Berlinske krvavice
29.07.2021.Moje omiljeno jelo u restoranu s njemačkom kuhinjom. Odlične su mada se neubičajeno ne poslužuju u crijevu. Krumpir je isto izvrstan, jedino je problem u kupusu kojem očito nije vrijeme i da bi prikrili presoljenost slade ga tako da ga dobar dio ostavim u tanjuru.
Post da čisto pozdravim blogere koje poštujem, navodno je netko na tim famoznim anketama najavio da sam ja najavio odlazak, pročitao na fejs chatu, ne, ja sam zacrtao da završim s 6000. postom, nešto preko 200 postova još, a ako bude blog.hr još postojao i ja budem zdrav možda se promijeni redakcija pa ćemo onda preispitivati odluke.
Lijep pozdrav svima samo ne njima, a komentare ću u Rijeci nadoknađivati!
16:56 - Komentiraj ( 11 ) Print NF
Banksy u Berlinu
23.07.2021.Bili jučer na Banksyjevoj izložbi koja bi vjerojatno u Hrvatskoj danas bila zabranjena, jako dobro. Na tim blog.hr anketama bi barem 90 posto izražavalo zgražavanje.Još jednom pojašnjavam da nemam vremena ni motiva ovdje objavljivati niti vremena za komentirati, obećavam da ću svoju ekipu isposjećivati kad se vratim u domaju, opširnije fotke imate na fejsu gdje mi je prije par dana onaj polupismeni cirkusant ponudio prijateljstvo,al na fejsu je blokada brza i jednostavna ;)
13:19 - Komentiraj ( 15 ) Print NF
Nije patka, svigdje Bug :D
18.07.2021.Nećemo danas fotke hrane, zadnja je bila patka. Zanimljivo da otkako sam kao degradiran na fresh listu, bug mi i tamo ždere blog, takvu sam barem obavijest dobio, kažu da uopće nisam bio na naslovnici, ja baš to i ne pratim, danas sam obrisao jedan komentar, sad jel malenicu ili urednika ne znam,ovaj put nije bilo uobičajeno nepismeno.
Lijepo je u Berlinu, al kao i na blogu nije to više to.Lijep pozdrav svima normalnima, nemam vremena više trošiti vrijeme za nešto tako diletanski i bezobrazno uređivano.
16:08 - Komentiraj ( 15 ) Print NF
Idu berlinski dan, ovaj put bez bloga
15.07.2021.

Kritizira me drugarica, moraš napisati ljudima zašto u berlinsko vrijeme nećeš više ovdje pisati, imaš širok krug pratiteljica i to nije u redu. Uglavnom ako pišem pišem na drugim društvenim mrežama, meni baš nije napeto kao do sad u sezoni kiselih krastavaca biti blog tjedna. Doputovali smo i provodimo se ovdje, ovaj puta smo procijenili da moramo napraviti pauzu na putu, spavali smo u Gredingu, kod drugarice na fejsu su fotke, zanimljivo mjesto i hotelčić sa zanimljiivim osobljem.


Na drugoj fotki je televizijski toranj na Alexanderplatzu. Pozdrav, ne stignem vas komentirati, vidimo se nakon ljetovanja, osim s ovima koji me prate na fejsu.
p.s.
Svratit ću i pobrisat onog kenjca, te eventualno nakon toga zabraniti komentare, toj nama naša 17-godišnja borba dala...
14:20 - Komentiraj ( 0 ) Print NF
Totalno razgolićeno
09.07.2021.Dobio sam obavijest da me žestoko oplela neka baba istrijanka. Odmah sam otišao na top listu preletiti preko postova, jer urednik tamo uglavnom stavlja beznačajne budale, no nisam je našao, nemam vremena duže tražiti jer se spremam za put.
Nisam stigao ni spremiti planirani post o golom i nagom, jebiga, neki ljudi rade. Sad još moram naći kako se blokiraju od sutra komentari, previše je budala ovdje, barem, dok ne stignem do Berlina i tamo eventualno instaliram komp.

