Mama od Britney je učiteljica
31.01.2008.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Mama Spears je po zanimanju učiteljica, hm, zanimljivo. Inače pop princeza je na terapiji i pomirila se s roditeljima, sad će i oni ponovo biti praćeni no

09:11 - Komentiraj ( 18 ) Print NF
Jučer
30.01.2008.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Vrijeme me rastura. Kako je lijepo bilo jučer...

11:04 - Komentiraj ( 18 ) Print NF
Živčani slom Britney Spears
29.01.2008.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Jučer oko 17 sati se pred svojom kućom jednostavno srušila i pukla i dospjela na naslovnice, javnost traži krv...

15:05 - Komentiraj ( 21 ) Print NF
Oprez, čudna ljevica prihaja
28.01.2008.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kao sociologica diplomirala na temi „Uspješne žene“. Kad je bilo potrebno suprotstavila se kao ljevičarka Andrea Ypsilanti kancelaru Schröderu, koji ju je podrugljivo nazivao gospodjom “xy”. Socialdemokratkinja koja je jučer neočekivano dobila izbore.Iz središnjice joj je zabranjena bilo kakva suradnja s lijevom partijom koja je ustvari najviše napredovala i bez njene podrške se ne može formirati vlada. Lijevi kažu, ne treba im koalicija, oni će Andreu podržati htjela to ona ili ne. Živi sa sinom iz prvog braka, partnerom i prijateljskom obitelji u stambenoj zajednici. Na zgražanje ondašnje javnosti vjerojatno će uskoro voditi jednu od najkonzervativnijih njemačkih pokrajina.

21:49 - Komentiraj ( 15 ) Print NF
Lola u Zagrebu
28.01.2008.

Image Hosted by ImageShack.us

Sjećate se remek djela filmske umjetnosti, Fassbinderove Lole. Ja se često sjetim ovih dana prateći događaje u Zagrebu. Govori se da prosvjednici nemaju argumente, jasno da nemaju, u ovakvom društvu je jedini argument novac. Naprijed naši štakori, juriš na kapitaliste i njihove blogerske sluge !

10:00 - Komentiraj ( 12 ) Print NF
Poučak o Britney Spears i Kate Moss
27.01.2008.

Dok Britney namjerava izgleda seksualno iskoristiti svakog paparazza iz svoje pratnje, ako niste znali opet je promijenila ljubavnika i opet paparazzo , Kate je znatno usporila, shvatila je valjda da se tako brže stiže do cilja...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

11:26 - Komentiraj ( 19 ) Print NF
Duga noć muzeja
26.01.2008.

Naša vesela četveročlana blogerska reprezentacija Rijeke se kasno sinoć uputila na zagrebačku noć muzeja ne zato što su muzeji bili besplatni nego zato kad se mi obično budimo muzeji spavaju.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Hrpe ljudi su se slivale ulicama, vidjeli smo ministra Biškupića, Vilija Matulu i masu drugih, fotić mi jednostavno nije prepoznavao slavne osobe. Kad su počela ogovaranja blogera, nazvao sam mobitelom ponija i vidi čuda, i on je bio u Zagrebu, al na sasvim drugom kraju grada i rastužio se što se nećemo vidjeti.
Dvije su neizbježne štacije u ZG, Matoš i beskućnik kod katedrale.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Ovaj drugi je i sinoć spavao na svojoj klupi, nisam ga htio blicem ometati, al sam zato na Chagallovoj izložbi postao zvijezda večeri kad je blicnulo, mlada teta čuvarica je eksplodirala od bijesa na bljesak, za razliku od tete u drugom muzeju, koja je bila stalno nasmijana, samo na mojoj fotki se uozbiljila.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
U Rijeku smo se vratili iza četiri ujutro, dosta svjetala po stanovima je u ovo subotnje jutro gorilo...

12:11 - Komentiraj ( 24 ) Print NF
Osamstoprvi post, mali osvrt
24.01.2008.

