrebnost žrtava u Varivodama



Pojedinačno, čovjek je izložen mnogobrojnim podražajima koji u složenoj strukturi moždane građe iznjedri različiti psihološke (pa i psihičke) karaktere.



Svakodnevna izloženost srbo-jugoslavenskoj (proruskoj) agresivnim namjerama izaziva stanje pojačanog obrambenog refleksa.

Svojedobno, za vrijeme titove jUgoslavije, u ljeto sedamdeset neke, u blizini obala rijeke Krke je pronađeno dječije unakaženo tijelo. Glasine su govorile kako je divlja životinja to napravila. A prijatelj žrtve (također dijete, koje je sa zajedničkog kupanja krenulo drugim putem, tvrdilo je kako su četnici ubili dječaka). S događajem je povezan pad Jovanke (Broz) i Gojka Polovine.
U selu Kričke, osamdeset neka (taman pred rata), srbi ubijaju srbina milicajca kojem je suživot s Hrvatima bio prihvatljiv.

Sustavno su jNa, partija i četnička organizacija spremali Vlahe na bespovratan razdor u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini (Hrvatska do Drine).
Stoga je neumjesno žaliti za žrtvama za koje se ne zna počinitelj, jednokratnim navođenjem o bespotrebnosti tih žrtava poslije rata (Varivode).
Bespotrebnost se odnosi na Hrvate, ali ne i na gubitnike (jNa, partija, četničija).
Barem toliko o forenzici i motivima počinitelja zločina znamo. (četnik pLenković ne zna.)


Bespotrebnost žrtava u Varivodama, da su Hrvati počinitelji, proizlazi iz snage nacije (potrebne za ekonomsko funkcioniranje)(u kojem neprilagođeni nemaju uvjeta za opstanak u ekonomskom smislu).
Sama pomisao da su Hrvati počinitelji zločina u Varivodama podrazumijeva tešku anomaliju osporavanja hrvatske nacije i nesposobnosti društvenim sankcijama izvršiti očuvanje hrvatske nacije.
Zar je lakše Hrvatima odbijati pravo na državu i naciju, ili pravoslavnoj (vlaškoj) manjini priznati tu državu i naciju?

Da, poprilično mi je načeto mentalno stanje svakodnevnim društvenim slalomima koje izvode hrvatske četničke snage.
U Hrvatskoj ratuju hrvatski četnici, vlaški četnici i partijski ateistički mentalno poremećeni kepeci (s 4 000 partijskih glasova hoće biti premijer, razvrći vatikanske ugovore i tUđmana proglasiti zločincem - pEđa).
Vladajući (četnički okot) nameću stanje u kojem nitko ne ne štiti srbe već zloupotrebljava Vlahe (kojima ni Hrvatska ni Srbija nisu domovina).
Mentalna higijena polazi od pretpostavke kako socijalna sredina utječe na mentalno zdravlje, a zaboravlja istaknuti kako mentalno poremećeni (bolesnici) utječu negativno na socijalnu sredinu, trajno je deformirajući ka potpuno neprihvatljivom obliku postojanja.

Hrvatsku nema tko voljeti (nitko je ne brani)


Oznake: mentalna higijena, srboljub, bespotrebnost, Varivode, jna, partija, četnici, forenzika, nacija, osporavanje prava na državu, manjina, vlasi, zloupotrebljavanje Vlaha, bolesnici kreiraju društvo

16

srijeda

rujan

2020

Neobična podudarnost



Zašto Hrvati nisu sposobni izgraditi društvo dostojno življenja?
Jer su anti antifašisti? Jer su genocidni (i svu energiju troše na zločinačke planove)? Jer su neradišni ...!?

