05

utorak

srpanj

2016

HDZ (prdež)Plenky, vidimo se dogodine na paradi (filoustaša i kleronacionalista)?

Novi čovjek za stare prevare


Stranka/pokret koja je pozvala Hrvatsku na ostvarenje vjekovnog sna (ostvarenje prava naroda na odlučivanje o vlastitoj sudbini), nakon povijesne borbe s golijatima (međunarodnom zajednicom, srpskom agresijom, diplomatskom i vojnom blokadom, ...) odlazi u zasluženu ropotarnicu ...


Po smrti F. Tuđmana nastupa era rastakanja rezultata te borbe, ugleda i povjerenja koji je stranka/pokret stvorila.
Era je posvemašnog prdeža ...

Posljednji nekontrolirani (smradni) zvuk doprao je iz strančice koja je dopustila (demokraski ) kandidiranje Plenkovića za (jedinog, voljenog i ispravnog) precednika HDZa i svih Hrvata. Jedini sin naših narodnih manjina i marginalnih (orjunaških) skupina ...

Stranka koja je članstvo i simpatizere izlagala izuzetnom naporu i torturi (predraća, rata i poraća) jednodušno nameće osobu koja nema nikakvih zasluga za ugled stranke. Pljunula (prdnula) je u lice svim iskrenim štovateljima i članovima (koji su žrtvovali živote za domoljublje i stranku (koja je proklizala/ klizi ka izdajničkoj)).
Nije bilo dovoljno postavljati Sanadera (koji se strankom poslužio kao taocem), imenovati Kosor (kojoj je stranka poslužila kao taoc), nameću Plenkovića (kojem stranka nije ništa ... on niti ne zna da HDZ postoji; netko mu je rekao da će biti predsjednik neke stranke (ako on to želi; samo mu nisu rekli koje stranke - normalno, one na vlasti ili oko vlasti).
Zapanjuje otvorenost vanjskog uplitanja (u rad političke stranke; ustav jamči slobodu političkog rada). Plenković nije samoiniocijativan, dio je urote ( kažnjive zbog ometanja osnovnih vrijednosti Ustava RH).
Ako nitko ništa ne poduzme protiv tog mamlaza, podnijeti ću tužbu protiv Plenkovića i nepoznate skupine koja očito provodi destrukciju demokracije i slobode političkog djelovanja ...

Podjednako ću pokrenuti inicijativu za referendum temeljne promjene sva tri stupa vlasti (bušmansku revoluciju) ...
(Sudbena vlast i sigurnosne službe treba smjesta pozatvarati i namjestiti novi (demokratski) kadar ... ne mogu orjunaši i kleptomani obnašati odgovorne dužnosti.)

Sociologija poučava o regrutiranju političkih kadrova (obzirom na potplaćenost i izloženost političara široj javnosti, sposobni se profesionalno određuju za unosnija i manje stresna zanimanja) ukazuje na obavezu političkih subjekata promovirati zaslužno članstvo.
Zar HDZ nije u svojoj turbulentnoj povijesti imao zaslužnih članova, koji su sposobni povesti HDZ kamo članstvo želi ...?
Akademika Reinera su prešutjeli (kao da ne postoji), pretpostavljati (nekog) Plenkovića takvoj veličini vrijeđanje je zdravog razuma ...
Sramite se (iako ste besramni) ...


Oznake: stranka/pokret, povijesna borba, era rastakanja, tortura i izuzetan napor, imenovanje stranačkih predsjednika, urota, kažnjivo djelo, omnetanje demokarcije i političkog djelovanja, inicijativa za referendum o sva tri stupa vlasti, kaznena prijava, sociologija, regrutiranje političkig djelatnika, zaslužni i sposbni stranački kadrovi

07

utorak

lipanj

2016

Zna se!Specijalni rat provode oni koji su se morali prvi suprotstaviti tom ratu (sigurnosne službe)Nacija (ona jugoslavenska) je bila zaluđena ekipnim sportovima (koji su bili nepresušan izvor svakodnevnih naklapanja kako treba sastaviti reprezentacije ...).
Ako je ostao gram sluđenosti (iz tog neslavnog doba), svi bi (u slobodi) znali kako treba sastaviti Vladu RH koja bi pobijedila (na sajmu taštine i anomalija).

