Džigera
31.03.2021.Tako su jetricu zvali dok sam živio u Bosni i iznutrice su mi bile, kao uglavnom i sad omiljene jela, netko se rodi nezdravo hranjen, čudan i u nekom smislu, gastronomski perverzan, morao sam dodati gastronomski, da ne pomislite na Mirka, kojeg se ako ste primjetili u sve većim intervalima briše, valjda bi trebali mi stalno stražariti i prijavljivati manijaka.
Popodne mi je online nastava pa mogu sekundu svratiti i obrisati crva. Inače mi imamo problem s gusjenicama, već je jedan pas stradao, a i jedno dijete je puno osipa. Kaže mi
drugi pasovodac da su ih nekad šumari odstranjivali jer su otrovne, sad je kapitalizam i nema više toga, ja sam jednu zgazio, al navodno to ne bi trebalo trajati više od dva tjedna.
12:10 - Komentiraj ( 15 ) Print NF
Sajgon
29.03.2021.Sretan sam, nakon toliko godina sam kupio novu knjigu i odlična je. U principu ne kupujem više, imam i preveliku biblioteku, al ovu sam morao, već pročitao, pregledao i nisam pogriješio. Jasmina Krpana odavno cijenim kao našeg naj uličnog fotografa, a vi znate da me samo ta vrsta fotografije zanima. Naravno Noritoshi H. ostaje najveći, al ovo je na njegovom tragu. Umjetnik je neko vrijeme živio u Vijetnamu i ovo je fascinantno svjedočanstvo tog vremena. Knjigu možete kao ja naručiti preko njegovog fejs profila, stim da Zagrepčani imaju prednost, 80 kuna, i on donosi na ruke, mi ostali plaćamo i poštarinu, al zbilja mi nije žao.
p.s.
Ima i cica i nešto manje guzica, al odlično opisan i tekstualno taj takozvani polusvijet.


11:34 - Komentiraj ( 10 ) Print NF
Njoki
28.03.2021.U Njemačkoj, čitam, niti jedan univerzitet nije nazvan po ženi, a oni ih imaju masu poznatih, od Rose Luxemburg nadalje...Iako sam principjelno svugdje protiv nazivanja univerziteta, aerodroma, mostova i sličnog po osobama iz prošlosti, ovo mi jutros zazvučalo zanimljivo. Dobro, to bi kod nas bilo shvaćeno kao sasvim normalno, kao što naši razumiju da je normalna kampanja Marina Miletića za gradonačelnika Rijeke, i savim mu dobro po anketama to ide. Čak i ja ću mu u tome pomoći jer ću opet "baciti glas" za outsidericu.
Dostojanstvo nema cijenu.


12:16 - Komentiraj ( 16 ) Print NF
O sretnijim blog vremenima
27.03.2021.Sad kad blog zahvaljujući uredništvu srlja dnu dna, smišljam otvoriti postove o bivšim blog legendama, koje su uglavnom otišle s bloga, ne trpeći princip, ja ti dam, ti me ponižavaš. I sada ima divnih blogerica i blogera, ali eto, nema više ni druženja.
Prva na mojoj listi, je tih godina druženja bila danielaland, nema je više ili se izuzetno rijetko pojavi ovdje, još smo naravno svakodnevno u kontaktu, ali na drugim portalima.
12:40 - Komentiraj ( 19 ) Print NF
Papaline
26.03.2021.Jedan dan u tjednu obično ide riba na meniju, priznajem da tad najviše guštam u krumpir salati.
Obradovalo me danas, fotograf Jasmin Krpan kojeg jako cijenim, a dugo je živio u Vijetnamu, poslao mi poruku da mi danas šalje knjigu, plaćanje pouzećem, jučer je objavio status na fejsu s ponudom.
Dugo niti jednu knjigu nisam kupio, al ovo me baš zanima i napisat ću recenziju ovdje "Dobro jutro Sajgone", mislim da je naslov na engleskom, al je uvod dvojezičan, ionako su fotografije bitne, vidim da je naslovna već super.
11:49 - Komentiraj ( 15 ) Print NF
Opet o sirnici
24.03.2021.Ne znam više jesam li napisao, ja preferiram burek, to je ono s mesom, no npr. kad se pojavim u Sarajevu, rijetko, prije dvije godine nakon 35 godina, idem kao nekad u "Bosnu" i ponesem za van i burek i sirnicu i krompirušu i zeljanicu, sve mi je super, mada mi je sarajevski prijatelj rekao da sad postoji jedna bolja burekdžinica, al uvijek kratko ostajem, tko bi to tražio. Uglavnom drugarica se izvještila, što ovdje pogrešno vele s burekom od sira, i odlično je i to povremeno.
Inače zanimaju me izbori u Izraelu, desničar je proglasio izbornu pobjedu, pouzdani portali mrtvu trku, što li će na kraju biti, treća po snazi je tamo uvijek bila arapska stranka, hoće li oni kao i kod nas manjine na kraju odlučivati?
Sutra u jeku pandemije moram u školu na izbore za školski odbor, stotinjak zaposlenika imamo, već mi je grč u želucu, al mi stariji moramo podržati razumne snage.