Od urote Zrinski-Frankopana nije niti jedna buna ili urota uspjela. Jer je Hrvatska na granici carstava, civilizacija. I premrežena je sigurnosnim sustavom (dojava i doušništva).
Većina Hrvata na ovaj ili onaj način sudjeluje u doušničkom sustavu, uvjereni u zaštitu i opravdanost takvog sustava, posebno u izuzetost od napornog i kvalitetnog rada (zbog položaja u sigurnosnom sustavu).
Do sada su Izraelci, zbog okolnosti, sudjelovali u vlastitom sigurnosnom sustavu uvjereni kako čuvaju vlastito pravo na mukotrpan rad ...

Titovi partizani-antifašisti-komunisti-jugoslaveni-samoupravljači sve su mogli samo nisu htjeli/smjeli raditi (sve su pristajali biti, samo su izbjegavali biti radišni).

pLenkovićeva kamarila istim modelom (politički zaokret, pa tko smije mene siliti na politički zaokret?), uvjereni u narav stanovništva (i evidenciju doušničkog aparata) nastupa podjednako kao i sve vlasti stoljećima iza urote Zrinski-Frankopana.
Neobična podudarnost.

Da, svi ste vi doušnici.
(I gradite društvo siromaštva, poniženja, ovisnosti, ropstva; društvo nedostojno življenja.)

Hrvatsku nema tko voljeti.

Istraživanja pokazuju: Siromaštvo se nasljeđuje


Oznake: hrvati, društvo dostojno življenja, neradišni, urota Zrinski-Frankopana, bune, granica civilizacija, doušnički sustav, titovi samoupravljači, pLenkovićeva kamarila, narav stanovništva, Ropstvo, siromaštvo, poniženost

10

četvrtak

rujan

2020

Što je partijska država Hrvatima?


U Hrvatskoj je diktatura jedini način političkog organiziranja.
99.9999% Hrvata podržava diktaturu.

Pa kakvih sve diktatura ima?







Diktatura može biti izgrađena na ograničenim ovlastima i privremena, kao i neograničena i doživotna.

Ovim nije isrpljena mogućnost podjele i opisa diktatura ...

Vratimo se sklonosti hrvatskog naroda diktaturama, makar bile i okupacijske. To je ljubav.
Hrvatima je pismena i pametna osoba smrtni neprijatelj. Njihova sklonost partijskim diktaturama proizlazi iz mržnje prema pametnim (većina je uvijek glupa, ma koliko bili pametni). U takvim utakmicama oni su uvijek gubitnici i skloniji su priglupim državnim (lažno kolektivnim) diktaturama. Glup državni aparat i glupa državna ideologija ih štiti od nadmetanja sa sposobnim i talentiranim pojedincima. Njihov odabir krda na štetu sposobnijih je odraz duhovnog siromaštva (nesposobnost spoznati odgovornost za sociološku tvorevinu i bijeg u gore (skok u jamu)). Jame su postale hrvatsko prepoznatljivo obilježje.

Sve je proisteklo iz višestoljetne vojne ugroženosti (graničenje s osmanlijskim carstvom), i nesposobnosti dokučiti kad je ta ugroza prestala.

Samo jedan Hrvat (posljednji Hrvat u Hrvatskoj) (ja) podržava osobnu diktaturu (vlastitu). Jer me nije strah biti bez posla, diplome, zdravstvenog, mirovinskog, prava na ukop s počastima ...
Nije me strah živjeti izvan ludnice u koju ste se zakopali i nećete bez građanskog rata iz te ludnice izići.

Tko može narodu jamčiti sigurnost, kad je narod taj koji svojim svakodnevnim trudom i zalaganjem jedini može to postići?
Samoobmanjivanje o sigurnosti koja se temelji na netalentiranim i nesposobnim samoproglašenim liderima, koje ste zapravo vi stvorili, je patološko stanje vlastite dezintegracije (razgradnje).

Smrt takvog društva je dugotrajan proces, članovi se društva ne ukapaju isti dan (jer ionako oni ne vjeruju u to društvo).

Bog i Hrvati, Za Dom spremni


Oznake: hrvati, diktatura, oblici diktature, sklonost diktaturi, Pismenost, pamet, narod -izvor blagostanja