31.01.2007.

Preumoran sam danas za klasični post, pa sve obavještavam da sam ugradio i southbox il kako se to već piše. Tamo možete pisati što želite, mogu se preporučivati postovi, može me razred pitati što imaju ujutro itd. Možete chatati i međusobno, mene to ne smeta, nije zloupotreba Hvala berlinerici i satie na demonstraciji korištenja prostora .

21:56 - Komentiraj ( 7 ) Print NF
Zimska idila
30.01.2007.

Čitam na x portalu o čarima života izvan grada. Za novogodišnju noć pola Rijeke iznajmljuje vikendice u Gorskom Kotaru. Turizam u Fužinama nakon višegodišnjeg napretka pokazuje znakove blage stagnacije, najvjerojatnije zbog manjka snijega. Onima koji sanjaju seosku idilu predlažem, pokušajte zapaliti vatru s vlažnim drvima i vlažnim novinama. Možda vam što bude jasnije.

13:11 - Komentiraj ( 14 ) Print NF
29.01.2007.

Evo dospio i moj blog u dnevne novine, naravno greškom, jer članak o kojem se radi može se čitati na x portalu, ne na blogu, desno dolje se može kliknuti. Članak već sada bilježi posjećenost daleko iznad prosjeka, kako i ne bi, uz njega je i slika gole žene, i to ne bilo koje.
Tamo sam napisao i mnogo ozbiljniji članak o medijima i njihovom odnosu prema slučaju jednog psihijatra, isto dobro posjećen, sa zadnjim člankom otkrivam nove tajne u vještini manipulacije medijima.
Imate dakle desno box x portala, klik na «Gola Paris Hilton»

18:56 - Komentiraj ( 11 ) Print NF
Put u virtualno ništavilo
28.01.2007.

Puno vremena provodim na netu. Zabilježim ponekad i poneku vrijednu stvar na tom slabo zaštićenom prostoru. Tako sam na adresi red7.de objavljivao dugo prije pojave blogova pjesme i kolumne na njemačkom jeziku i to oko tri godine, prvoborac kao i u većini zajednica u kojima danas jesam. Probio se bio red7 među tri najjače zajednice u Njemačkoj da bi promjenom vlasnika neko vrijeme vegetirao pa se ugasio. U virtualno ništavilo je otišlo stotine vrijednih pjesama raznih autora, kao i članaka i polemika.
Prije valjda mjesec dana gledam na «arte» programu emisiju o jednom starijem francuskom pjesniku. Čita između ostalog minimalno izmjenjenu moju pjesmu «semafor»(Verkehrsampel)kao svoju. Naslov i poanta su ostali isti. To mu je kao jedna od novijih. Ah dobro, kažem, i pomislim, blog.hr mi djeluje još krhkije.Iako sad sve sejvam, svejedno ne bih mogao dokazati datum nastanka neke stvari...

13:33 - Komentiraj ( 17 ) Print NF
Ustajanje
27.01.2007.

Ledeno sunce
Obasjava moj nemir
Treba bježati

13:11 - Komentiraj ( 17 ) Print NF
25.01.2007.

Promjene vremena su užasne. Vežem ih uz crne misli. Danas je 10 godina od smrti arhitekta Zdenka Sile. Silan je bio u restauraciji starog grada u Rijeci. Sjetim se i Daria Džamonje, vršnjaka skoro svog, sad već u aleji velikana ispodzemljanih :»Bio sam noćas u deliriju, lijepo su ga izgradili.» I lete misli, tako slično, moš mislit, optimistično...

18:59 - Komentiraj ( 13 ) Print NF
Blogeri drugog tri
24.01.2007.

Razred kojem sam razrednik po broju blogera polako ali sigurno postaje najblogerskiji razred u školi, i dečki su startali. Ne obilazim ih tako često, jer imam već uigranu virtualnu ekipu , na koju sam navikao i jednostavno, dok njih obiđem, nema više slobodnog vremena. Zanimljivo, o ovom mogućem ženskom fajtu o kojem sam pisao, zavjera šutnje na blogovima ekipe iz mog razreda (onima čije adrese znam). Neke stvari nisu za javnost!smokin

20:24 - Komentiraj ( 14 ) Print NF
Nevrijeme
23.01.2007.

Dolazi društvo
Šutit ćemo o kiši
Treba pjevati

20:47 - Komentiraj ( 14 ) Print NF
Djevojačke bande
22.01.2007.