11:01 - Komentiraj ( 14 ) Print NF
Čorbast pasulj
23.03.2021.Naslov sam stavio ovakav da ga i naš najpoznatiji spamer razumije, ako on uopće išta razumije.
Mi stariji, a uglavnom smo svi osim Izgubljene,Pozitivke i Lucida, za neke nove pratilice ne znam, se sjećamo te pjesme o grahu koja je svojevremeno u bivšoj državi bila hit. I ja volem grah, a drugarica ga sve bolje kuha.
Inače meni osobno najzanimljiviji post na njemačkim medijima o dvije lezbijke koje žive zajedno, spavaju zajedno ali navodno ne upražnjavaju seks te na portalu iznose svoje razloge.
Svugdje ima zanimljivih tema, kod nas ponajmanje, danas sam samo pronašao na fejsu stranicu o kandidatu za gradonačelnika Marinu Miletiću, iznenadio se koliko ju je mojih prijatelja lajkalo, kad ono, svi mu se rugaju, u ruganju smo valjda šampioni ;)
10:35 - Komentiraj ( 20 ) Print NF
Hobotnica
22.03.2021.Ponavljam, za razliku od leadera moje nastavničke skupine, ja sam za nastavu na daljinu kod nas u županiji, život je važniji od propuštene lekcije.
Jučer smo imali za ručak hobotnicu, odlično je ispala. Inače ne brinite , sutra idem u školu, zbog maturanata koji su izuzeti s daljinske nastave. Ako vas hobotnica asocira na simboliku nečeg drugog u pravu ste, samo nisam imao vremena proširiti ideju svog posta, dela se...
11:14 - Komentiraj ( 15 ) Print NF
Škripavac
21.03.2021.Dva sam "mita" dobio u dugogodišnjoj karijeri i to nakon što bih napravio ono što uvijek radim, ako učenici/ku nedostaje bod za uspjeh uvijek podižem ocjenu. Prvi put je bio albanski konjak, koji sam dalje proslijedio jer konjak ne pijem, izguglao sam da je izvrstan, drugi put sam dobio sir škripavac i oduševio se. Sinoć mi je prijatelj koji zadnje vrijeme nabavlja samo u OPG-ima donio škripavac, izvrstan je.
Inače danas čitam na njemačkom portalu, opet se javio Däniken, majstor teorija zavjere, nisam ni znao da je još živ. Uostalom, ne po njegovom savjetu, vjerojatno se ipak neću cijepiti, ako ne budem morao, smiješno mi je kad izrone opet na površinu likovi koje si čitao pa zaboravio.

12:34 - Komentiraj ( 20 ) Print NF
Niskim se više ne može razgovarati
20.03.2021.Bio jučer na Krku i sastanku s rodbinom. Očekivano se na kraju sukobio s rođakom koji je vodio sastanak. Išao je s poznatom Staljinovom taktikom, pod razno sve najvažnije (kad se ljudi umore). Nažalost ta mi je taktika poznata sa sindikalnih sastanaka u Zagrebu pa sam bio cijelo vrijeme opušten i nisam se umorio. Inače prije nego što pređem na drugu temu, možete pogađati što je na trećoj fotki, sve tri su fotkane u gostima kod rođakinje koja želi pošteno rješavati probleme.
Drugu temu je nametnuo Vlad, još nisam stigao komentirati kod njega, ono kao dajmo onom liku kojeg razna uredništva bloga uzgajaju već godinama, malo pozornosti, uostalom vikend je, u Rijeci sam ponovo pa ga mogu brisati i gaziti što netko reče. Ma ipak si neću prljati blog, Komentirat ću kod Vlada koji je dobro primjetio, jesam Hrvat iako mi to nebitno, i sram me Mira-nemira koji se predstavlja kao rvatina, a uglavnom piše istočnom varijantom jezika.
09:55 - Komentiraj ( 20 ) Print NF
Malo o gulašu
18.03.2021.Volio sam takvu hranu, pogotovo mađarsku, no otkako se najbolje slažem sa svojim psom niti ne idem u kazališta gdje je nepoželjan, niti ga prečesto jedem, jer mi dijelimo sve, isto mi nije više bitna začinjena hrana, al eto, otkako on dobiva svoju piletinu ekstra, mogli smo si i to priuštiti.
Budući da nakon virtualne nastave koja završava u dva popodne jurim u Krk, ujutro imam termin, pišem post paralelno s nastavom. Primjetio sam da je na blogu.hr malo manje zagađen prostor, al eto, samo nam sad fali vremena. Inače moram promijeniti prastaru listu favorita, al eto, uvijek taj problem s vremenom ;)

