Sretna nova!
31.12.2020.

Na nachtfresser.blogspot.com objavljen novi post. Zadovoljan sam statistikom prvog, imam i dva komentara meni dragih blogerica. Sretna nova godina svima osim onim blogidiotima!


09:36 - Komentiraj ( 20 ) Print NF
Lagano odlaženje
30.12.2020.

Stavio sam test post na nachtfresser.blogspot.com. Pokojna Levant me još davno nagovorala u Zagrebu da napustim blog.hr jer moderatori tretiraju ljude kao stoku, ja sam odgovorio da imam komentatore i arhivu, sad više nemam ni pristup arhivi, pa eto lagano odlazim, meni još simbolično da je ona par mjeseci nakon odlaska mlada umrla.
Inače tamo sam preplaćen na blog Ani ram, za razliku od mene, pod drugim pseudonimom.


11:59 - Komentiraj ( 15 ) Print NF
Izgleda da mora biti gotovo
29.12.2020.



A ništa, danas sam se bavio glupostima, barem za ovaj portal, pisao sam i dobio odgovor od urednika za gubitak arhive, kao sve je to od dizajna kojeg koristim, glupost, prebacivao sam se na njihove glupe dizajne, isprobavao, naravno sve je ostajalo isto. Guglao sam što napraviti, izbacilo neki Dariusov link s foruma, naravno ne radi. Sad kad nemam arhivu do 2016. zbilja, osim svojih komentatora, me ne veže za ovu blog adresu, dio starijih postova je spašen. Al oni će biti obavješteni gdje sam, imam ja nekoliko trenutno pasivnih blogova...
19:30 - Komentiraj ( 8 ) Print NF
Jugo(bez)vina
28.12.2020.



Meni zbilja najgore doba godine, jučer divljačka pucnjava, danas cijeli dan jugo i pljusak, doduše uspjeli smo nas dvojica jutros obaviti jutarnju šetnju i sve što je on trebao obaviti.
Danas sam planirao napraviti osvrt na prethodnu ničim vrijednu godinu, al je iskrslo nešto što nisam očekivao, dobio sam mail poruku, a i prijateljica koja samo prati moj blog mi telefonski javila da već neko vrijeme nemam arhivu na blogu prije 2016., ja to nisam ni primjetio, al me uzrujalo i sva koncepcija mogućeg posta je pala u vodu. Dobro da sam na godišnjem, pa da postoje novi razlozi za sekiraciju.
Danas ne puca baš jer se kurvini sinovi, bacači petardi, boje kisnuti, jučer je desetogodišnje dijete pri pokušaju bacanja stradalo, otac je dobio samo prekršajnu prijavu.

18:33 - Komentiraj ( 11 ) Print NF
O lojalnosti
27.12.2020.



Od početka bloganja naj(d)uže sam surađivao s Kikom i ona mi je s vremena na vrijeme mijenjala dizajn. Nažalost vrlo rijetko sad piše i tek jučer se javila vidjevši moju poruku. Nakon 4 sata se ponovo javila s predloškom dizajna, bila je tu i moja fotka, al sam si zadnje vrijeme jako ružan pa sam je zasad izbacio.
U svakom slučaju zahvalan sam Shadow i posebno Teuti što su mi u trenutku rušenja prošlog dizajna odmah priskočile u pomoć, Teutin dizajn sam za svaki slučaj pohranio u kompu, ona radi po željama korisnika, a ja baš više ni ne znam izražavati želje i sve ih manje imam.
Hvala Kiki iliti Crnom maslačku na promptnom reagiranju jučer kad je vidjela poruku!
10:01 - Komentiraj ( 16 ) Print NF
Uspješni i neuspješni treneri
26.12.2020.



Bura brije. Pripremio sam se za jutarnju šetnju, obukao višeslojno, no po nogama me oderalo. Najvažnije ipak da je Jin obavio sve što je trebalo.
Glede hrane tradicija se održala, naravno kod mene sa zakašnjenjem, ovaj put jedan dan. I bakalar i kolači od prijateljica, jedno od jedne, drugo od druge su bili izvrsni.
Jutros me obradovalo i na fejsu, prijateljstvo mi prihvatila daleko najjača šahistica BIH, s boravištem u Stuttgartu, velemajstorica Vesna Mišanović.
Uz nju me veže jedna od najboljih priča koje sam napisao i koja je nestala s bivšim pokojnim kompom. Naime ona je nastupala još kao dijete na jednom od svojih prvih šahovskih turnira, a ja sam bio tu kao trener, prvi i zadnji put. I moja pulenica i ona su izgubile u prvom kolu, njoj je glasnu šamarčinu opalio trener i poslije budući muž, pretpostavljam da više nije jer je vratila staro prezime, ja sam svojoj samo s malo povišenim glasom predbacio to što se nije držala dogovora jer je protivnica naletila na varijantu u kojoj sam ja pripremio odličnu novost, ona je odjurila i nakon valjda nepunog sata zvali su me iz kluba da se vratim doma, da će otac biti s njom. Vesna je bila pobjednica tog turnira, poslije je bila prvakinja tadašnje Jugoslavije, moja je bila predzadnja i otplovila u šahovsku anonimnost, a ja uvrijeđen prestao voditi šahovsku školu.
12:12 - Komentiraj ( 14 ) Print NF
25.12.2020.