U Hamburgu sam svojevremeno upoznao pisca Haralda Tonderna, poklonio mi je dvije svoje knjige, jednu meni posebno zanimljivu, o djevojačkoj bandi. Radio sam najzanimljiviji odlomak na nastavi prije par godina, poslao sam mu mail s primjedbama učenica, odgovorio je, bilo mu je jako drago. Danas fulam smjenu, dolazim ujutro u školu, kad tamo velika gužva. Veća grupa cura s ekonomske škole došla se obračunati s jednom curom baš iz mog razreda, ova ju je navodno nehotice srušila u subotu na karnevalskom plesu. Dečki se smiju, sprema se fajt curki, no starijima baš i nije smiješno. Prijavljujem pedagoškoj službi, idem u grad potrošiti ta tri sata, koliko sam ranije došao u školu. Pred školom ženska škvadra s ekonomske (ta škola je inače dosta udaljena), jedna govori, to je taj iz njemačkog, pet šest mi maše i pozdravlja. Nije došlo do fajta, al mi zanimljiva sama ta ideja masovne ženske tuče, tog u moje doba nije bilo wink.

21:07 - Komentiraj ( 23 ) Print NF
Riječki informatički idiotizam
21.01.2007.

Rijeka kao prvi grad u Hrvatskoj eksperimentalno uvodi u četiri osnovne škole elektronske dnevnike, tj. roditelji posredstvom interneta mogu pratiti ocjene, izostanke i opaske nastavnika o svojoj djeci.
Projekt je manjkav iz više razloga. Prvi i najprozaičniji je dodatno opterećenje nastavnika, naravno nisu osigurana nikakva dodatna sredstva. Manje savjesne roditelje će to još više udaljiti od odlaska na školske informacije. Jasno je da se tu krše, kao i u svakom sustavu kontrole, određena prava. Kao razrednik sam omogućio roditeljima da on line putem mogu pratiti evidenciju izostanaka njihove djece, nitko to ne koristi. Za početak bi sustav za roditelje bio besplatan, financirali bi ga sponzori, a kasnije ? Planira se da bi se na jesen, znači uoči izbora, proširio na sve riječke osnovne škole. Informatično nepismeni roditelji bi dobivali SMS poruke.
U suštini je sve to glupost jer savjesni roditelji će i dalje dolaziti u školu, a onima drugima se za sve to fućka, treba samo na jesen otkriti tko će od toga zarađivati.

15:49 - Komentiraj ( 17 ) Print NF
Jedan dan...
19.01.2007.

Nevjerojatno koji dan. Petak mi je zbog sindikalnih aktivnosti ove godine proglašen slobodnim danom. Ustajem oko 11 i nakon juicea jurim na tržnicu. Usput nosim torbicu da bih usput uplatio novac od članarina za sindikat i izbacujem notes jer je težak. Žena ispred mene kupuje zadnji škripavac, najjači razlog mog odlaska u grad (taj sir se prodaje na jednom mjestu na tržnici i to uglavnom petkom). Idem uplatiti novac ponosan jer barem tu ništa nisam prepustio slučaju, pečati i sve ostalo su u torbi, da, ali brojevi računa su u notesu kojeg nema. Iako se nakon čitanja Drnovšeka pokušavam furati na pozitivu, ne ide to tako lako. Ništa nisam napravio, a bio par sati u gradu. Uzimam «novi list» u ruke, žena umrla od prevelike količine ispijene vode na nagradnom natjecanju, popiti što više vode, a ne pišati. Spuštam lagano naslovnicu bloga.hr, Antonija među lezbijkama najprivlačnija hrvatica, ona je meni okej, u emisiji se barem javno popišala...

20:32 - Komentiraj ( 19 ) Print NF
Zavist
19.01.2007.

Ah ti kinezi
Super meditacija
Manjak racija

00:42 - Komentiraj ( 14 ) Print NF
Možda sutra...
17.01.2007.

Nisam mogao
Nije bilo načina
Zaokružiti taj krug.

19:01 - Komentiraj ( 11 ) Print NF
Umjetnost ili krađa?
16.01.2007.

