Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Meme ;)

Stiglo meme i do mene, odnosno pet stvari koje niste znali o autoru. Dakle krenimo:
1. Moje prvo radno mjesto bila je osnovna škola u jablancu (malo mjesto između senja i karlobaga).osim njemačkog sam predavao tjelesni, glazbeni i tehnički. Prvi sat tehničkog sam rekao učenicima da otvore stranicu udžbenika na kojoj je bio naslov « tito: atomska energija,energija budućnosti», istrgnu je i bace u smeće. Poslije sam tu foru vidio u filmu «društvo mrtvih pjesnika»
2. Volim lutke, pa vjerojatno zato i blogera lutka. Mikiji su mi dugo bili najbolji, možda i jedini prijatelji, a i sad je jedna ekipa poredana uz moje školske knjige.
3. Ne podnosim prstenje. Jedini koji sam nosio na inzistiranje bivše drage, skliznuo mi je s prsta i završio u poljskom veceu. Jednako tako ne vjerujem u instituciju braka.
4. Da pijem isključivo pivo (ni kavu,ni čaj, ni vino, ni žesticu) vjerojatno svi znate, ne znate da dan počinjem sa stopostotnim juiceom, to mi je ujedno i jedina zdrava navika.
5. Na mojoj bivšoj školi se radilo anonimno sociološko istraživanje na 200 učenika o stilovima i načinima življenja. Devet učenica se izjasnilo kao darkerice i svima je omiljeni predmet bio njemački, koji sam, gle čuda, ja predavao. Vrlo rijetko nosim išta crno osim adidaski.

Sad bih ja kao trebati prozvati pet sljedećih: lutak, berlinerica,satie, pg i sewen :P


Post je objavljen 12.01.2007. u 12:53 sati.