12:12 - Komentiraj ( 14 ) Print NF
Crne rajčice (5700.post)
14.03.2021.Zanimljivo da me ona seljačina što stalno ometa normalno bloganje mene naziva nepismenim, a sam piše istočnom varijantom zajedničkog jezika, što meni ni najmanje ne bi smetalo da se baraba ne deklarira hrvatinom i pravašem.
Dobro, to kao uvod, malo me ovaj put ipak iziritiralo, puno je toga bilo za brisanje kad sam došao na blog. Ionako nisam imao ideja za današnji post, jučer smo testirali, ja prvi put u životu i još zaboravio zaželjeti želju, crne rajčice, meni okus jako dobar, mada je vjerojatno GMO. Lijep pozdrav svim pratiteljima, jutros sam ja pekao ručak, sad ga treba zgotovljavati.
11:38 - Komentiraj ( 28 ) Print NF
Jaja sa slaninom
13.03.2021.Baš pričam jučer s bivšim blogerom, napustio je ovaj blog čim je Mirko počeo divljati, a uredništvo koje ne postoji ništa kao nije moglo napraviti, ne trebaju mu takvi diletantski portali. On je inače odmah za razliku od mene koji sam na to čekao 10 godina svojevremeno postao cool, mene još ponekad prati iako mu nije jasno zašto sam ja cijelo vrijeme tu, objašnjavam da mi je prevelika arhiva, ako još postoji , uglavnom puno i previše postova imam, sutra će ponovo biti jedan jubilarni.
20:20 - Komentiraj ( 17 ) Print NF
Eksplicitni tvorovi
11.03.2021.Evo događa se ono što sam prorokovao još na počecima dugogodišnjeg bloganja, sveopće zatupljenje, nažalost ne samo kod nas, mi samo slijedimo europske trendove.
Popularni tvor Pepe je izbačen iz novog nastavka serijala, tko ne zna za njega ne mogu mu pomoći, zbog seksualnog nasilja. Naravno da se i ja pitam, kao kolegica mi na fejsu što radi Snjegulica sa čak sedam patuljaka. Alisa iz zemlje čudesa je već odavno razotkrivena, još u počecima zatupljivanja javnosti kad sam pisao svoj post.
Drugo što iritira je opća nepismenost, sad su već izrasle nepismene generacije novinara i što je još mnogo gore pravnika. U Srbiji se jednom mladcu sudi zbog eksplicitivnih fotografija žena, s tim da očito nitko ne zna što ta riječ znači, ne da mi se guglati, najbolje bi bilo da je gugle opet zeznuo sa svojim prijevodom, ja kao jezičar to znam, inače na počecima bloganja imao sam i eksplicitivnih fotografija, no tada su bila daleko normalnija vremena, sad kad indoktrinirani kontroliraju sve, od sabora do blogova pokušavam se kontrolirati, mada vjerojatno neću uspjeti, kompromisi mi baš i nisu u karakteru.
09:54 - Komentiraj ( 19 ) Print NF
10.03.2021.A ništa, pokušat ću napisati post prije podnevne virtualne nastave koja mi je čak počela odgovarati više od tkz. normalne. Virtualnu sam za danas spremio.
Inače jučer me nasmijala naša relativno mlada psihologica s rečenicom da probleme treba rješavati, to sam ja uvijek govorio i radio, sad mi se baš i ne žuri.
I dalje umiru uglavnom mlađi od mene poznanici, a to smrtovanje postaje i malo dosadno. Mjenjaju se prioriteti, treba paziti, koliko je to moguće na sebe, mada postajem fatalist, jučer nisam ni opominjao učenice sa spuštenim maskama na nastavi.
p.s.
Bitno da imamo dobru hranu i da možemo snimati dobre komade, što nam se već takođe jako dugo želi ograničiti, snimljeno ispred studentskog centra, tako da ne vjerujem , što mi se stalno imputira od budaletina koje su se sad izgleda i međusobno posvađale, da se radi o maloljetnicama.

