novi korisnik

kreiraj blog!

registriraj me!

cool

Isključi prikazivanje slika

16

sri

10/19

Opet Opatija

nachtfresser.blog.hrNakon pite, mnogo bolje i od one jučer hvaljene kod braće, od naše tikve, uputili smo se u Opatiju. Bilo je puno toga pa je pita i izuzetno obradovala koreanskog liječnika, kojemu drugarica odlazi. Jin i ja sad konstantno idemo istim putem, on vodi, trudim se fotkati što raznolikije motive, no ponavljanja su nužna. Evo saznao i naljutilo me, mi štrajkamo u petak, al opet, obradovalo djecu, ja ih imam u svom raszredu 14 u domovima, mogu već u četvrtak otputovati svojim domovima.
p.s.
Kasnim na posao, blogove posjećujem il popodne il navečer, trebali bismo i u Gorski kotar.

Gospođice iz Avignona...

dinajina-sjecanja.blog.hr

Na kopreni praskozorja igra prirode, zagrljaj znanosti i slikarstva, susret Einsteina i Picassoa. Priroda je očima vidljiva do treće dimenzije, a njenu poliperspektivnost i mnogodimenzionalnost vidimo očima srca. U ovom trenu budnosti doživljavam igru sunčanih zraka sa strunama maglićastog sjaja. Svjesno sudjelujem u predstavi koja se obićno događa iza zrcala svijesti. Pokušavam dohvatiti čaroliju, zaustaviti je na dlanu kao znamen magije koju nam svjetlost daruje. Viđeno pretačem u misaonu sliku i spremam u galeriju lijepih uspomena. Ti stojiš iza mene i nježno dodiruješ moja ramena.

Šutimo.

Tren traje, vrtloži se, titrajima zlaćane spirale prelijeva u tišinu prolaznosti.

Priroda je živo biće, ona osjeća naše misli i naša osjećanja, šapućeš, vrednuje ih i dokazuje nam to u izuzetnim trenucima. Promatra nas i pamti naše izričaje, slaže ih u kolaž i daruje vječnosti. Njen glas se iz rapsodije u plavom slijeva u preludij rađajuće simfonije boja. U lebdećim kristalićima magle se prelama toplo zlato i pretvara panoramu u krunskog svjedoka ovog trenutka.

Grliš me. Probližavamo se suncu. Dan izranja iz nebeskog oceana. Mijenja deskriptivnost vidokruga. Avignon i papska palača. Rhona teče... na mostu vjekuje hram... u zraku mirisi Provanse i dašak tajanstvene muze, mistrala na tijelu. Ljubiš me sjećanjima na medeni mjesec. Maglićasta zavjesa polako nestaje, lebdeće kapljce se pretaču u konture zbilje.

Sretna sam što smo ovo doživjeli zajedno, šapnuh.
Nasmiješio si se.
Bili smo sudionici igre svjetlosne dimenzije na sceni prostor-vremena.

Inače mi ne bi vjerovao da sam vidjela odraz Picassove slike na obzoru ovog svitanja.

Bile su to gospođice iz Avignona.

Dijana Jelčić

U ČETVRTAK AUDICIJE

zgmazoretkinje.blog.hr


U četvrtak su pretposljednje audicije (u subotu su posljednje):

AUDICIJA

četvrtak 17.10. u 20 sati

u Patlmotićevoj 30

Pa ekipa dobro došli. I bez panike na audicijama!

Godisnji broj kandidata (prosjecno): 210
Prolaznost: 83-85%
Dobni razredi: 3-7 godina - djecji sastav, 8-13 godina - juniorke, 14-25 godina - seniorke
Redosljed audicija: svi dolaza u zakazano vrijeme, prvi na redu su djecji sastavi, pa seniorke (jer ih ima manje), pa juniorke
Trajanje cekanja: oko 15-30 minuta, maksimalno 60 minuta za one koji dodju zadnji
Trajanje same audicije: 5 do 10 minuta
Broj djevojaka u grupi: 4 do 5 (odjednom ulaze na audiciju i rade dio zajedno, a dio zasebno)
Oprema: nije bitna, no pri ulasku skinuti jaknu i odloziti torbe ili ikakve stvari koje sputavaju ruke
Sto treba uzeti: kemijsku olovku kako bi ispunili upitnik (i smjesak na licu)
Tko su ispitivaci: licencirani treneri mazoretkinja u Republici Hrvatskoj (sa zavrsenim strukovnim skolama), a poneki od njih su i suci u mazoret plesu
Informacije o prolasku: iduci dan na ovom blogu ili telefonom
Informacije o sastavu i prvim treninzima: dobijate na flajeru koji se djeli svim kandidatima