14:21 - Komentiraj ( 14 ) Print NF
Hamburger
07.07.2021.Evo doć će i to vrijeme, morat ću i ja u 17. godini bloganja za par dana zatvarati komentare. Novi admini, kako sam dobio poruku, koriste Dariusovu uzrečicu, ovo je naš blog i promoviraju smiješne klipane, u Dariusovo doba prvo je bio Sadistico, znatno kasnije Xiola, i to je bilo sve što je onda vrijedilo na cool, današnjoj top listi koju neću komentirati. Admini ne rade samo ono što bi tehnički mogli, brisati provokativno govno.
Bit ću blizu tom govnu, ne možemo više za jedan dan stići do Berlina pa smo rezervirali hotel u njegovoj blizini, nedobog da sretnemo to smeće.
Inače hamburgera ima i odličnih, ugostitelji se trude. Usput, pratim Dražena, pa sam skužio njegov bijesni post, upoznao sam blogera Morskog, mnogi ga ovdje kritiziraju, no on nije takav napad zaslužio. Iako ratnik poput mnogima neprežaljenog Fresha ima mnogo razumnije stavove...


12:15 - Komentiraj ( 18 ) Print NF
Opet na psećoj
05.07.2021.Čestitam godišnjicu Tina Ujevića onima koji su čuli za njega i koji ga slave, to za početak. Inače nama ne ide baš onako kako bi trebalo ići. Otkazala nam potencijalna suvozačica za Berlin, drugaricu boli noga, odlučili kod Nürnberga napraviti pauzu kod tipa kod kojeg smo već jednom prespavali, čuli se s njim, žao mu je, on je na godišnjem, U obližnjem hotelu uz autoput, gdje smo jednom već spavali, cijene i sad pod navodnom akcijom odletile u nebesa.
Odlučili smo barem Jinu priuštiti pseću plažu, izdružio se i drugarica se okupala u moru.Ja sam pak meditirao, dobio sam od Matije za rođendan između ostalog knjigu od Ruth Barcan "Golo/nago." Sudeći po početku ima slične teze kakve sam ja branio u nedavnom druženju i raspravi, al o tom ću kad pročitam podebelu knjigu, ako uspijem prije Berlina, jer treba se još testirati, spakirati i svašta nešto, a i ima još sjednica.
Zanimljiva joj je teza koju sam već vidio o uzmaku i strahu od prirodnosti, koji sam već primjetio kod retuširanih instagram ljepotica, bivše učenice koje nisam ni prepoznavao...
15:53 - Komentiraj ( 13 ) Print NF
Petak ručak
03.07.2021.Danas ništa pretenciozno. Najvažniji događaj je jučer bilo Jinovo šišanje, al budući da mi se bljeskavica otela kontroli, a ona ga plaši barem onoliko koliko mene živcira, nema fotki. Promišljanja i oko putovanja u Berlin, da je barem preskočiti tu Sloveniju i Austriju.
Zadnje vrijeme se petkom držimo ribljeg menija, nisam siguran ako stignemo u Berlin da ćemo se držati toga...
16:24 - Komentiraj ( 13 ) Print NF
Telac i but
02.07.2021.Odmah ću se ograditi, naslov nema veze s onim tkz. komentatorom kojeg odmah brišemo niti s mojim otočnim rođakom, nasilnikom i sukladno tome jednim od najuspješnijih poduzetnika, tako to ide u Hrvatskoj.
Šteta bi bilo da ovaj pravi telac ostane neobjavljen, naravno to si ogromna većina Hrvata ne može priuštiti, al eto, zamislite, dobio sam i jubilarnu nagradu, to još funkcionira.
Hrvati se spremaju kao prave Orbanove sluge donijeti nove zabrane fotografiranja pa još iskorištavam međuprostor, neki na twitteru su već pokrenuli akciju o izbacivanju Mađarske i Poljske iz EU, vjerojatno će i nas uskoro dodati...


12:35 - Komentiraj ( 14 ) Print NF

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Opis bloga
Nikakav, užasan, histeričan, drzak, bezobrazan, poučan, programiran za rušenje granica hm, hm, hm... Sredstvo za trošenje vremena, kojeg ionako ima previše, also uopće nema...