Louise Lawler je jedna od najčudnijih umjetnica današnjice. Po kategorijama mog prijatelja sad već priznatog umjetnika s ateljeom u bivšoj vojarni, to i nisu umjetnici nego lopovi. Ona svejedno izlaže svugdje po svijetu, tuđe radove stavlja u njima strane kontekste koji im daju nova značenja. Za svoj portret je izabrala jedan crtež Roya Lichtensteina, sliči, mada mi ne djeluje tolika plačljivica, zna ona što radi...

22:39 - Komentiraj ( 8 ) Print NF
Regule
15.01.2007.

Ja sam nezadovoljan
Ti si nezadovoljan
Mi smo nezadovoljan
Jebeš gramatiku.

22:25 - Komentiraj ( 16 ) Print NF
Stari prijatelj
14.01.2007.

Sreli smo se danas u konzumu, žena mu se odlično drži, on kao zadnji klošar. Budući da ni ja ne djelujem reprezentativno, nisam ih pozvao na piće.

21:16 - Komentiraj ( 15 ) Print NF
13.01.2007.

Ne znam jel me više razveseljavaju ili rastužuju rasprave o uvođenju seksualnog odgoja u škole. Niti jedan program mi se u potpunosti ne sviđa, ovaj konzervativan mi čak nije ni smiješan. Mislim da bi trebalo uvesti i pravila oblačenja, da se učenici i učenice nehotice ne bi stimulirali za nešto tako pogrešno kao što je to masturbacija.
Jadno je i društvo u kojem i društva za zaštitu životinja koriste nasilne metode. Teško je mobilizirati kokoši.

20:34 - Komentiraj ( 7 ) Print NF
Meme ;)
12.01.2007.

Stiglo meme i do mene, odnosno pet stvari koje niste znali o autoru. Dakle krenimo:
1. Moje prvo radno mjesto bila je osnovna škola u jablancu (malo mjesto između senja i karlobaga).osim njemačkog sam predavao tjelesni, glazbeni i tehnički. Prvi sat tehničkog sam rekao učenicima da otvore stranicu udžbenika na kojoj je bio naslov « tito: atomska energija,energija budućnosti», istrgnu je i bace u smeće. Poslije sam tu foru vidio u filmu «društvo mrtvih pjesnika»
2. Volim lutke, pa vjerojatno zato i blogera lutka. Mikiji su mi dugo bili najbolji, možda i jedini prijatelji, a i sad je jedna ekipa poredana uz moje školske knjige.
3. Ne podnosim prstenje. Jedini koji sam nosio na inzistiranje bivše drage, skliznuo mi je s prsta i završio u poljskom veceu. Jednako tako ne vjerujem u instituciju braka.
4. Da pijem isključivo pivo (ni kavu,ni čaj, ni vino, ni žesticu) vjerojatno svi znate, ne znate da dan počinjem sa stopostotnim juiceom, to mi je ujedno i jedina zdrava navika.
5. Na mojoj bivšoj školi se radilo anonimno sociološko istraživanje na 200 učenika o stilovima i načinima življenja. Devet učenica se izjasnilo kao darkerice i svima je omiljeni predmet bio njemački, koji sam, gle čuda, ja predavao. Vrlo rijetko nosim išta crno osim adidaski.

Sad bih ja kao trebati prozvati pet sljedećih: lutak, berlinerica,satie, pg i sewen :P

12:53 - Komentiraj ( 20 ) Print NF
11.01.2007.

«Kad bude gotovo, komentirat ću!», reče pripadnik zlatne mladeži u središnjem dnevniku. Kad bude gotovo, možeš se jebat, komentiram ja. Gdje je nestala elementarna logika u školskim programima i obiteljskom odgoju ?! Bitno da uče da je masturbacija štetna rolleyes

19:59 - Komentiraj ( 9 ) Print NF
10.01.2007.

Pročitao sam Ilinčićev « Berlinski ručnik», pretenciozno najavljen kao prvi hrvatski gay roman, i jako me razočarao. Dosadno, bez ikakve strasti, samo fakti, jedva sam izdržao do kraja. Autora inače cijenim kao ponajboljeg tv autora s područja kulture. Čini mi se da zbilja ne postoji ni ženska, ni gay, ni svingerska, postoji samo dobra i loša literatura...

14:46 - Komentiraj ( 20 ) Print NF
osporavanje
09.01.2007.

Ne priznajem to
Nasilje se priprema
Ne baš odjednom.

21:14 - Komentiraj ( 14 ) Print NF
08.01.2007.