Nisam od samog početka na blogu.hr, jer nisam znao da je počelo, no iskustvo bloganja sam stekao prije na njemačkom jeziku, jedino se u dizajn nisam nikad kužio pa sam uvijek uzimao gotove predloške, tek odnedavno imam originalan dizajn zahvaljujući najmlađoj od vrhunskih blogerica kiki.
Imao sam sreću pa me odmah pronašla, sad s vremenskim odmakom mogu uvjereno tvrditi, tada sigurno vodeća hrvatska blogerica halterica, znam jer sam onda naivno čitao sve prijedloge s dvaju cool lista i čudom se čudio, nje nije bilo tamo. Nažalost neki debil ju je počeo proganjati i obrisala je izvanredan blog. Nju sam i prvu uživo upoznao, postali smo jako dobri prijatelji, a pažljivi čitatelji znaju da smo zajedno ušli i u zadnju novu godinu.
Preko nje je i nastalo i moje prvo blogersko stablo, sve legende, junak do junaka.
Prva je naravno minimalistica papalagi, kakva je minimalistica simbolično dosta govori i to da živi samnom. Na najveće bježanje misli znala me odvesti satie, upoznao sam je i uživo, isto me oduževila, mogu reći da mi je bilo gušt i zadovoljstvo šetati sa satie.
Jedno vrijeme sam se zatim posjećivao redovito s jednom sjajnom srbijanskom blogericom, više koliko znam ne piše ovdje, a zaboravio sam kako se nazivala, neke detalje ipak pamtim, za rođendan i položeni ispit nagradila se probušenim nosem i objavila sliku iz profila na blogu. Nije satie bila u to vrijeme jedina dubrovčanka, to je po meni bio tada geografski najjači blogerski krug, tu su bile i pg, manta i medusa, a mom društvu se sviđao i pooka.
Pg mi je svojevremeno bila kraljica komentara, nitko nije davao lucidnije, naravno u vrijeme kas je moj blog bio ozbiljan, a ne kao danas svakodnevni. Na njenoj poeziji bih s guštom doktorirao, al za recenziju bi me izdavač morao dobro platiti. Manta je jednostavno zakon, još i danas se sjećam kako jednom nije najbolje shvatila moju kritiku i malo se uvrijedila, srećom nesporazum smo brzo izgladili, nedavno se vratila na blog. Medusa mi je nekad jako draga, nekad jebeno patetična. Alje je u najboljim danima bio jednostavno nenadmašiv, no i on je sve rjeđe ovdje. Komplex mi je isto jako draga, posebno zato što sam putem bloga jasno pratio njen razvoj i transformaciju od nevinašca do fatalne žene. Sa zadovoljstvom sam čitao i pseuda, kojeg na ovoj adresi više nema. Vjerojatno sam nekog izostavio iz prvog razdoblja, al ne može se protiv gomile podataka i lagane senilnosti.
Slijedila je uvjetno rečeno druga faza kad sam se okrenuo lakšim temama, široj publici i poeziju prebacio na bloger. Došlo je do tkz. Claptonovog sindroma, težio na početku biti nešto posebno, dok su drugi samo svirali i uživali u glazbi. Visoko su me rangirali u sindikatu, puno sam razgovarao s različitim ljudima i shvatio sam dami blog mora biti i ventil za opuštanje, a ne samo filozofirati što je pg htjela reći. Po prvi put sam shvatio da čak i u normalnom svijetu, na dariovoj cool listi ima nekih faca osim vječnog sadistica, otkrio sam xiolu, trillian i tramtinčicu. Xiola mi je od početka nekako blesava u pozitivnom smislu, trillian mi je razbila famu da su sretno udane žene s djecom skoro uvijek dosadne, guštao sam u njenim tekstovima i dijalogu kas ae ne bismo slagali. Tramtinčica je jednostavno rijetka pismena coolerica, koja je srušila u svojim pričama dosta hrvackih tabua. Spiderneta nisam zaboravio, on mi je bio zakon među mladim misliocima, poslije smo se i privatno upoznali, simpatičan je skoro kao njegova mama, blogerica just4me, s kojom sam se i privatno sprijateljio, jedan post s njenog bloga smo objavili i u glasilu mog sindikata. Blizanke copy paste, koje sam također upoznao ne pišu nažalost više, tekstove od paste sam gutao. Ne piše više ni lola, a baš je bila dobra, vidim na karti posjetitelja lijevo dolje da me se u Torontu baš više i ne čita. Imamo još jednu posebnu pjesnikinju, zibaldone, i nju sam upoznao i uživo, izvrsno piše, cuga i izgleda. Izgleda da me može pratiti u pivu. Iz ove faze ću sigurno zaboraviti puno blogerica i blogera koji poput masai mare, bauštele i sličnih rijetko pišu.
Uvjetno novije bloganje mi je u prvi plan izbacilo kinky kolumnisticu, levanticu i njenog psa, naravno, sjetih se, bloger poni je vječan, neponovljivu danielaland i kolegicu veteranku, stručnjakinju za seksualnu edukaciju sanju 45. Da se mene pita njen program bih uveo u škole. Kinky seriozno obrađuje teme, koje me sve do jedne jako zanimaju, piše dugačke tekstove, svejedno nikad ne preskočim niti jedno slovo. Posjeduje osobinu koju izuzetno cijenim kod suprotnog spola, vjernost, ljetos kad sam u Berlinu pisao postove, a nisam mogao vas komentirati samo su ona i sanja45 redovito dolazile na moj blog. Danielaland je jednostavno neodoljiva, a njene pjesme unikatne. Levantica me zadnje vrijeme najčešće nasmije i navukao sam se na njeno svakodnevno pisanje. Sewena ne smijem izostaviti, posebno mi je drag kad piše po domaću. Pametni zub piše poeziju kao ja u najboljim danima, defton mi se isto sviđa. Caricu vrta sam skoro zaboravio, nomen est omen, lajavu skasku glasno čitam, a manistru i iridu više potajice. Jimbo piše s merakom baš onakve postove koje ja volim polako meziti. Spomenut ću i roheryn koju više ne posjećujem jer joj je stranica pretrpana i skoro se otvara, još jednom najveću nadu bloga.hr, moju dizajnericu kiku,atlantik koja štrajka zadnje vrijeme,violu sul palko il kak se piše, neprijatelja države uumjetnika bjelog vuka, berlinericu mi dragu s kojom sam s guštom cugao, umorih se ljudi, sve ovo napisah u jednom dahu, tko zna koga sam sve zaboravio.
Zaključak do kojeg smo heroine i ja za jednog susreta došli, pa uglavnom se samo s blogerima družimo i u realnom životu. Pozdrav i legendarnom pjesniku uimerime i pjesnikinji j-zlo s blogera koji me posjećuju, al nažalost zbog par nedojebanih debila ne mogu više anonimno komentirati i isprika svim poput mame 44 koje sam zaboravio spomenuti, zbilja sam pisao žurno u jednom dahu, sad moram ići prati suđe.
Jednostavno, gušt mi je družiti se s vama!