Važno zbog budaletina koje ne znam zašto posjete ovaj blog: "ovo djelo je plod fikcije. svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima slučajna je." Rečenica ima pravnu valjanost!
Instagram

nachtfresser@gmail.com

Pirat urednik na fejsu :P
Web Nachtfresser

IZBOR POSTOVA 06.2004. - ?
od najstarijih do danas, barem po jedan mjesečno, odozdo prema gore
2023
Deleted
6000.post, treći dio
6000.post, drugi dio
Wasserdicht, 6000.post prvi dio
Tri blog gracije
2019
Institucija slobodnog blogera (ogled o Böllu)
Aktivizam Grete Thunberg
Odakle ocean u pjesmi?
Vrelo Bosne i Jajce
Sarajevski ćevapi, dame i uspomene
Snježni Benkovac na brdu
Pulski zalasci
Kosa i sram
2018
Sa Sloterdijkom u Puli
Uzoran učenički dom
Tko otvara vrata Bukowom mačku
Djevojčica iza žice
Starac i (r)evolucija
Neotuđena crtica
Trešnjevački teatar
Intimni otvori depresivnih ljudi
Modna osvježenja
Kupac ružnog limuna
Međupost
2017
Pao stoljetni park
Budimo na mi
Poderane čarape
Pijača bez leda
Ostaj mi dobro Berlinu moj
Iskustvo i stil
Sedacija, odlasci, promatračica života
Nitko ne vrijedi više od dvije minute
Kud plovi ovaj put
Srcamo se
Vareš, imenovanje prošlosti
Popravljač
2016
Božić kod Dolores
Blog arhiva, genijalno
Varešarije
Obrobljeni plimom
Nestanak Wagnerovog psa
Poezija koja to nije s teletinom na pratećoj slici
Preko crte
Djevojka sa sajma u Opicini
Predvečerje u Trstu
Labinski bijenale industrijske umjetnosti
Dresirani i slobodni
Projekt bicikl
2015
4000. post
Forever Lolita
Vječno vraćanje dupeta
O potrebi za bloganjem
Blogerska subota
U pokretu
Gromovi love golotinju
Nisam mislio na Pariz
New York, Jack i ostali mitovi
Sipa i čokolada
Čudnovati su putevi Googleovi
Svakodnevni samoslici
Nachtfresser, 3700.post
2014
Pljeskavica i čaj
Istup Anne Helm
Ravnateljice über alles
O fotografiranju i svinjama
Život
Večer s berlinskim piratima
Posljednja marenda
Fuck the System!
Izlet u Opatiju
Kandidat broj 5 liste 16 za EUP
Nek nam živi bezuvjetni temeljni dohodak
Nagnuće berlinskog piratskog broda
Tišina hotelskih soba
S visina Svetog Križa
Avionska dijagnoza obrazovnog sustava
2013
Dame i gospodo, Astrid Kuljanić
Dekadencija
Odjeb ljetu gospodnjem dvijetisućetrinaestom
Naš mali šareni štand
Anonymous MMM u Rijeci
Profesor budala
Roštilj bez jahte
Krivo mi je zbog mog starog
Što radi piratska stranka ?
Bloger za EU parlament
Izbor postova
Shitstorm
2012
Sanjam knjige u Puli
Taštine
Sjećanje
Proteze Auschwitza danas
Blogeri 2004-2011
Prošao još jedan...
Prelijep dan u Zagrebu
Blogersko pušenje privatnosti
Napad Svetle Yordanove
Čitajte "Bolju polovnjaču"
Ostajte tamo, stižemo
2011
2500. post
Čestitka vjetrom raspršena
Predsjedniku ima tko da piše
Isšljivan
A meni se popodne spava
Smrt u Opatiji
Povratak u Ništa
Dijalog jednog blogera i Igora Mandića
Hrana naša svagdanja
Jučerašnji prosvjed u Rijeci
Civilizacija baterija
Hotel Montree
2010
Snijeg u Rijeci
Obzor
Vodice, bajka s pogledom na more
Cambridge i karavane
Otočna opuštanja
Berlin : balkanska galerija
Repovi rata
Dan divljanja maturanata
Abrutissement, načelo zatupljenja
Igramo se okvirima
Nacisti u Dresdenu
Boje budimpeštanskog Ludwiga
2009
Sa(n)jam knjige Pula 6.12.2009
Prođe još jedna fešta
a je još uvijek u krugu
U najjačem sastavu
Muzej, multikulturalnost, beskućnici...
Poučak o golom
Divlji Balkan
Gorski Kotar devetog svibnja
Londonerica u palanci
O bocama i maslinovom ulju
Prozori
Ha,ha, Amy je zakon
2008
Tako je zborila Gudrun Ensslin
Priznanje
Onako usput
Blog i grob
Govor mržnje na blogu.hr
Razgovor studentica pred Humbolt univerzitetom
Nogometno bratstvo Španjolske, Hrvatske i Koreje
Prosvjed, turisti i sunčani Korzo
Rasaditi
Dobro se žega
Politička korienitost
Osamstoprvi post, mali osvrt
2007
Ekološki fašizam
Masturbacijo, sretan rođendan !
Van Goghova zvjezdana noć
Radni dan jedne Berlinerice
Dani bez neta
Petak trinaesti
Razredni izlet u vodni centar Atlantis-Ljubljana
Guščija pašteta
FBK u Rijeci, jel se kome štucalo :P
Rasulo
Izletila zbog marihuane
Moja Paris gola u novinama
2006
Manta, vraaaaaaaaaati se
O blogu "Pjesmarije" (autora NF)
Igra revolveraša
Idealisti s oružjem
Ceremonija oproštaja s praznicima
Jedna Ljudmila
Zadaća (dječja bolnica)
Irokez u školi
Moji prijatelji
Coool
Prva klasa
O ovcama i nadi
2005
Kenningari i druge učenosti
Uvijek iznova, deja vu
Moj Uerige
Ostavština
Pred maturalac
Moj Raščupanko
Sjećanje na Radovića
Pišanje u Harteri
Samoubojstvo u štali
Montaža tv stolića i sretnije budućnosti
Pivo
Nekad smo znali veselo polemizirati...
2004
Inventura 2004.
Sjećanje na vrt (Paul Klee)
Razrednik
Isplazit jezik
Kamere oko nas
O fašistima, Sloterdijku, Walseru i meni
Skins&Teacher