Gdje postoje nedodirljive istine barem dviju strana postojat će i terorizam. Novi teroristi će uvijek učiti iz grešaka prethodnih generacija, današnji su naučili da selektivni terorizam zapadnoeuropskih gerilaca prethodnog stoljeća ne drži vodu, jer vladama i javnosti bi u današnje vrijeme bilo svejedno da je otet i sam George Bush, te da je jedini način borbe neselektivna likvidacija nezainteresirane javnosti.

21:07 - Komentiraj ( 10 ) Print NF
07.01.2007.

Iako rijetko gledam tv odnedavno sam nabavio i satelitsku antenu. Od tih nekoliko stotina programa s vremena na vrijeme bacim oko na tri :arte, 3sat i phoenix. Jučer sam imao sreću, gost u emisiji je bio Peter Sloterdijk, jedan od najvećih mislioca današnjice, moj omiljeni filozof («Kritika ciničkog uma»). To je drugi put da ga gledam na malom ekranu, prije par godina sam u obrazovnoj emisiji upamtio njegovu rečenicu da treba razgovarati s djecom, a ne o njoj, ovaj put se radilo o religijama. Samo u dvije rečenice je ovlaš napravio paralelu između fundamentalizma i terorizma, upalila mi se svjećica u glavi. Nažalost, nitko više ne gleda nekomercijalne programe.

21:53 - Komentiraj ( 10 ) Print NF
Glas za štakore
06.01.2007.

Četiri vrhunska hrvatska intelektualca su jučer bili u jednome jedinstveni, treba graditi parkirališta i trgovačke centre u centru Zagreba umjesto stambenih zgrada i kina «Zagreb» koji služe kao okupljališta za štakore. Između redova je rečeno da se svi normalni građani moraju s tim složiti.
U Berlinu sam kao student volio svratiti u starinsku pivnicu na Potsdamer Platzu. Nikad nije bilo prevelike gužve, domaći ugođaj, točio se odličan Radeberger, pristojne cijene. Nakon ujedinjenja je cijelo to područje sravnjeno sa zemljom, nikli su prelijepi Sony i Mercedes centri, s još boljom pivnicom i pivovarom u jednom.
Meni je svejedno bilo žao. Dižem svoj skromni glas protiv parkirališta, da jednom mogu reći :»Nismo svi bili jedinstveni !»

18:31 - Komentiraj ( 16 ) Print NF
05.01.2007.

Šaram malo po blogovima. Postaje zanimljivo, neki blogeri postaju svadljivi, neki kao cnn zvijezde središnjeg dnevnika. Počinje se pljuckati, doba blogerske nevinosti je iza nas. Tip koji dolazi i na moj blog pokušao je fotkom ismijati moju poznanicu. Dobit će po piksi, ako se ne opameti, za razliku od suvremene gradske djece, završio sam i uličnu akademiju. Nema straha, nisam čistunac, ignorirat ću ga kao svako smeće, dok ne zaprijeti opasnost da nas preplavi. U međuvremenu nastaviti uživati u uzletima kraljica, carica, princeza i čobanina...

21:30 - Komentiraj ( 13 ) Print NF
Nova blogodina
04.01.2007.

Evo vratio sam se, mislio sam pisati o godišnjici Camusove pogibije, al satie traži izvještaj, a ja poštujem želje svojih čitatelja. Ona me izuzetno obradovala, točno minutu prije ponoći, uoči dolaska nove godine, stigla mi je poruka od nje s čestitkom. Iznenađenje nad iznenađenjima. Dan prije, baš kad se auto palio za put, mobitel poruka s lijepim željama iz dalekog Berlina, vielen Dank berlinerica. Prva kratka putna pauza, ručak u kineskom restoranu s hedwig. Ona izgleda ne piše iz istog razloga iz kojeg je manta zatvorila svoj blog, to je neka epidemija kod žena u tridesetim (+kusur) godinama. Sljedeća nešto duža pauza u rockerskom Bjelovaru s heroine, koja pak, iako njihova vršnjakinja, ne piše iz mnogo banalnijeg razloga, prezaposlenosti. Odličan izbor kafića, odlična mjuza, izvrsno točeno velebitsko pivo, društvo da ne spominjem, sve 10 domaćice. Bjelovar je kažu poznat po milijunašu saši i blogeru poniju. U Virovitici su nam domaćini bili pjesnik bloger fleury merogis, njegova djevojka i papagaj bubi. Ovako kako sam napisao glasi njegov nick na blogeru, adresu na blogu ni sam ne zna napamet, otvarao je blog uz pomoć dobrog whiskeya, uglavnom do njega dolazim preko papalagi. Na povratku sam pomislio, uh al smo zaglavili u tom bloganju, brišemo granice ;)))
p.s.
na slici je fm, da ne bude zabune :D