12:55 - Komentiraj ( 14 ) Print NF
Obješenjaci
09.03.2021.Ne da mi se pisati, u stvari ništa mi se neda, poboljeva moja generacija, svako malo netko i umre, uznemiren sam, noćas nitko od nas troje nije ni spavao, a meni valja na posao, mora se održati privid normalnog života.
Stigli nam naručeni obješenjaci, ovo dolje što se baš i ne raspoznaje je možda i ponajbolje- špek, sve je naravno domaće, kolegici je tata mesar, barem nam sad stan lijepo miriše.
Ide i tradicionalni ženski šahovski velemajstorski turnir "Cvijet Mediterana", pratim ga preko interneta, s dvije Ruskinje se preko fejsa i dopisujem, sramota, al ne da mi se spustiti u grad, morao bih se vratiti autobusom, a to mi se u ovim okolnostima blago rečeno gadi. Izlazim samo na posao i ono kad baš moram, čini mi se da će to opet biti sutra, evo i pijača mi je pri kraju.
Nismo spavali, vrtili smo se, tko na krevetu, tko na madracu, zanimljivo, nije ni Jin, svako malo bih osjetio kako mi prelazi preko nogu, pasja vremena...
10:21 - Komentiraj ( 19 ) Print NF
Vjeroučiteljica i kompleksi
06.03.2021.Uvijek sam provocirao na nastavi i provokacije ne bih zamjerio ni nastavnici vjeronauka, bez obzira što je nepromišljeno dodala neke kategorije ljudi. Sad sam usput primjetio i da je kolegica Annaboni nešto pisala o tome, namjerno neću čitati. Po meni je pozitivno što je inovativna, negativno što očito odvratno manipulira protiv nekih ranjivih skupina.
11:24 - Komentiraj ( 17 ) Print NF
Prava jaja
05.03.2021.Prije par mjeseci nama je prijatelj iz piratskih dana, koji sad plovi po dalekom svijetu, otkrio da njegova mama ima koke koje slobodno šetaju po dvorištu, evo nedavno smo opet tamo nabavili jaja. Inače jučer smo imali županijsko vijeće sindikata, ispostavilo se da ja imam daleko najviše ljudi koji su tužili državu, veliki rizik, jer znamo kako kod nas stvari funkcioniraju, a kvaka je ovaj put da svaki pojedinac snosi svoj rizik.
Svejedno su to prava jaja, opet izvrstan ručak...
11:55 - Komentiraj ( 15 ) Print NF
Likvidacije
03.03.2021.Jutro mi je obiželjiila vijest koja me šokirala, neki jebeni lovac je pred vlasnikom ubio njegovog psa. Na stranu što ja mislim o lovcima, od Tita nadalje, al ovo više nema smisla. Bijesan sam, posebno zato što se izgleda legalno više ne može nabaviti suzavac, a bijesan sam i na pokojnog oca koji je vjerovao državi i besplatno u nekoj akciji predao oružje, tako da ja sad moram ilegalno nabaviti berettu iz koje itekako znam pucati, a u sličnoj situaciji potpuno stane mi u torbicu, potpuna amerikanizacija društva :( Naravno, ja ću u nedajbože sličnoj situaciji potpuno mirne savjesti likvidirati lovca.
11:07 - Komentiraj ( 14 ) Print NF
Raditi se mora
02.03.2021.Idem probati napisati post prije početka podnevne maratonske virtualne nastave, sutra je maratonska stvarna, da mi pas nije stalna podrška ne znam kako bih izdržao. Jučer mi je nekadašnji susjed i najbolji prijatelj imao rođendan, čuli smo se, njegova kćerka, koju imam na fejsu mi je dala broj, njega na fejsu nema, principjelno to odbija, prebolio coronu, kaže mnogo je gadnije od toga kako se piše, još ima posljedice, kakva jbna gripa, zadavio bi onog koji piše te gluposti.