19:36 - Komentiraj ( 31 ) Print NF
Školsko natjecanje
23.01.2008.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kako danas stvari stoje moja četvorka bi na županijskom natjecanju u ožujku trebala pomesti konkurenciju, barem onu iz strukovnih škola.
p.s.
Ovo je moj osamstoti objavljeni post, planirao sam još jučer da to bude osvrt na ove godine bloganja, al kao i uvijek, aktualnosti ispred mudrovanja...

18:10 - Komentiraj ( 15 ) Print NF
Jutro nakon večernjeg izlaska
23.01.2008.

Image Hosted by ImageShack.us


Vraćali su nepečene bifteke. U mojoj ribljoj juhi veliki komad lignje. Nisam ja više za to, spava mi se. Starimo.

07:57 - Komentiraj ( 13 ) Print NF
Majmun Charly
22.01.2008.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Opet prenatrpan dan, sad već imam zakazanu i večeru, al ne s damama. Sutra će biti isto, posao + školsko natjecanje iz jezika. Vidim Nijemci imaju barem prave serije za opuštanje, poput ove o prijateljstvu između beskućnika kojeg glumi meni omiljen cinik Harald Schmidt i majmuna Charlyja. Charly prijatelju, svrati malo i kod nas na Balkan da nam rastjeraš tmrnu svakodnevicu.