Razmišljao sam malo o božićnoj priči, vidim da svi, kao uvijek u ovo doba šalju uobičajene božićne želje. Eto, možda prikladno, ja sam ipak jučer dobio bakalar, mislim da ću ga danas ručati, neovisno o običajima,dostavio ga muž naše prijateljice, koja naravno prati ovaj popularni blog. To bi eto bila kao božićna priča sa sretnim završetkom.
S druge strane me bloger Miško podsjetio svom objavom na fejsu u kakvoj državi živimo, dok je jutros po običaju bezbrižno trčao pogodila ga boca iz nebodera u glavu, srećom bila je mala, a i kišilo je te on je imao kapu, koja je ublažila udarac. Navodno ove godine nije bilo u božićnoj noći petardi kao obično, ja se omamim pa spavam, ne pada mi na pamet čekati ponoć, al eto, primitivizam još caruje. Iako je bilo i krvi Miško tvrdi da je bolje.
Meni je najvažnije da sam jutros uspješno bez pucnjave obavio šetnju sa svojim psom, te poslije ležerno nastavio pratiti polemiku u kojoj i sam sudjelujem na fejsu o Clashu i Sex pistolsima. Ujedno me ugodno iznenadila jedna šahistica, fejs frendica, koja se relativno puno razgolitila uz bor i čestitku, naravno sejvao sam odmah fotku.
Sretan Božić vama koji slavite, a i ostalim, pazite na sebe, ne lete samo petarde nego i boce!


14:50 - Komentiraj ( 16 ) Print NF
Badnjak bez bakalara
24.12.2020.



U ona mračna vremena smo za badnjak išli kod pokojne mame na bakalar, dok današnje rvatine nisu ni znale što je to. Mi smo danas odlučili naručiti dostavu iz poznatog bistroa, bakalar na gulaš, imao sam loš predosjećaj pa sam nazvao već oko podne i vidi vraga, upravo nestale zadnje porcije, čuje se žena iz kuhinje, govorila sam vam da je trebalo više naručiti. U ona mračna vremena smo moj prijatelj Semir i ja, njega su u prethodnom ratu rvatine masakrirale, išli redovno na polnoćku, onako usput, nema oproštaja, jer ja baš ni onda nisam bio pretjerani katolik ni rvat.
Šteta, bakalar bi baš dobro legao, al dobro je i ovako, svima želim tihu noć što u ovoj zemlji lažnih katolika vjerojatno nije ni moguće, barem ja takve noći ne pamtim.
14:54 - Komentiraj ( 18 ) Print NF
O blog budaletinama
21.12.2020.



Danas u 05:48
Pregledali smo komentar xxx i uklonili ga
Budući da je kršio naše Standarde zajednice, uklonili smo ga.
Još jednom hvala, Goran, što ste prijavili ovaj komentar. Prijave kao što je vaša pomažu nam da zaštitimo ljude na Facebooku.

Sinoć sam ušao na fejsu u polemiku s likom koji veliča bacanje petardi kao neki nacionalni običaj. Odgovorio sam mu i počelo je žestoko vrijeđanje koje sam prijavio. Zanimljivo, vrlo brzo se reagiralo i komentar i njegov profil su uklonjeni.
Nisam ljubitelj takvih rješenja, al ponekad je nužno.
Obrisao sam post koji sam jutros napisao, ostavio samo uvodni dio, nema komunikacije s budaletinama. Inače bio je jedan veći idiot Vedran Mudan kojeg je isto uredništvo podržavalo i stalno je bio na naslovnici, slučajno sam saznao za njegov identitet, ne vjerujem da je ovaj onaj luđak što vozi džip i pokušava silovati blogerice.
Pozdrav svima...



20:27 - Komentiraj ( 17 ) Print NF
Neka nama Baranje
20.12.2020.