15:49 - Komentiraj ( 13 ) Print NF

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Opis bloga
Nikakav, užasan, histeričan, drzak, bezobrazan, poučan, programiran za rušenje granica hm, hm, hm... Sredstvo za trošenje vremena, kojeg ionako ima previše, also uopće nema...

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje - Bez prerada

Važno zbog debila koji ne znam zašto posjete ovaj blog: "ovo djelo je plod fikcije. svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima slučajna je." Rečenica ima pravnu valjanost !

Goran Kauzlaric | Create Your Badge

Instagram

nachtfresser@gmail.com

Pirat urednik na fejsu :P
Web Nachtfresser

IZBOR POSTOVA 06.2004. - ?
od najstarijih do danas, barem po jedan mjesečno, odozdo prema gore
2019
Institucija slobodnog blogera (ogled o Böllu)
Aktivizam Grete Thunberg
Odakle ocean u pjesmi?
Vrelo Bosne i Jajce
Sarajevski ćevapi, dame i uspomene
Snježni Benkovac na brdu
Pulski zalasci
Kosa i sram
2018
Sa Sloterdijkom u Puli
Uzoran učenički dom
Tko otvara vrata Bukowom mačku
Djevojčica iza žice
Starac i (r)evolucija
Neotuđena crtica
Trešnjevački teatar
Intimni otvori depresivnih ljudi
Modna osvježenja
Kupac ružnog limuna
Međupost
2017
Pao stoljetni park
Budimo na mi
Poderane čarape
Pijača bez leda
Ostaj mi dobro Berlinu moj
Iskustvo i stil
Sedacija, odlasci, promatračica života
Nitko ne vrijedi više od dvije minute
Kud plovi ovaj put
Srcamo se
Vareš, imenovanje prošlosti
Popravljač
2016
Božić kod Dolores
Blog arhiva, genijalno
Varešarije
Obrobljeni plimom
Nestanak Wagnerovog psa
Poezija koja to nije s teletinom na pratećoj slici
Preko crte
Djevojka sa sajma u Opicini
Predvečerje u Trstu
Labinski bijenale industrijske umjetnosti
Dresirani i slobodni
Projekt bicikl
2015
4000. post
Forever Lolita
Vječno vraćanje dupeta
O potrebi za bloganjem
Blogerska subota
U pokretu
Gromovi love golotinju
Nisam mislio na Pariz
New York, Jack i ostali mitovi
Sipa i čokolada
Čudnovati su putevi Googleovi
Svakodnevni samoslici
Nachtfresser, 3700.post
2014
Pljeskavica i čaj
Istup Anne Helm
Ravnateljice über alles
O fotografiranju i svinjama
Život
Večer s berlinskim piratima
Posljednja marenda
Fuck the System!
Izlet u Opatiju
Kandidat broj 5 liste 16 za EUP
Nek nam živi bezuvjetni temeljni dohodak
Nagnuće berlinskog piratskog broda
Tišina hotelskih soba
S visina Svetog Križa
Avionska dijagnoza obrazovnog sustava
2013
Dame i gospodo, Astrid Kuljanić
Dekadencija
Odjeb ljetu gospodnjem dvijetisućetrinaestom
Naš mali šareni štand
Anonymous MMM u Rijeci
Profesor budala
Roštilj bez jahte
Krivo mi je zbog mog starog
Što radi piratska stranka ?
Bloger za EU parlament
Izbor postova
Shitstorm
2012
Sanjam knjige u Puli
Taštine
Sjećanje
Proteze Auschwitza danas
Blogeri 2004-2011
Prošao još jedan...
Prelijep dan u Zagrebu
Blogersko pušenje privatnosti
Napad Svetle Yordanove
Čitajte "Bolju polovnjaču"
Ostajte tamo, stižemo
2011
2500. post
Čestitka vjetrom raspršena
Predsjedniku ima tko da piše
Isšljivan
A meni se popodne spava
Smrt u Opatiji
Povratak u Ništa
Dijalog jednog blogera i Igora Mandića
Hrana naša svagdanja
Jučerašnji prosvjed u Rijeci
Civilizacija baterija
Hotel Montree
2010
Snijeg u Rijeci
Obzor
Vodice, bajka s pogledom na more
Cambridge i karavane
Otočna opuštanja
Berlin : balkanska galerija
Repovi rata
Dan divljanja maturanata
Abrutissement, načelo zatupljenja
Igramo se okvirima
Nacisti u Dresdenu
Boje budimpeštanskog Ludwiga
2009
Sa(n)jam knjige Pula 6.12.2009
Prođe još jedna fešta
a je još uvijek u krugu
U najjačem sastavu
Muzej, multikulturalnost, beskućnici...
Poučak o golom
Divlji Balkan
Gorski Kotar devetog svibnja
Londonerica u palanci
O bocama i maslinovom ulju
Prozori
Ha,ha, Amy je zakon
2008
Tako je zborila Gudrun Ensslin
Priznanje
Onako usput
Blog i grob
Govor mržnje na blogu.hr
Razgovor studentica pred Humbolt univerzitetom
Nogometno bratstvo Španjolske, Hrvatske i Koreje
Prosvjed, turisti i sunčani Korzo
Rasaditi
Dobro se žega
Politička korienitost
Osamstoprvi post, mali osvrt
2007
Ekološki fašizam
Masturbacijo, sretan rođendan !
Van Goghova zvjezdana noć
Radni dan jedne Berlinerice
Dani bez neta
Petak trinaesti
Razredni izlet u vodni centar Atlantis-Ljubljana
Guščija pašteta
FBK u Rijeci, jel se kome štucalo :P
Rasulo
Izletila zbog marihuane
Moja Paris gola u novinama
2006
Manta, vraaaaaaaaaati se
O blogu "Pjesmarije" (autora NF)
Igra revolveraša
Idealisti s oružjem
Ceremonija oproštaja s praznicima
Jedna Ljudmila
Zadaća (dječja bolnica)
Irokez u školi
Moji prijatelji
Coool
Prva klasa
O ovcama i nadi
2005
Kenningari i druge učenosti
Uvijek iznova, deja vu
Moj Uerige
Ostavština
Pred maturalac
Moj Raščupanko
Sjećanje na Radovića
Pišanje u Harteri
Samoubojstvo u štali
Montaža tv stolića i sretnije budućnosti
Pivo
Nekad smo znali veselo polemizirati...
2004
Inventura 2004.
Sjećanje na vrt (Paul Klee)
Razrednik
Isplazit jezik
Kamere oko nas
O fašistima, Sloterdijku, Walseru i meni
Skins&Teacher