11:35 - Komentiraj ( 16 ) Print NF
Lindsay Lohan, Malibu
21.01.2008.

Umoriše me da bih smišljao neki povijesni tekst, a tražim po gradu novu perilicu suđa, jedini uvjet da imaju dečke koji će je donijeti do potkrovlja i staru iznijeti vani,uglavnom vidim, Lindsay Lohan nije danas pazila kad je izlazila iz auta rolleyes
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

18:44 - Komentiraj ( 16 ) Print NF
Tom Cruise, ministar propagande
20.01.2008.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Religijska zbivanja me uglavnom zahvaljujući suvremenim vjerskim poglavarima sve manje zanimaju. Ipak danas me iznenadio i zaintrigirao video koji je osvanuo na većini relevantnih zapadnoeuropskih portala i kojeg skidaju posjetitelji u prosjeku dvadesetak puta češće nego uratke Britney, Paris i Severine zajedno. Na snimci je govor Toma Cruisea povodom uručenja medalje za zasluge u radu scientološke crkve. Kao što su neki njemački analitičari već utvrdili, radi se o modificiranom Goebbelsovom govoru, a histerija pristaša odgovara histeriji ondašnje njemačke gomile. Kad na kraju pita hoćemo li počistiti svijet, pristaše potvrdno skandiraju. Zanimljivo je da oni smatraju da su izabrani i da posjeduju znanje koje nama običnim smrtnicima nije dostupno, doduše oni imaju privilegij birati koga će inicirati, na kraju se i ta probrana masa ponaša identično onoj neizabranoj iliti primitivnoj

13:30 - Komentiraj ( 19 ) Print NF
Odlazi prva smjena...
19.01.2008.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kupujem u obližnjem super konzumu, ima ljubazne prodavačice. Neke imaju i zanimljive face. Ponekad i izaberem blagajnu tamo gdje je ona blagajnica,koja će mi se ljepše nasmiješiti. U neradne dane obično kasnije ustanem i dođem kad zavšava prva smjena. Presvuku se i utonu u bezličnu masu.

15:36 - Komentiraj ( 14 ) Print NF
Život na visokoj peti
18.01.2008.

Britney je kupila test na trudnoću, a najpoznatiji modni dizajneri su izbacili modele postola za proljeće i ljeto. Mazohizam je kod žena očito ponovo u modi, pa, sretni bolovi trenderice wave
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

11:09 - Komentiraj ( 18 ) Print NF
Eliette, vječna ljubav Herberta von Karajana
17.01.2008.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Jučer je bila stota godišnjica rođenja velikog dirigenta, danas sam čitao intervju s njegovom suprugom, kojoj je izdahnuo u naručju i koja vjeruje u vječnu ljubav. Istu večer im je uginuo inače zdrav kućni ljubimac i počela se lipa bespovratno sušiti. Eliette je imala 18 godina kad je počela živjeti s njim i praktično s njim sazrela, cijeli svoj život podredila njegovoj karijeri i tvrdi, ni najmanje se nije osjećala zakinutom, štoviše, osjeća svoj život potpuno ispunjenim.

09:38 - Komentiraj ( 19 ) Print NF
Courteney Cox za relaksaciju
16.01.2008.

Krenulo je ubitačnim tempom, ponedjeljak 8-18 van kuće, utorak dva sata nakon nastave komemoracija za prijatelja, e danas na posao tek kasno popodne, gledam što sam propustio u tračerskim magazinima, opet objavljena jedna, čini mi se ljetošnja fotografija C.Cox, ne, ona ovo nije namjerno priuštila fotoreporterimapjeva
Image Hosted by ImageShack.us

13:04 - Komentiraj ( 17 ) Print NF
znati ploviti...
14.01.2008.

