Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Eksplicitni tvorovi



Evo događa se ono što sam prorokovao još na počecima dugogodišnjeg bloganja, sveopće zatupljenje, nažalost ne samo kod nas, mi samo slijedimo europske trendove.
Popularni tvor Pepe je izbačen iz novog nastavka serijala, tko ne zna za njega ne mogu mu pomoći, zbog seksualnog nasilja. Naravno da se i ja pitam, kao kolegica mi na fejsu što radi Snjegulica sa čak sedam patuljaka. Alisa iz zemlje čudesa je već odavno razotkrivena, još u počecima zatupljivanja javnosti kad sam pisao svoj post.
Drugo što iritira je opća nepismenost, sad su već izrasle nepismene generacije novinara i što je još mnogo gore pravnika. U Srbiji se jednom mladcu sudi zbog eksplicitivnih fotografija žena, s tim da očito nitko ne zna što ta riječ znači, ne da mi se guglati, najbolje bi bilo da je gugle opet zeznuo sa svojim prijevodom, ja kao jezičar to znam, inače na počecima bloganja imao sam i eksplicitivnih fotografija, no tada su bila daleko normalnija vremena, sad kad indoktrinirani kontroliraju sve, od sabora do blogova pokušavam se kontrolirati, mada vjerojatno neću uspjeti, kompromisi mi baš i nisu u karakteru.

Post je objavljen 11.03.2021. u 09:54 sati.