Prije 4-5 godina (i davno prije) svi smo znali kako SDP nije kadrovima sposoban obnašati vlast (imaju partijske podobnike), kako SDP nije ideološki sposoban obnašati vlast (okorjeli četničko-orjunaški ultranacionalisti/krvoloci, od te ideologije smo pobjegli (ratom)), kako SDP nije programski sposoban obnašati vlast (zagovaraju socijalizam, što je vidljivo nakon njihova odstupanja s vlasti; gospodarsku su krizu suzbijali stvaranjem kaosa u kojem su se zatvarala radna mjesta ...).
Ako su neprihvatljivi (što smo znali prije ludovanja), kako su obnašali vlast??
Kao i Božu Petrova (političkog nepismenjakovića), instalirale su službe (koje kontroliraju (medije, javno mnijenje (zastrašivanjem), ...) prebrojavanje glasova) i SDP i Milanovića.
Onako kako su instalirali Milanovića (kojem ne bih dao dvije ovce čuvati (u isti koš spada s Božom Petrovim)), predsjednici RH su otupili oštricu hrvatstva ...
Svi su se urotili (u ostvarenju društva bijede i licemjerja).

Danas, po ubrzanom tečaju smanjenja javnog duga, povećanja BDP-a i vraćanja nade u osnovnu zadaću društva (upravljati sobom na vlastitu korist), po počinjenim (očiglednim) greškama nezamislivo je da postoji (tajna) služba koja bi milanovića i/ili titoiste vratila na vlast.
Te službe sada moraju razmišljati o posljedicama nesmotrenosti koju su počinile prekoračenjem ovlasti, na štetu društva u cjelini.
Umjesto preslagivanja vlade ili novih izbora treba provesti smjenu sigurnosnih službi (nasilno).
Neslaganje s MOST-om je nastupilo kad je Orepić odbio smjene u ministarstvu unutarnjih poslova ...

Hrvatska s orjunašima neće ništa napraviti na Euru(2016). S Kolindom pogotovo.
HDZ je prepun orjunaških spavača (nacionalista s pameću napušene orjunaške kokoške).

Šveps (na eks) je tipičan primjer orjunaškog antipartijskog kadra koji je sve uradio kako bi partija pobijedila.
Partija ne čuva partijska mjesta za sinove, ne brine o članstvu, pragmatična je i brine samo za uspostavu vlastitih političkih interesa ...
Veliki čuvar Ustava (V. Šeks) je (u interesu partije) obranio ukidanje dvodomnosti (Sabora), izmjenu Dana državnosti, socijalističke značajke Ustava (zaštita privatnog vlasništva), produžavanje socijalističkog koncepta zdravstva, školstva, mirovinskog (zasnovanom na solidarnoj štednji). Socijalizam (bez SDP-a).
S takvim idiotima nije teško Hrvatsku utopiti.

Nelogičnosti (krize) su izbacili na površinu sigurnosne službe kao glavni izvor nastanka i produžetka kriza (kriza je nesposobnost donošenja odluka).
Vrijeme je (očiglednog) specijalnog rata. Vrijeme je za aktivno sudjelovanje u tom ratu (u obrani Hrvatske).
Vrijeme je za obračun s onima kojima nije mjesto nositi posebne ovlasti (u ime obrane hrvatske sigurnosti). Te posebne ovlasti koriste u druge svrhe ...

Zna se!


Oznake: nacija, selkcija, sluđenoist, sajam taštine i anomalija, nesposban, partijski podobnici, okorjeli ultranacionalisti/krvoloci, socijalizam, ludovanje, urota, smanjivanje javnog duga, porast BDP-a, tajne službe, preslagivanje Vlade, orjunaški spavači, orjunaški antipartijski spavači, nelogičnosti krize, specijalni rat, posebne ovlastikorištene u druge svrhe, Zna se!