Čujem ja danas, čeeeekaj, da se pozdravim sa svojim profesorom. U sekundi mi se vrati jedna od najčudnijih priča. Roditelji su inzistirali na mojoj školi, izgubio je godinu, bilo je žalbi, koje nisu prihvaćene i opet je primljen. I opet isključen s pravom polaganja ispita, nakon par ispita dvije negativne, roditelji stalno u školi. Mora polagati i ono što nema šanse za položiti, al već postoji minimalni strah među preostalim ispitivačima, roditelji su ipak donekle agresivni. On je nervozan, točno sam mu rekao što ću ga komisijski ispitati. Jednom mi je rekao da nikad nije želio ovu školu. Kaže, ja bih htio da me Vi kao treći srušite, Vas nitko neće napasti, dokazat ću Vam da sam učio, al ne da mi se dalje polagati... Znao je skoro dovoljno,al sam poštovao njegovu volju, nakon svega smo si stegnuli šake isto kao i danas.
Pohvalio me pred prijateljem, kaže ima još jedan ispit i uskoro ne plovi više kao mornar.
I jako je zadovoljan...

21:20 - Komentiraj ( 19 ) Print NF
psmtr, izravno
13.01.2008.

perilici suđa i onima koji će narednih dana parazitirati na njenom umijeću i koristiti moju slabost...

20:40 - Komentiraj ( 20 ) Print NF
Klizalište na pristaništu
12.01.2008.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Jutros sam ušetao u nestvarnu bajku, u polumraku šatora tik uz more dvije djevojke i dva klinca kližu. Ne izvode figure, na skaču, ne obraćaju pozornost međusobno, svatko svoju rutu slijedi. Par likova unutra pijucka i gleda u prazno. Vani kiši.

15:03 - Komentiraj ( 23 ) Print NF
Kraljičino donje rublje
11.01.2008.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Djevojka princa Williama i moguće buduća britanska kraljica Kate Middleton je u javnosti mnogo nepažljivija od svojih prethodnica, na radost zahvalne raje...

10:23 - Komentiraj ( 32 ) Print NF
Koreanski uspjeh ili kuda ide svjetsko školstvo
10.01.2008.


Objavljeni su rezultati zadnje PISA studije. Koreja je pretekla Finsku u čitanju s 557 prema 547 bodova. Finska je u matematici bolja samo za jedan bod (548:547). Treba li nam Koreja biti uzor? Nekoliko stvari za razmišljanje nakon par minuta googlanja:

1.Kod nas se u temelju negativno gleda na samoubojstvo učenika.U Koreji je to drukčije:

"If a student commits suicide in Korea, it's business as usual in the
school. No memorial services, no speeches by the administrators, no
grief counselors, no day of mourning - nada."

2. Kod nas su individualnost i kreativnost precijenjeni:

"Although South Korean students often rank high on international
comparative tests, the education system is sometimes criticized for its
emphasis on passive learning and memorization." (Wikipedia)

3. Previše nam je važno i učenje stranih jezika:

Despite South Korea's obsession with learning English, it ranked among
the lowest in Asia in ability to use the language, and just dropped to
134th in TOEFL speaking scores worldwide.

4. Suviše smo blagi prema našoj djeci i bojimo se autoritativno postaviti:

"Needless to say, Koreans indeed want to get ahead. They strive and work
and study, then these parents enforce such grueling study sessions on
their kids---they're kids, by the time they're in high school--they've
long since forgotten what it means "to be a kid." It's rather appalling.
I know I'm not the only expatriate that thinks this way; many Koreans
have told me this themselves, that the Korean school system has many
problems... that it SUPPRESSES the students. So in this light, they're
SUPPRESSED or REPRESSED from being creative, thoughtful, wholesome.
They're TOLD what and how to think; what the right answer is turns out
to be more important than the creative process to get there."

5. Prekasno djeca odabiru srednju školu:

In the Korean school system, failure to perform even at a very early age
usually traps a child in a mediocre career path for life. Imagine a kid
having his life largely determined by how he scores on a test at age 5.
That's the way the system works, and kids are put under unimaginable
stress for years. No wonder some of them snap.