NAJCESCA PITANJA:

Da li da donesem šap jer sam vec bila mazoretkinja?
Nije nuzno, no virtuoznost u tehniciranju sa stapom moze vam omoguciti pocetak treninga u 2. sastavu (svi pocinju u pocetnickom tj. 3., koji vi preskacete jer vec imate osnove tehniciranja)

Hoce li mi prethodno plesanje u nekom drugom timu mazoretkinja pomoci?
U nacelu ne. Kod nekih timova cak i odmaze i potrebno je dugo vremena da se isprave greske. No, ukoliko se radi o vrhunskim i najkvalitetnijim timovima moze pomoci u napretku (pocinje se od 2. sastava, te se brze napreduje u vise sastave).

Bila sam predvodnica u nekom timu izvan Zagreba moram li ici na audiciju?
Apsolutno da. U nasem S1A sastavu trenutno plesu 3 djevojke koje su dosle iz drugih timova. No, morale su proci audiciju. Desi li se koji puta da neka takva djevojak padne? Da! Vrlo rijetko kada, no desi se.

Vec sam bila Zagrebacka mazoretkinja. Hoce li mi to pomoci i moram li polagati audiciju?
Ukoliko vas se treneri sjete onda ne morate na audiciju. U protivnom slucaju da. No, ukoliko ste vec jednom prosli audiciju i plesali u timu, svakako cete proci i ovaj puta. Nema straha.

Hoce li mi pomoci plesanje u nekom drugom plesnom klubu koji nije mazore-ples?
Najcesce da. No, koji puta i to odmaze. U svakom slucaju prepreka nije (ukoliko nesto treba ispraviti brzo cemo to napraviti).

Sto se ispituje na audiciji?
1. U prvom redu smisao za ritam. Koji se prati kroz cijelu audiciju, ali se maksimalno ispituje, na nacin da se trazi da kandidatkinja ponovi ritam (pljeskanjem) koji ispljesce ispitivac.
2. Osnovna predodzba o memoriji i percepciji kandidatkinja (ponavljanje osnovnog koraka kojeg pokazuje jedna od mazoretkinja ispred kandidatkinja).
3. Psiho-fizicke predispozicije za bavljenje mazoret plesom (odredjeni nedostaci poput teske invalidnosti, ozbiljnih poremecaja isl. prijece bavljenje ovom aktivoscu).

Sto ako iz prve ne ponovim ritam ili pogrijesim u koraku?
Nista strasno. Audicija je osnovan klasifikacija. Prave klasifikacije rade se tek nakon par mjeseci treinga (krajem veljace). Svatko ima drugu sansu, a ako vidimo da se radi o tremi, blokadi ili nedostatku koncentracije onda dajemo trecu, cak i cetvrtu sansu. No, da bi imali vise sansi moramo ustanoviti da imate barem osnovnog smisla za ritam (to se vidi i prije "pljeskaja" iz osnovnog koraka i pratnje glazbene podloge).

Kako se odlucuje tko prolazi, a tko ne?
Kada jedan od clanova komisije smatra da netko ne treba proci ili nije siguran konzultira se sa kolega. Odluka se donosi dogovorom clanova komisije. Ukoliko neka kandidatkinja ima imalo sanse proci ce na audiciji.

Kako da umanjim stres?
Nema potrebe za stresom ili nervozom. Ukoliko ispitivaci vide da ste pod stresom pomoci ce vam salama, komunikacijom, ponudit ce vam slatkis. Ne bojte se mi smo profesionalci i nije nam u interesu sokirati vas, nego olaksati vam dolazak u nas tim.

Mogu li roditelji sa mnom u dvoranu za ispitivanje?
Ne! Roditelji samo smetaju i remete koncentraciju. Iznimno, ali jako iznimno, ispitivaci mogu pozvati roditelje najmladjih kandidatkinja za djecje sastave. Iskreno, ako djete nije toliko samostalno da dodje na audiciju nece se moci osloboditi niti na treninzima koji se vrse iskljucivo bez roditelja.

