27

četvrtak

siječanj

2022

Demografski kraš





Odljev stanovništva je bogomdano prokletstvo.

Jedni odlaze tamo gdje im je bolje, drugi dolaze od tamo gdje im je gore.
Hrvatska je upravo takva država, za neke bolja a za neke gora.

Kako je to moguće?

Titoističke (srbočetničke rusko-komunjarske horde na vlasti) su odreda budalaši. Ne poštuju državu (instrument naroda), već grade terorističku paradržavu.
Da, treba glasno reći da se jugoslavija (sa us*anim cccr-om) raspala jer je bila teroristička tvorevina. Organizirali su i poticali terorizam diljem svijeta. Ilegalno izvozila oružje ...

Samoupravljačka tvorevina, humanisti od formata, ...
Jugolsavija je bila teroristička paradržava. Zbog tog se u krvi raspala.

Takve spodobe državu ne drže organiziranom, već državu koriste za povlastice i izuzetke. Jednima je dobra, drugima nije.


Smanjenje stanovništva (ustanovljeno na popisu stanovništva??, što bi bilo da je po popisu bilo tri milijuna više - tko bi gradio crkve za toliko stanovništvo?) nije problem. Ne treba nama nitko - ni oni koji su odselili ni oni koji bi uselili ... trebamo mi raditi - manje nas je, znači više resursa ali ne za "gazde" neradničke i "komunističke" aktiviste.

Problem je nerad, a ne smanjenje stanovništva.

*!/#!!¨[ (prijevod poznat redakciji)


Oznake: bogomdano prokletstvo, Popis stanovništva, titoističke horde, budalaši, Drava, teroristička paradržava, smanjenje stanovništva, rad, neradnici

04

utorak

kolovoz

2020

Koga treba neutralizirati umjesto lustracije?




Rat za neovisnost (nije Domovinski rat) je Hrvatskoj nametnut, kontroliran i kao takav je Hrvatsku ostavio s neriješenim problemima.




Hrvatska, ostavljena sa izmiješanim kadrovima, jugo-četničkim i nazovi domoljubnim, nesposobna stvarati nesposobna je bez pomoći američkih službi postojati kao demokratska država.

Mreža kontrole stanovništva, koje je ionako mentalno bliže neradu i ležernosti za nadoknadu nego radu i trudu, od službi do materijalne raspodjele stvara i raspodjelu vlasti. Sve samo ne demokracija.

Pozadina (tajna policija, sigurnosne službe, ...) upravlja nakaradno šeretskim političarima. U Hrvatskoj ne postoji "normalan" političar. Karikature ljudskog postojanja. Glupo i bezobrazno. Takvi niti stvaraju niti održavaju politiku (još iz titovih komunističkih vremena). Čemu onda lustracija?

Lustrirati ruske agenete ne možete, jer ruski agenti uspijevaju zbog mentaliteta nacije (prodane duše, neradnici i nepismeni balabani). A svi generali, partizani, osloboditelji ... Gdje su sad branitelji?

Treba "pomesti" agenturu (sve službe). Narod prepustiti sebi (preživljavanju). Osloboditi tržište rada i tržište roba (osloboditi ih udbina zagrljaja). Političari (koji se bezobrazno nadmeću u gluposti) ne treba lustrirati. Takve voda odnese kad oslobodite tržišta rada i roba.
...
Ali bespredmetno je razglabati o problemima za koje treba koristiti mozak. Većina ionako ima problema s tvorbom prostih rečenica.



Oznake: Rat za neovisnost, nametnuti rat, jugo-četnički kadrovi, tajna policija, šeretski političari, lustracija, neutralizacija, američka pomoć, neradnici, prodane duše, balabani, nepismeni, udbin zagrljaj, sloboda tržišta roba, sloboda tržišta rada, tvorba prostih rečenica

13

utorak

listopad

2015

Osuđeni na socijalistički raj

U razdiobi svjetskih resursa (2. svjetski rat se vodio zbog resursa), Hrvatska je potpala pod okupaciju srbo-komunističkih četničko-orjunaških staljinističko-titoističkih (antigermanskih, a ne antifašističkih) snaga. Zajedno s tom udruženom populacijom, pripala nam je ideološka indoktrinacija, masovna umorstva (podmetana nama samima - narod u ime naroda osuđuje narod), socijalistička utopija (sa svim manama), neimaština i siromaštvo.
Siromaštvo je bilo svetost društvenog sustava zadojenog boljim sutra. Tko nije mogao trpjeti siromaštvo, nije mogao biti komunista (mimo komunista koji su, zbog partije napustili siromaštvo i utaborili se u konfisciranim i nacionaliziranim dvorima, vilama, palačama, otmjenim kućama, ...). Proleteri i proletarizacija. (Siromaštvo.)
Prepušteni stalnoj neimaštini (sustavnog osporavanja na bolje), bili smo osuđeni na socijalistički raj ...
Slomom komunizma i Varšavskog bloka, ukazao se tračak nade u promjenu nakaradnog sustava (države gulaga, vojne diktature u policijskoj državi potpunog nereda i nerada). Radile su samo doušničke službe. Rusi za vratom. Šire humanizam (glad i nevolju). Titova Jugoslavija je slučajna država (oslonac vojne sigurnosti Sovjetskog saveza). Talac (politike laži i obmane). Napominjao sam kako titova Jugoslavija nije provodila industrijalizaciju (već stvarala uvjete potpune ovisnosti o Sovjetskom savezu). Elementarno, hibrid vojnog kompleksa opskrbljenog popratnim sadržajima neophodnim za funkcioniranje vojne tvorevine. Invaziono mjesto Varšavskog pakta na NATO članice. Proizvodnja zavoja, uniformi, cipela i svinjskog mesa. Nitko nije pitao za cijenu.
Onog trenutka kada je otpala mogućnost invazije Rusa na NATO članice, ugasila se socijalistička privreda. Za koju neupućeni tvrde kako je uništena privatizacijom. Da, nitko nije bio voljan proizvoditi nabrojeno (jer nije imao namjeru izvesti invaziju). Zlu netrebalo (nitko nije bio voljan održavati vojnu infrastrukturu (koja nije djelovala na tržišnim principima)). Samoupravljači, nesvrstani (ne)radnici. Politikanti.
Socijalistički se raj raspao odustajanjem Rusa od sovjetskih vojnih planova.

Povratak ratobornog Putina, iznova je pronašao privatizacijom neuništene (ljudske) potencijale koji su spremno stali u obranu tekovina (protekle) politike koja nas je porobila i okupirala. Smjestila u socijalistički raj (bez proizvodnje). Industrijalizacija bez potrošnih dobara. Tito/izam.
Bolje bez boljeg, veće bez većeg, više bez ičega. Rob bez prava priznati da je rob.
SDP je titoistička partija služenja vlastitoj propasti (militantna politika stvaranja vojnih diktatura pod upravom Moskve). Tvrdnja o boljem sutra je istinita ...
Antifašizam je antigermanska politika (smanjenja germanskog utjecaja a širenja ruskog stvaranjem despocija i nenarodnih režima (prepunih siromaštva)). Radnici koji ratuju i ratnici koji ne rade ...



Oznake: raj, socijalizam, antifašizam, antipamet, diktatura, doušnici, radnici, neradnici