Ne bih se upuštao u dalju analizu. Povod za ovaj post je mail koji sam dobio od austrijskog sindikalnog kolege, u njemu južnokorejska ugledna profesorica, koja je osnovnu školu završila u Njemačkoj opominje javnost da ne slavi previše koreansku pobjedu I tvrdi da je njoj osobno njemački školski sustav puno draži. U Koreji su učenici pod tolikim pritiskom za uspjehom da velika većina nakon redovne škole pohađa privatne dodatne škole…

11:13 - Komentiraj ( 20 ) Print NF
Sto godina Simon de Beauvoir
09.01.2008.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Uh kakvu borbu vodim danas prije podne sa samim sobom, vratiti se u krevet ili ostati na nogama, nikakva volja za bilo kakvim angažmanom. Ipak je prije par minuta tuš pobijedio.
Na današnji pak dan prije sto godina je rođena jedna od najangažiranijih intelektualki dvadesetog stoljeća Simon de Beauvoir. Život je provela u otvorenoj vezi s filozofom Sartreom, oboje su imali i druge ljubavi i partnere. Kažu da od vodećih francuskih intelektualaca tog vremena nije uspjela zavesti jedino Camusa, a zbog nekoliko lezbijskih afera s učenicama trajno joj je zabranjen rad u školi. Pročitao sam dvije njene knjige, ima zanimljivih teza, o tome možda u nekom budućem postu.

11:17 - Komentiraj ( 17 ) Print NF
Predstava Anne Kournikove
08.01.2008.

Nevjerojatno je kako je u sekundi skužila fotoreportera...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
... i spretno izvela predstavu.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Kad joj već u sportu ne ide...wave

10:32 - Komentiraj ( 26 ) Print NF
Frommove zablude o ljubavi
07.01.2008.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Fromm je pisao da ako voliš nekog moraš voljeti i sve njegove prijatelje. Tom tezom je pomogao nekadašnjoj dragoj i meni da definitivno prekinemo vezu. Apsurdnost te teze se pokazala sad na blogu kad dvije meni drage blogerice polemiziraju. Barem trećina njihovih komentatora, blago rečeno, nije mi draga.

21:24 - Komentiraj ( 12 ) Print NF
Teizam, ateizam i pametna masa
06.01.2008.

Još jučer na groblju, opraštajući se od prijatelja, iritirala me poluglasna rasprava o želji obitelji da ga se pokopa bez ikakvih vjerskih obilježja. Danas po naslovnici zaključujem da je religiozno opredjeljenje pojedinca najveći problem društva, naravno uz pušenje ili u Saudijskoj Arabiji alkohol. Hajmo ovce u kaveze, sebi za dezinfekciju bloga dodajem dvije fotke Jane Birkin iz privatne kolekcije!
Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

16:05 - Komentiraj ( 22 ) Print NF
Kenijska djeca
05.01.2008.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nakon što je slika leševa kenijske djece šokirala javnost Zapada, porastao je diplomatski pritisak na plemenske vođe i jučer je bio relativno miran dan u glavnom gradu.

08:59 - Komentiraj ( 21 ) Print NF
Cirkus je inficiran
04.01.2008.

Image Hosted by ImageShack.us


Smiješno vrijeme, publika odrađuje svoju predstavu za clownove i nitko ne primjećuje ništa neobično.

16:27 - Komentiraj ( 12 ) Print NF
Još jedan prijatelj manje
03.01.2008.

Kasno navečer uvijek s nelagodom dižem telefonsku slušalicu, rijetko stižu dobre vijesti. Tako je bilo i sinoć...

16:30 - Komentiraj ( 16 ) Print NF
Zabava je završena
02.01.2008.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

U onom malom autu dolje su poni i halterica, nadam se da su već blizu svog Bjelovara, ako ne i doma...

21:24 - Komentiraj ( 7 ) Print NF
Otrežnjenje
02.01.2008.

Zvali su me iz sindikata, kako nestvarno nakon ovih par dana ludovanja. Sumaratonci još spavaju. Za opuštanje nakon poslovnog razgovora išao sam provjeriti kako je i gdje Paris Hilton dočekala novu godinu. Ludovala je u Las Vegasu i opet nije razočarala fotoreportere, mada čak i meni ovaj jedan motiv postaje dosadanbelj
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

13:17 - Komentiraj ( 12 ) Print NF

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Opis bloga
Nikakav, užasan, histeričan, drzak, bezobrazan, poučan, programiran za rušenje granica hm, hm, hm... Sredstvo za trošenje vremena, kojeg ionako ima previše, also uopće nema...