11:53 - Komentiraj ( 15 ) Print NF
Jetrica
01.03.2021.Stariji posjetitelji mog bloga znaju, jer sam već pisao o tome da volim jesti iznutrice, uostalom netko je komentirao da je jetra najnezdravija jer se tu skuplja sve najgore. Ipak uživam svaki put, vjerujem svom tijelu kad nešto poželi i onda uživam.15:25 - Komentiraj ( 13 ) Print NF

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Opis bloga
Nikakav, užasan, histeričan, drzak, bezobrazan, poučan, programiran za rušenje granica hm, hm, hm... Sredstvo za trošenje vremena, kojeg ionako ima previše, also uopće nema...


Važno zbog budaletina koje ne znam zašto posjete ovaj blog: "ovo djelo je plod fikcije. svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima slučajna je." Rečenica ima pravnu valjanost!

copyright©blog.dnevnik.hr/nachtfresser 2004.-..., sva prava pridržana.Zabranjeno kopiranje, umnožavanje, objavljivanje ili bilo koja druga uporaba teksta i fotografija s bloga u bilo koje svrhe bez dozvole autora.
Instagram

nachtfresser@gmail.com

Pirat urednik na fejsu :P
Web Nachtfresser

IZBOR POSTOVA 06.2004. - ?
od najstarijih do danas, barem po jedan mjesečno, odozdo prema gore
2023
Deleted
6000.post, treći dio
6000.post, drugi dio
Wasserdicht, 6000.post prvi dio
Tri blog gracije
2019
Institucija slobodnog blogera (ogled o Böllu)
Aktivizam Grete Thunberg
Odakle ocean u pjesmi?
Vrelo Bosne i Jajce
Sarajevski ćevapi, dame i uspomene
Snježni Benkovac na brdu
Pulski zalasci
Kosa i sram
2018
Sa Sloterdijkom u Puli
Uzoran učenički dom
Tko otvara vrata Bukowom mačku
Djevojčica iza žice
Starac i (r)evolucija
Neotuđena crtica
Trešnjevački teatar
Intimni otvori depresivnih ljudi
Modna osvježenja
Kupac ružnog limuna
Međupost
2017
Pao stoljetni park
Budimo na mi
Poderane čarape
Pijača bez leda
Ostaj mi dobro Berlinu moj
Iskustvo i stil
Sedacija, odlasci, promatračica života
Nitko ne vrijedi više od dvije minute
Kud plovi ovaj put
Srcamo se
Vareš, imenovanje prošlosti
Popravljač
2016
Božić kod Dolores
Blog arhiva, genijalno
Varešarije
Obrobljeni plimom
Nestanak Wagnerovog psa
Poezija koja to nije s teletinom na pratećoj slici
Preko crte
Djevojka sa sajma u Opicini
Predvečerje u Trstu
Labinski bijenale industrijske umjetnosti
Dresirani i slobodni
Projekt bicikl
2015
4000. post
Forever Lolita
Vječno vraćanje dupeta
O potrebi za bloganjem
Blogerska subota
U pokretu
Gromovi love golotinju
Nisam mislio na Pariz
New York, Jack i ostali mitovi
Sipa i čokolada
Čudnovati su putevi Googleovi
Svakodnevni samoslici
Nachtfresser, 3700.post
2014
Pljeskavica i čaj
Istup Anne Helm
Ravnateljice über alles
O fotografiranju i svinjama
Život
Večer s berlinskim piratima
Posljednja marenda
Fuck the System!
Izlet u Opatiju
Kandidat broj 5 liste 16 za EUP
Nek nam živi bezuvjetni temeljni dohodak
Nagnuće berlinskog piratskog broda
Tišina hotelskih soba
S visina Svetog Križa
Avionska dijagnoza obrazovnog sustava
2013
Dame i gospodo, Astrid Kuljanić
Dekadencija
Odjeb ljetu gospodnjem dvijetisućetrinaestom
Naš mali šareni štand
Anonymous MMM u Rijeci
Profesor budala
Roštilj bez jahte
Krivo mi je zbog mog starog
Što radi piratska stranka ?
Bloger za EU parlament
Izbor postova
Shitstorm
2012
Sanjam knjige u Puli
Taštine
Sjećanje
Proteze Auschwitza danas
Blogeri 2004-2011
Prošao još jedan...
Prelijep dan u Zagrebu
Blogersko pušenje privatnosti
Napad Svetle Yordanove
Čitajte "Bolju polovnjaču"
Ostajte tamo, stižemo
2011
2500. post
Čestitka vjetrom raspršena
Predsjedniku ima tko da piše
Isšljivan
A meni se popodne spava
Smrt u Opatiji
Povratak u Ništa
Dijalog jednog blogera i Igora Mandića
Hrana naša svagdanja
Jučerašnji prosvjed u Rijeci
Civilizacija baterija
Hotel Montree
2010
Snijeg u Rijeci
Obzor
Vodice, bajka s pogledom na more
Cambridge i karavane
Otočna opuštanja
Berlin : balkanska galerija
Repovi rata
Dan divljanja maturanata
Abrutissement, načelo zatupljenja
Igramo se okvirima
Nacisti u Dresdenu
Boje budimpeštanskog Ludwiga
2009
Sa(n)jam knjige Pula 6.12.2009
Prođe još jedna fešta
a je još uvijek u krugu
U najjačem sastavu
Muzej, multikulturalnost, beskućnici...
Poučak o golom
Divlji Balkan
Gorski Kotar devetog svibnja
Londonerica u palanci
O bocama i maslinovom ulju
Prozori
Ha,ha, Amy je zakon
2008
Tako je zborila Gudrun Ensslin
Priznanje
Onako usput
Blog i grob
Govor mržnje na blogu.hr
Razgovor studentica pred Humbolt univerzitetom
Nogometno bratstvo Španjolske, Hrvatske i Koreje
Prosvjed, turisti i sunčani Korzo
Rasaditi
Dobro se žega
Politička korienitost
Osamstoprvi post, mali osvrt
2007
Ekološki fašizam
Masturbacijo, sretan rođendan !
Van Goghova zvjezdana noć
Radni dan jedne Berlinerice
Dani bez neta
Petak trinaesti
Razredni izlet u vodni centar Atlantis-Ljubljana
Guščija pašteta
FBK u Rijeci, jel se kome štucalo :P
Rasulo
Izletila zbog marihuane
Moja Paris gola u novinama
2006
Manta, vraaaaaaaaaati se
O blogu "Pjesmarije" (autora NF)
Igra revolveraša
Idealisti s oružjem
Ceremonija oproštaja s praznicima
Jedna Ljudmila
Zadaća (dječja bolnica)
Irokez u školi
Moji prijatelji
Coool
Prva klasa
O ovcama i nadi
2005
Kenningari i druge učenosti
Uvijek iznova, deja vu
Moj Uerige
Ostavština
Pred maturalac
Moj Raščupanko
Sjećanje na Radovića
Pišanje u Harteri
Samoubojstvo u štali
Montaža tv stolića i sretnije budućnosti
Pivo
Nekad smo znali veselo polemizirati...
2004
Inventura 2004.
Sjećanje na vrt (Paul Klee)
Razrednik
Isplazit jezik
Kamere oko nas
O fašistima, Sloterdijku, Walseru i meni
Skins&Teacher