SUPERCOOL ;P
< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Lipanj 2022 (1)
Travanj 2022 (6)
Ožujak 2022 (1)
Prosinac 2021 (1)
Listopad 2021 (1)
Rujan 2021 (1)
Kolovoz 2021 (11)
Srpanj 2021 (9)
Lipanj 2021 (11)
Svibanj 2021 (22)
Travanj 2021 (26)
Ožujak 2021 (21)
Veljača 2021 (24)
Siječanj 2021 (31)
Prosinac 2020 (20)
Studeni 2020 (12)
Listopad 2020 (6)
Rujan 2020 (5)
Srpanj 2020 (29)
Lipanj 2020 (26)
Svibanj 2020 (31)
Travanj 2020 (29)
Ožujak 2020 (32)
Veljača 2020 (28)
Siječanj 2020 (26)
Prosinac 2019 (24)
Studeni 2019 (22)
Listopad 2019 (27)
Rujan 2019 (28)
Kolovoz 2019 (27)
Srpanj 2019 (26)
Lipanj 2019 (30)
Svibanj 2019 (29)
Travanj 2019 (27)
Ožujak 2019 (30)
Veljača 2019 (28)
Siječanj 2019 (31)
Prosinac 2018 (31)
Studeni 2018 (30)
Listopad 2018 (30)
Rujan 2018 (30)
Kolovoz 2018 (31)
Srpanj 2018 (30)
Lipanj 2018 (29)
Svibanj 2018 (30)
Travanj 2018 (30)
Ožujak 2018 (31)
Veljača 2018 (29)