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje - Bez prerada

Važno zbog debila koji ne znam zašto posjete ovaj blog: "ovo djelo je plod fikcije. svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima slučajna je." Rečenica ima pravnu valjanost !

Goran Kauzlaric | Create Your Badge

Instagram

nachtfresser@gmail.com

Pirat urednik na fejsu :P
Web Nachtfresser

IZBOR POSTOVA 06.2004. - ?
od najstarijih do danas, barem po jedan mjesečno, odozdo prema gore
2019
Institucija slobodnog blogera (ogled o Böllu)
Aktivizam Grete Thunberg
Odakle ocean u pjesmi?
Vrelo Bosne i Jajce
Sarajevski ćevapi, dame i uspomene
Snježni Benkovac na brdu
Pulski zalasci
Kosa i sram
2018
Sa Sloterdijkom u Puli
Uzoran učenički dom
Tko otvara vrata Bukowom mačku
Djevojčica iza žice
Starac i (r)evolucija
Neotuđena crtica
Trešnjevački teatar
Intimni otvori depresivnih ljudi
Modna osvježenja
Kupac ružnog limuna
Međupost
2017
Pao stoljetni park
Budimo na mi
Poderane čarape
Pijača bez leda
Ostaj mi dobro Berlinu moj
Iskustvo i stil
Sedacija, odlasci, promatračica života
Nitko ne vrijedi više od dvije minute
Kud plovi ovaj put
Srcamo se
Vareš, imenovanje prošlosti
Popravljač
2016
Božić kod Dolores
Blog arhiva, genijalno
Varešarije
Obrobljeni plimom
Nestanak Wagnerovog psa
Poezija koja to nije s teletinom na pratećoj slici
Preko crte
Djevojka sa sajma u Opicini
Predvečerje u Trstu
Labinski bijenale industrijske umjetnosti
Dresirani i slobodni
Projekt bicikl
2015
4000. post
Forever Lolita
Vječno vraćanje dupeta
O potrebi za bloganjem
Blogerska subota
U pokretu
Gromovi love golotinju
Nisam mislio na Pariz
New York, Jack i ostali mitovi
Sipa i čokolada
Čudnovati su putevi Googleovi
Svakodnevni samoslici
Nachtfresser, 3700.post
2014
Pljeskavica i čaj
Istup Anne Helm
Ravnateljice über alles
O fotografiranju i svinjama
Život
Večer s berlinskim piratima
Posljednja marenda
Fuck the System!
Izlet u Opatiju
Kandidat broj 5 liste 16 za EUP
Nek nam živi bezuvjetni temeljni dohodak
Nagnuće berlinskog piratskog broda
Tišina hotelskih soba
S visina Svetog Križa
Avionska dijagnoza obrazovnog sustava
2013
Dame i gospodo, Astrid Kuljanić
Dekadencija
Odjeb ljetu gospodnjem dvijetisućetrinaestom
Naš mali šareni štand
Anonymous MMM u Rijeci
Profesor budala
Roštilj bez jahte
Krivo mi je zbog mog starog
Što radi piratska stranka ?
Bloger za EU parlament
Izbor postova
Shitstorm
2012
Sanjam knjige u Puli
Taštine
Sjećanje
Proteze Auschwitza danas
Blogeri 2004-2011
Prošao još jedan...
Prelijep dan u Zagrebu
Blogersko pušenje privatnosti
Napad Svetle Yordanove
Čitajte "Bolju polovnjaču"
Ostajte tamo, stižemo
2011
2500. post
Čestitka vjetrom raspršena
Predsjedniku ima tko da piše
Isšljivan
A meni se popodne spava
Smrt u Opatiji
Povratak u Ništa
Dijalog jednog blogera i Igora Mandića
Hrana naša svagdanja
Jučerašnji prosvjed u Rijeci
Civilizacija baterija
Hotel Montree
2010
Snijeg u Rijeci
Obzor
Vodice, bajka s pogledom na more
Cambridge i karavane
Otočna opuštanja
Berlin : balkanska galerija
Repovi rata
Dan divljanja maturanata
Abrutissement, načelo zatupljenja
Igramo se okvirima
Nacisti u Dresdenu
Boje budimpeštanskog Ludwiga
2009
Sa(n)jam knjige Pula 6.12.2009
Prođe još jedna fešta
a je još uvijek u krugu
U najjačem sastavu
Muzej, multikulturalnost, beskućnici...
Poučak o golom
Divlji Balkan
Gorski Kotar devetog svibnja
Londonerica u palanci
O bocama i maslinovom ulju
Prozori
Ha,ha, Amy je zakon
2008
Tako je zborila Gudrun Ensslin
Priznanje
Onako usput
Blog i grob
Govor mržnje na blogu.hr
Razgovor studentica pred Humbolt univerzitetom
Nogometno bratstvo Španjolske, Hrvatske i Koreje
Prosvjed, turisti i sunčani Korzo
Rasaditi
Dobro se žega
Politička korienitost
Osamstoprvi post, mali osvrt
2007
Ekološki fašizam
Masturbacijo, sretan rođendan !
Van Goghova zvjezdana noć
Radni dan jedne Berlinerice
Dani bez neta
Petak trinaesti
Razredni izlet u vodni centar Atlantis-Ljubljana
Guščija pašteta
FBK u Rijeci, jel se kome štucalo :P
Rasulo
Izletila zbog marihuane
Moja Paris gola u novinama
2006
Manta, vraaaaaaaaaati se
O blogu "Pjesmarije" (autora NF)
Igra revolveraša
Idealisti s oružjem
Ceremonija oproštaja s praznicima
Jedna Ljudmila
Zadaća (dječja bolnica)
Irokez u školi
Moji prijatelji
Coool
Prva klasa
O ovcama i nadi
2005
Kenningari i druge učenosti
Uvijek iznova, deja vu
Moj Uerige
Ostavština
Pred maturalac
Moj Raščupanko
Sjećanje na Radovića
Pišanje u Harteri
Samoubojstvo u štali
Montaža tv stolića i sretnije budućnosti
Pivo
Nekad smo znali veselo polemizirati...
2004
Inventura 2004.
Sjećanje na vrt (Paul Klee)
Razrednik
Isplazit jezik
Kamere oko nas
O fašistima, Sloterdijku, Walseru i meni
Skins&Teacher


