Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Opet na psećoj



Čestitam godišnjicu Tina Ujevića onima koji su čuli za njega i koji ga slave, to za početak. Inače nama ne ide baš onako kako bi trebalo ići. Otkazala nam potencijalna suvozačica za Berlin, drugaricu boli noga, odlučili kod Nürnberga napraviti pauzu kod tipa kod kojeg smo već jednom prespavali, čuli se s njim, žao mu je, on je na godišnjem, U obližnjem hotelu uz autoput, gdje smo jednom već spavali, cijene i sad pod navodnom akcijom odletile u nebesa.
Odlučili smo barem Jinu priuštiti pseću plažu, izdružio se i drugarica se okupala u moru.Ja sam pak meditirao, dobio sam od Matije za rođendan između ostalog knjigu od Ruth Barcan "Golo/nago." Sudeći po početku ima slične teze kakve sam ja branio u nedavnom druženju i raspravi, al o tom ću kad pročitam podebelu knjigu, ako uspijem prije Berlina, jer treba se još testirati, spakirati i svašta nešto, a i ima još sjednica.
Zanimljiva joj je teza koju sam već vidio o uzmaku i strahu od prirodnosti, koji sam već primjetio kod retuširanih instagram ljepotica, bivše učenice koje nisam ni prepoznavao...

Post je objavljen 05.07.2021. u 15:53 sati.