SUPERCOOL ;P
< srpanj, 2021 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Prosinac 2023 (3)
Studeni 2023 (18)
Listopad 2023 (6)
Rujan 2023 (7)
Kolovoz 2023 (2)
Srpanj 2023 (18)
Lipanj 2023 (16)
Svibanj 2023 (22)
Travanj 2023 (16)
Ožujak 2023 (17)
Veljača 2023 (14)
Siječanj 2023 (13)
Prosinac 2022 (12)
Studeni 2022 (11)
Listopad 2022 (11)
Rujan 2022 (11)
Kolovoz 2022 (7)
Srpanj 2022 (4)
Lipanj 2022 (1)
Travanj 2022 (6)
Ožujak 2022 (1)
Prosinac 2021 (1)
Listopad 2021 (1)
Rujan 2021 (1)
Kolovoz 2021 (11)
Srpanj 2021 (9)
Lipanj 2021 (11)
Svibanj 2021 (22)
Travanj 2021 (26)
Ožujak 2021 (21)
Veljača 2021 (24)
Siječanj 2021 (31)
Prosinac 2020 (20)
Studeni 2020 (12)
Listopad 2020 (6)
Rujan 2020 (5)
Srpanj 2020 (29)
Lipanj 2020 (26)
Svibanj 2020 (31)
Travanj 2020 (29)
Ožujak 2020 (32)
Veljača 2020 (28)
Siječanj 2020 (26)
Prosinac 2019 (24)
Studeni 2019 (22)
Listopad 2019 (27)
Rujan 2019 (28)
Kolovoz 2019 (27)