SUPERCOOL ;P
< siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Srpanj 2021 (9)
Lipanj 2021 (11)
Svibanj 2021 (22)
Travanj 2021 (26)
Ožujak 2021 (21)
Veljača 2021 (24)
Siječanj 2021 (31)
Prosinac 2020 (20)
Studeni 2020 (12)
Listopad 2020 (6)
Rujan 2020 (5)
Srpanj 2020 (29)
Lipanj 2020 (26)
Svibanj 2020 (31)
Travanj 2020 (29)
Ožujak 2020 (32)
Veljača 2020 (28)
Siječanj 2020 (26)
Prosinac 2019 (24)
Studeni 2019 (22)
Listopad 2019 (27)
Rujan 2019 (28)
Kolovoz 2019 (27)
Srpanj 2019 (26)
Lipanj 2019 (30)
Svibanj 2019 (29)
Travanj 2019 (27)
Ožujak 2019 (30)
Veljača 2019 (28)
Siječanj 2019 (31)
Prosinac 2018 (31)
Studeni 2018 (30)
Listopad 2018 (30)
Rujan 2018 (30)
Kolovoz 2018 (31)
Srpanj 2018 (30)
Lipanj 2018 (29)
Svibanj 2018 (30)
Travanj 2018 (30)
Ožujak 2018 (31)
Veljača 2018 (29)
Siječanj 2018 (31)
Prosinac 2017 (32)
Studeni 2017 (30)
Listopad 2017 (31)
Rujan 2017 (29)
Kolovoz 2017 (28)
Srpanj 2017 (34)