Kome se mogu obratiti za pitanja?
Komisiji svakako ne jer imaju posla preko glave, te se moraju potpuno posvetiti kandidatkinjama da sto krace cekaju. U dvorani i ispred nje biti ce 6 mazoretkinja (prepoznati cete ih po uniformama) koje ce vam pomoci u ispunjavanju upitnika, te vam moci dati osnovne informcije o timu, audicijama, prvim treninzima, uputiti vas prema WC-u...

Jesam li prestara za tim?
Ukoliko ste mladji od 25 godina niste prestari. Komisija ce odluciti u koji dobni razred spadate. Pa ukoliko imate npr. 13 godina, a psiho-fizicki ste zreli za seniorke to ce vam i predloziti. No, odluka je koncano na vama.

Ukoliko padnem, mogu li ponovno polagati na iducoj audiciji?
To vam nitko ne moze zabraniti. No 99% djevojaka koje padnu na jednoj, padnu i na drugim audicijama. Previse se posvecuje paznje procjeni, a komisiju sacinjavaju profesionalci koji taj posao rade vec dugi niz godina.

Mogu li se ikako pripremiti za prolazak? Postoji li kakva skola i pripremni tecaj?
Ne i za to nema potrebe jer se procjenjuju samo osnovne stvari i predispozicije. A motorika, smisao za ritam i psiho-fizicke sposobnosti ne mogu se nauciti u skoli.

Moj tata ima poduzece i moze biti sponzor, hoce li mi to pomoci?
Nikad, nikako i ni na koji nacin. To kod nas nema sanse i nemojte niti pokusavati. Tako nesto kod nas se potpuno odbacuje i osudjuje. Iskreno niti ne pokusavajte!

Imate li jos koje pitanje slobodno ga postaviti i odmah cemo odgovoriti. Nema glupih pitanja. Na koncu nase osnovno pravilo je: "Mi smo ovdje radi vas".OTKRIVAMO IZA KULISA! - KINESKA TURNEJA
HODOGRAM ZA KINU

Što sve i do kada trebaju obaviti sve mažoretkinje, bubnjari i ostali koji idu u Kinu:

srijeda 16.10.
donijeti na probu u Filipovićevu 1 sve kofere na mjerenje (veliki za prtljažnik do 158 cm, mali za kabinu 55x35x25 cm i torbica 40x30x15 cm)
provjera čizama za mažoretkinje i popravak onih kojima je to potrebno
donijeti sav preostali novac koji niste platili (osiguranje, autobus)

ponedjeljak 21.10.
donijeti na probu ovjerene suglasnosti oba roditelja za maloljetne putnike, ovjerene od javnog bilježnika

četvrtak 24.10.
doći u Veleposlanstvo Kine, Mlinovi 132 u 8:30 ili 14:00 (ovisno kada ste određeni)

nedjelja 27.10.
doći u Trebež 25 sa svim koferima (veliki za prtljažnik do 158 cm, mali za kabinu 55x35x25 cm i torbica 40x30x15 cm) koje će se mjeriti i zamatati
drum line u 11:00
mažoretkinje i ostali u 15:00

utorak 29.10. u 8:00
polazak - Okretište autobusa u Vrapču

Naučimo kineski

Sto = biăo (bijao)

Do sada smo naučili:
Hrvatska = Keluodiya (k-lodi-jaa, prvo slovo je između h i k)
Hvala = Xiéxié (Šei-Šei - mekano "š" i kaže se nešto između "ie" i "ei" tj. između Šie-šie i šei-šei)
Molim = Bukachy (Bukači)
Da = Zhě (či)
Ne = bů (bu)
Upomoć = Bangzhů (Bang-đu)
Zdravo, bok = Ní-háo (ni-hao, zadnje slovo je između "o" i "u")
Jedan = Yi (Ji)
Dva = LiÎng (Liaang)
Deset = Shi (Šiii)


NASTUPI

- četvrtak 17.10. u 19 h, Palmotićeva 30 (audicije), o/o Šef

- petak 18.10. u 7 h, hotel Westin (Kinesko-hrvatski summit), o/o Šef

- subota 19.10. u ????, Dvorana Kutija šibica (Međunarodni mačevalački turnir), o/o Šef

