Jadranka Varga Povratak u dnevnost - Nachtfresser - Blog.hr

ponedjeljak, 12.02.2018.

Povratak u dnevnostJučer popodne smo nakon ručka, dok je još karneval grmio,pobjegli u visine, punili baterije, kao da smo znali koja će katastrofa od dana biti danas, prvo je snježilo što je oke, sad kiši.
Kad smo se spustili, Jin je inzistirao na još jednoj šetnji, tek tad sam shvatio koliko je sve bilo poremećeno jučer. Mladi susjed, izuzetno kvalitetno napušen, nudio mi je sve i svašta, prvo dim, onda pivo iz torbe, na kraju čokoladu, uspio mi je na kraju prodati priču o smislu života. Nakon par godina psa na kojeg Jin žestoko reži iako je nešto veći od njega, nije vodio gazda, nego valjda njegova supruga, koja ga je jedva držala kad se želio uputiti u obračun s Jinom. Jutros opet gazde nema, brine me taj jednostavni način nestanka ljudi.
Cura i dečko, potpuno van kontrole, pokušali su se prečicom popeti na brdo gdje je Lidl, na kraju pijani nisu mogli ni gore ni dolje, izloženi pogledima nezainteresiranih prolaznika, ja sam snimio par fotki, al su previše ošre, pa nisu za objavu.
Najviše usmenih pohvala od neblogera mi je dobila fotka koju sam objavio, samo da ih bude više, za jednu curu sam dobio primjedbu da sam je mogao snimiti i sprijeda, pa naravno da jesam, evo je, ne razumijem baš preovlađujući ukus.
Nakon dužeg vremena imao sam par stotina posjeta no to mi zbilja više ništa ne znači, prošla ta vremena.


10:37 | Komentari (13) | Print | ^ |

<< Arhiva >>