Učahurena stvarnost

20.01.2012., petak

Mizantrop do daske... :@

Otkaz radnicima MTČa...
Porez skače
Hrvati se kolju međusobno
Ni bog sam sebe očito ne može spasiti :))) a Hrvati mu se mole
Kolaps - već se odavno dogodio
Glavni i odgovorni za sranje

Kome još treba majansko možebitno proročanstvo o smaku svijeta u 2012. kad smo i više nego sposobni sami sebi prouzročiti smak, i to s moratorijem :) Jerbo trebali smo već odavno pocrkati svi skupa.

Osobno, veoma se veselim porastu PDV-a na 25%. Neće to biti tako strašno. Dapače, možda konačno opet i smršavim ovih 10kg koliko sam vratio, živeći u blagostanju. :P Pa što, kako se ono kaže? Pet obroka dnevno? Hahahahahahahahahaha... Prepravite izreku, radije neka kaže pet obroka TJEDNO :P Ništa strašno, naći će Hrvati način da prežive. Kao i do sad, glavu u pijesak, dupad u rupe na kaučevima i brontulat... Nema veze, pa tko je vidio da Vlada uopće radi u korist svog naroda? Sramota, mislim, pa nismo mi valjda nekakva prljava demokracija? :P Ajde, ajde, neće biti tako strašno. Vidjet ćete, od ponedjeljka, kada skače PDV (brzi su, bogme, moram priznati), svi ćemo nastaviti živjeti KAO I DO SAD... A to znači:

- da će se i dalje čekati u redovima za novi iPhone
- da će se kupiti novi auto kako bi se zamijenio onaj star godinu dana
- da će Avenue Mall, Westgate te svi ostali hrvatski shopping centri i dalje biti puni
- da će se kupovati dizajnerska roba i marke jer, jbga, ne smije nas valjda susjeda vidjeti u istoj krpi kao i prošle godine???
- da će Hrvati i dalje odlaziti na skijanje
- da će Hrvati i dalje odlaziti na ljetovanje
- da će nastaviti živjeti kao i do sad...

Tko je tu lud? Sjećam se kada je PDV skočio na 23%... Svi su poludjeli, govorili kako je to katastrofa, da ćemo izumrijeti (što tvrdim da bismo trebali jer smo disgrace modernoj civilizaciji, vlastitoj vrsti i svemu ostalome), kako je to kraj svijeta... Nakon svih ovih godina i ne vidim da nam je nešto loše... :S Prema tome, dragi moji Hrvati, da vam se PDV digne i na 332454656%, preživjeli biste jer ste gori od vražjih žohara!

I onda se tamo prepiru hoće li u EU ili neće!!! Hahahahahahahaha, kao da je bitno! Kao da je FAKING BITNO vlada li nama ova bagra s Markova trga ili iz Bruxellesa! Stvarno, recite mi, zar ima razlike? Osobno, radije bih da me gazi stranac nego sunarodnjak... Lakše je podnijeti.

I stoga ću ja glasati ZA u nedjelju jer PREZIREM Hrvatsku i Hrvate koji njome upravljaju i koji rade sve ovo što rade. Nabijem ja domoljublje i rodoljublje na svoj izrazito kratak i u naborima sala skriven kopulatorni ud i dabogda se svi obojili plavo na zvjezdice u nedjelju!!! MRŠ!!!

- 21:54 - Vaše neprocjenjivo mišljenje (5) - Ubij još jedno drvo! - Dovedi se baš tu

<< Arhiva >>