- subota 19.10. u 14 h, Palmotićeva 30 (audicije), o/o ŠefFOTKE sa Europskog prvenstva mažoretkinja - 6. dio

Fotografije Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja

nedjelja - proglašenje
...nastavak u idućem postu!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"

Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

Patchwork jednog izleta

stella.blog.hr


U okviru vodenog izleta, obišli smo Baćinska jezera, vodopade
Kravica, Modro i Crveno jezero. Neki dijelovi izleta ne traže cijelu
priču, ali ih vrijedi pomenuti. Prolazimo Ploče...

Autoputem je brže i lakše

U BIH, u etno selu Herceg ima što za vidjeti.


Hoćemo li tamo ili vamo?

Malo smo hranili ribice...Na odlasku nas je pozdravila lastavica

Pred Ljubuškim je restoran „Most“ na rijeci Trebižat, oaza
sjajne kuhinje i dobre usluge.Sama rijeka je zanimljiva.

A ni ono na stolu nije loše... sve smo "uništili".

Na kraju izleta stižemo u Veliko brdo. Pretjerano je izgrađeno
i spojilo se s Makarskom. Tu postoji restoran „Panorama“, ali
nećemo ući nego s vidikovca pogledati Makarsku.


(nastavit će se)

15

uto

10/19

Obitelj je godinama čekala ”smak svijeta”

euzivot.blog.hrStrašno je što je u 2019. to još moguće u Nizozemskoj. Otac s ukupno šestero djece godinama je čekao u podrumu zabačene farme u Drentheu ”kraj svijeta”, javlja RTV Drenthe. Radi se o jednoj obitelj iz mjesta Ruinerwold.

Policija je u utorak objavila da je na farmi pronađeno šest odraslih osoba kojima je pružena sva briga i pažnja. Djeca nisu imala pojma da postoje i drugi ljudi na svijetu. Pronađena djeca su u dobi između šesnaest i 25 godina. Obitelj nije imala dodira s vanjskim svijetom i živjela je samoodrživo zahvaljujući povrtnjaku i jednoj kozi.58-godišnji otac uhićen je nakon što je njegov 25-godišnji sin u nedjelju navečer, zbunjen, ušao u obližnji kafić rekavši da nije bio vani devet godina. Također je rekao da ima braću i sestre koji žive na farmi. Vlasnik kafića pozvao je policiju; trenutno se provode istraživanja na obiteljskoj farmi.

Prema RTV Drentheu, prilikom pretrage farme, agenti su pronašli stepenice iza ormara u dnevnoj sobi koji su vodile u podrum u kojem je živjela obitelj. Nije poznato gdje je majka djece.

Mogu li se članovi ove obitelji razviti i postati dio ”društva” koje naizgled ne zanima ljude?

Source:
trouw.nl

46. Marunada

mcind.blog.hrProšli vikend počela je u Lovranu još jedna Marunada, 46. po redu. Lovranski maruni su među najkvalitetnijim kestenima na svijetu a britanski The Guardian je ovu manifestaciju proglasio jednom od deset najboljih europskih jesenskih gastro festivala.Malo šetnje i okolo po Lovranu .
Stablo hrasta plutnjaka u parku kraj mora.


Pečeni maruni mirišu i mora se uzeti škartoc.


A i malo sirovih za doma.


Osim maruna bilo je i drugih plodova jeseni iz više krajeva, a volim imati i pravo bučino ulje, koje se prodavalo na štandu kraj ove buče.


Lijepi suveniri i ukrasi.


U šumama se još može naći raznih gljiva. Ova fotka velike sunčanice je od prije par godina sa jedne livade na Učki iznad Medveje, ali tako su izgledale i nedavno ubrane.


Pripremio sam ih jednostavno, kratko pečene sa obe strane, i uz malo zelene salate dobar obrok.


Bolje se vidi kad se poveća. Pogled na stari dio Lovrana i lučica u koju često navraćam.


Za večeru kuhano povrće i raž uz ribani kupus i mrkvu, lolo salatu i papriku.


Dodatak

Kolači od maruna također nisu "za bacit", ali ne pretjerujte ako ste na dijeti.