SUPERCOOL ;P
< ožujak, 2021 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Veljača 2024 (22)
Siječanj 2024 (18)
Prosinac 2023 (13)
Studeni 2023 (18)
Listopad 2023 (6)
Rujan 2023 (7)
Kolovoz 2023 (2)
Srpanj 2023 (18)
Lipanj 2023 (16)
Svibanj 2023 (22)
Travanj 2023 (16)
Ožujak 2023 (17)
Veljača 2023 (14)
Siječanj 2023 (13)
Prosinac 2022 (12)
Studeni 2022 (11)
Listopad 2022 (11)
Rujan 2022 (11)
Kolovoz 2022 (7)
Srpanj 2022 (4)
Lipanj 2022 (1)
Travanj 2022 (6)
Ožujak 2022 (1)
Prosinac 2021 (1)
Listopad 2021 (1)
Rujan 2021 (1)
Kolovoz 2021 (11)
Srpanj 2021 (9)
Lipanj 2021 (11)
Svibanj 2021 (22)
Travanj 2021 (26)
Ožujak 2021 (21)
Veljača 2021 (24)
Siječanj 2021 (31)
Prosinac 2020 (20)
Studeni 2020 (12)
Listopad 2020 (6)
Rujan 2020 (5)
Srpanj 2020 (29)
Lipanj 2020 (26)
Svibanj 2020 (31)
Travanj 2020 (29)
Ožujak 2020 (32)
Veljača 2020 (28)
Siječanj 2020 (26)
Prosinac 2019 (24)
Studeni 2019 (22)
Listopad 2019 (27)