Jadranka Varga Svi koji su uspjeli vani... - Nachtfresser - Blog.hr

srijeda, 12.09.2018.

Svi koji su uspjeli vani...Zanimljivo, zaustavi me bivši učenik, živio najprije u SAD-u, sad živi u Nizozemskoj, razgovaramo, odlazim doma, otvaram blog, na njemu nakon dužeg vremena komentari blogera na privremenom (?) radu u Nizozemskoj, našeg Prophete.
Inače za razliku od njega moj učenik Nizozemac, kao ogromna većina onih što žive vani, a po svim vanjskim obilježjima su uspjeli u životu, zna rješenja za sve naše probleme i čudi se kad automatski ne potvrđujem toliko logične stvari o kojima priča. Većina uspješnih ljudi je nesebična i raduje ih podijeliti s nama luzerima tajnu svog uspjeha. Naravno mi nesposobni to baš i ne razumijemo, ali se smješkamo i radujemo njihovim postignućima.
Ovdje je jedna od tajni u bavljenju momčadskim sportom (ja se jbga nikad nisam ničim zdravim bavio osim što sad pješačim), takvi sportovi potiču timski duh, a znati poticati kod suradnika isti, je jedna od najvažnijih osobina današnjih dobitnika. Ono malo što ja govorim o sebi je kako je dobro, još uvijek imam posao, sad i dobre rukovoditelje, a imam i super psa.
Završava otprilike u stilu, ma što ja Vama pričam, pa tako ste i Vi onda ustrojili razred, čujem uštrojili, odgovaram, da, možda...


11:29 | Komentari (7) | Print | ^ |

<< Arhiva >>