Tuzla - grad na zrnu soli

staklenozvono.blog.hr

Ne znam ni od kud da krenem s pričom. Doživljaj je nesvakidašnji, za mene sasvim neobičan, frendli i tako nekako umirujući. Grad je pun parkova i zelenila s tri slana jezera usred grada.Ovo je bilo tek prvog dana, prva setnja, pa nema previše detalja,ali pravu bosansku kavu nisam mogla odbiti,kavu koju je začinio ulični svirač.A onda, navečer, kad se svi skupimo, ekipa u rasponu godina od 30 do 50, rasporedimo po stolu klopicu ( ne možeš biti u Bosni i izbjeći ćevape, bureke i pite ),

pa do gluho doba noći igramo društvene igrice i smijemo se do suza, a ja ... a pobogu, uživam u tom temperamentu i vrlo maštovitim psovkama koje upućuju jedni drugima ... sve bez ljutnje.Eto, za sada samo zrnce doživljaja.
Idem smazati neku od pita ...


NOVI VIDEO: Zavižan na Velebitu

goransafarek.blog.hr


Pogledajte novi video o Zavižanu na Velebitu:Zavižan je zasigurno jedna od najpoznatijih točki na Velebitu. To je poznata meteorološka postaja, planinarski dom, početak Premužićeve staze. S njega se pružaju predivni pogledi kako na unutrašnjost Velebita, tako i na Jadransko more.
Zavižan se nalazi u Nacionalnom parku sjeverni Velebit. i do njega vodi cesta je je mnogima baza za istraživanje ove naše mitske planine.Nema naslova

avaspava.blog.hr
Možda spava.

Jesen, jesen ....

suncokreti11.blog.hr

Konačno!

Konačno je došla jesen.

Ako neko godišnje doba obožavam onda je to jesen i ne znam sa čime to ima veze, dal s horoskopskim znakom ili kakrakterom, ali jesen obožavam.

U jeseni se najbolje osjećam sama sa sobom i sama u sebi.

Jesen doživljavam kao savršeno vrijeme za nove početke. Vrijeme za velike i male životne preokrete. Jesen je vrijeme za donošenje novih odluka. Jesen je vrijeme transformacije, kako one prirodne tako i osobne.

Obožavam sve one kišne dane kad kiša ne prestaje padati. Obožavam sve one magle, maglice i sumaglice. Obožavam ona beskrajno tmurna i teška neba koja se negdje daljini spajaju s od juga namreškanim ili ponekad podivljalim morem.

Super se osjećam šetajući pustom šumom obojanom jesenjim bojama. Jesen je prepuna teških boja kao da se priroda stvarno negdje priprema za spavanje.

Šetajući šumom koja na dlanu nudi cijeli spektar onih toplih i emotivnih pastelnih boja upijam zvuk pucketanja suhog lišća. Šetajući upijam jesenje mirise, gledam svoj odraz u lokvama izbjegavajći blato.

Jesen je godišnje doba koja ispunjava dušu i tijelo onom nekom čarobnom pozitivnom energijom.

Jesen je u mojoj glavi pokretač svega.

Za nekog je jesen smrt i odlazak, zna nekog je jesen rođenje, neki novi početak, neko novo buđenje, neko novo jutro i neka nova nada....


Jesen, jesen ....

suncokreti11.blog.hr

Konačno!

Konačno je došla jesen.

Ako neko godišnje doba obožavam onda je to jesen i ne znam sa čime to ima veze, dal s horoskopskim znakom ili kakrakterom, ali jesen obožavam.

U jeseni se najbolje osjećam sama sa sobom i sama u sebi.

Jesen doživljavam kao savršeno vrijeme za nove početke. Vrijeme za velike i male životne preokrete. Jesen je vrijeme za donošenje novih odluka. Jesen je vrijeme transformacije, kako one prirodne tako i osobne.

Obožavam sve one kišne dane kad kiša ne prestaje padati. Obožavam sve one magle, maglice i sumaglice. Obožavam ona beskrajno tmurna i teška neba koja se negdje daljini spajaju s od juga namreškanim ili ponekad podivljalim morem.

Super se osjećam šetajući pustom šumom obojanom jesenjim bojama. Jesen je prepuna teških boja kao da se priroda stvarno negdje priprema za spavanje.

