vjetarugranama https://blog.dnevnik.hr/penetenziagite

ponedjeljak, 26.09.2016.

Od baroka do etno punka (nedjelja u Zagorju)

Jučer je na repertoaru Varaždinskih baroknih večeri bio predivan koncert barokne glazbe ansambla Camerata Garestin i to u neobičnom terminu za kavu u 11 sati na Starom gradu.

Kako poštujem izvođače i koncerte, nisam ni pokušavao izvući mobitel za slikanje da ih ne ometam na par metara udaljenosti, snimajući u hd rezoluciji u sebi :)

Trebalo je, da bi se još pogledala i izložba u Galeriji Stančić, krenuti rano, dok su zagorski bregi između Začretja i Lepoglave, oko Radoboja, bili okupani maglom, a bome već i hladnoćom.



Nakon ubave šetnje Varaždinom, stižemo do dvorca ljepotana.



Poslije ručka (nije mi ni na pamet palo izvaditi mob i slikati, njam) i povratka, odlučili unisono (budući da su gojze uvijek u gepeku :) ne propustiti na takav dan Medvednicu, pa smo sasvim slučajno odabrali Risnjak. A kad tamo... Cinkuši... :) Njih sigurno nije smetalo da sam ih snimio, pa još ovako, s leđa, u prolazu... Vama snapshot, a meni video, imate sigurno boljih na jubitou :)... iako sam ih se izdovoljio prije tri tjedna na Ljetu na Štrossu, bili su tada ono baš - fenomenalni, njih nikada nije naodmet čuti... pogotovo u ovako opuštenoj atmosferi nedjelje popodne na planinarenju...



Poslije je još kao pravi desert pao i mladi mošt iz ruksaka od slučajno naišlog kolege, pa su ruke malo drhtale a i spuštao se mrak... davno nisam dočekao sumrak kod Kraljičinog u šumi...

26.09.2016. u 09:42 • 17 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.