Šetajući šumom koja na dlanu nudi cijeli spektar onih toplih i emotivnih pastelnih boja upijam zvuk pucketanja suhog lišća. Šetajući upijam jesenje mirise, gledam svoj odraz u lokvama izbjegavajći blato.

Jesen je godišnje doba koja ispunjava dušu i tijelo onom nekom čarobnom pozitivnom energijom.

Jesen je u mojoj glavi pokretač svega.

Za nekog je jesen smrt i odlazak, zna nekog je jesen rođenje, neki novi početak, neko novo buđenje, neko novo jutro i neka nova nada....


Svjetlost obzora...

dinajina-sjecanja.blog.hr


Kiša koja je četrdeset dana padala prestade... iz pijeska i pjene izlijeće bijela golubica... zoblje zvijezde... rađa se mladi dan...

ti i ja u sjaju svitanja… sladunjava priča o početku vremena seoba… o žetvi plodova na poljanama sudbine… o ubiranju gorke riže podno životne kralježnice… prolazili smo močvaru sumnji… kroz šipražje slutnji… bili berači divljih ruža na padinama uzavrelih oblaka… trnje se zabadalo u dlanove… krvarili smo… iscjeljivali rane dodirima… poljupcima ispijali gorčinu žigosanja… preživjeli smo dane tihog umiranja…

Zalelujao je Nikin stijeg nad mrakom i mukama… zarumenile se usne ljepotom svanuća… tijelo zasjalo znojem srca… rodio se novi čovjek sa zrelim godinama u duši… rodila se nova žena ovijena svilenim šalom prohujalog vremena… odlutali smo u budućnost bez tragova prošlih strahova… ušetali u dvore novih svitanja obogaćeni ritmom darovanog nam života… na istoku je u sunčevoj svjetlosti blještalo jutrenje… iza horizonta se nazirao nedosanjani san…

trebamo li ga?... zaboravimo ga… oslobodimo se osrednjosti i neostvarivih sanjarija… nestvarnih trenutaka izgubljenih u lutanjima nedohvatnim zvjezdanim stazama… bilo je romantično vjerovati u snagu tvorevina izmaštanih na obroncima svjesnosti… da, bilo je romantično… ali to nije bio život…

To je bila metafizika, vjerovanje u dokazivost nedokazivih događanja… alkemija trenutaka traganja za kamenom mudrosti… potraga za svetim gralom… obmana opsjenara koje smo njegovali među dugim sjenama prošlosti… probudili smo se u moći sadašnjeg trenutka… smiješiš se… daruješ mi šalicu jutarnje kave… i lakoću postojanja u ovome ovdje i ovome sada…

Dijana Jelčićprva fotografija... Jasna Marcelić

. . .

moj-pinklec.blog.hr

M30


ukrasti ću ti komadić sna
i pustiti ga da mi se otapa u ustima
dugo kao najfinija čokolada

i onu boru mrštilicu sa čela
staviti ću u svoj sunčani napitak
kojim ranom zorom pozdravljam dan

uzeti ću ti i nježne dodire
onaj pogled dječački pun žudnje
a da nećeš ni znati da ih čuvam

kao svraka kradljivica
čuvati ću ih u svome gnijezdu
savijenom na dnu srca, na vrhu oblaka

neću ti ukrasti srebrni pramen kose
jer u njega si ti mene upleo
u noćima punim mjesečine i smijeha

ni o čemu

sjedokosi.blog.hr


ni o čemu nisam mislio
a riječi su misli pritisle
i noću i jutrom i ulicom
u kom pravcu gledati
čekanja ponuditi
naiđeš li prepreke ukloniti
kako čudno daljine blizinu tvore
po potrebi kad zaželiš
snovi zbog nas postoje
za punog mjeseca nema mira
i još razdvaja nas daljina
riječima kad povjeruješ
u srcu bura postane tišina
dan za danom prolazi
izmjenjuju se pogledi
misli u daljinu polete
i evo snova sve je moguće
jednostavno jedina opstaješ


Statistika

Zadnja 24h

6 kreiranih blogova

148 postova

383 komentara

170 logiranih korisnika

Trenutno

3 blogera piše komentar

15 blogera piše post

Blog.hr

Uvjeti korištenja

Pravila zaštite privatnosti

Politika o kolačićima

impressum