Trenutno sam u fazi baranjske kobasice, tvrdog sira nabavljenog na zbilja poštenoj akciji u Studencu te novonabavljeni drniški pršut ni ne otvaram. Evo i pedijatri objavljuju da oni nisu nadležni za liječenje ozljeda djece petardaša retardaša, samo hitna, a oni imaju obavezu prijaviti roditelje policiji i socijalnoj službi, barem nešto, kad već veterinari tvrde da nemaju nikakve slične obveze.
I njemačke turističke agencije dohvatila kriza, evo čitam da trenutno zaposlenici zarađuju 2100-2200 eura bruto i to smatraju katastrofalnim, još uvijek više od moje plaće. Jugošvabe pohrlile u zemlje bivše države, na granicama se čeka oko osam sati.
Ovaj put, po prvi put mi ne smeta što će zatvoriti granica županija, ionako ne možemo nikamo preko praznika.
Još tri dana online nastave. Jučer sam imao diskusiju s policajcem vlasnikom psa, on je nešto lupio o online radu, pa sam komentirao, a što radi temeljna policija osim što šeta i paradira dok grme petarde, za zločince ionako riskiraju život specijalci.
11:36 - Komentiraj ( 16 ) Print NF
Pandemija, anoreksija, Jugošvabe...
19.12.2020.



Danas mi je najzanimljiviji naslov na njemačkim portalima bio o velikom porastu anoreksičnih cura za vrijeme pandemije, nažalost tekstovi o tome su samo za preplatnike pa ne znam kako to objašnjavaju. Ja sam danas uspio šutnuti debelog klinca, vjerojatno isto takvih za oca mu znam, oni što smo nekad zvali jugošvabama, nakon što sam riskirao pustivši Jina i trčeći za njim, nakon bačene petarde. Ti jugošvabe su ovdje uvijek najviše divljali, valjda zato što im u Njemačkoj prijeti uhićenje, ako bacaju
to smeće u nevrijeme.
Vidim da se zakuhalo, na blog.hr, ja mogu samo primjetiti da je tu u ovih mojih 16,5 godina bloganja bilo možda troje normalnih admina koji su imali kakve takve kriterije, Anderlon, Ribafish i posebno ona koja je vrlo kratko zamijenila Ribu, tad sam i ja vrlo kratko, po prvi put pratio preporuke naslovnice. Znači ovo nisu nikakvi izuzeci i ne treba žaliti za dobrim starim blog vremenima.
I jako me ljuti situacinja s anoreksičkarkom kojoj bih jas dopusti komentare


12:57 - Komentiraj ( 16 ) Print NF
Ma koji drugi obraz
17.12.2020.



Opet idem s postom prije online nastave, s tim da sam danas knap s vremenom i nisam siguran hoću li vas uspjeti sve komentirati. Ne znam ni što ću napisati, evo za početak, Teuti čestitam jubilej, zbilja slučajno, jer zbilja izbjegavam sve ove godine naslovnicu sam skužio. Danas imam druge razrede i završavam s mojom omiljenom temom, Berlinom.
Ponovo rasprava na nastavničkoj fejs grupi, nije mi zbilja jasno koliko pripreme treba za online sat, čudi me koliko smo nacija budala, doduše ni u Srbiji nije ništa drukčije, pratim na twitteru, ako vas to tješi.
Na fejsu sam opet jutros imao raspravu o petardama i klasični argumenti, djecu ne smiješ povrijediti iako je i zakonski zabranjeno, a čini se, bacati petarde. Živim u gradu i ne mogu naći oca debila koji već sad dila petarde djeci, a da meni strada pas, kako je stradao od prijatelja, ni najmanje ne bih bio krščanin...
09:48 - Komentiraj ( 15 ) Print NF
Identitet i istina
15.12.2020.



Danas mi je online nastava popodne, u četvrtim razredima nastavljam s temom identiteta, prošli put smo u živoj nastavi imali mladu Turkinju koja savršeno govori njemački, osjeća se kao Njemica, al je Nijemci baš ne priznaju za svoju, a pogotovo Turci kad dođe na odmor u zemlju svojih predaka. Danas obrađujem Zorana Drvenkara, priznatog njemačkog pisca rođenog u Hrvatskoj, o kojoj ne govori baš najljepše u svojim intervjuima. Podsjetilo me na raspravu s pokojnim ocem, koji se jako ljutio za vrijeme rata, jer su izbjeglice koje bih ugostio mahom govorile protiv hrvatskog predsjednika i par generala, s tezom, tako otac, ako si ugošćen ne smiješ govoriti protiv države gostoprimca, ja sam pak kontrirao da treba govoriti istinu, Drvenkar npr. ovdje ništa krivo ne govori.
11:37 - Komentiraj ( 12 ) Print NF
Šetajući psa
14.12.2020.

Ne zatvaram oči
jedan ratni vojni invalid je
uvijek sjedio na balkonu i pušio

ja ljeti odlazim u Berlin
kad sam se te godine vratio
nikad više ga nisam vidio

jedna žena širom zrači stan i vježba
na kraju se skine i prelazi u drugu prostoriju
nikad je nisam uspio fotkati

nije baš zgodna
al svejedno mi bilo lijepo vidjeti
sad je nabavila neke čudne zastore

svi su se zatamnili
ja očito neću više u Berlin
valjda je na meni red.




17:54 - Komentiraj ( 16 ) Print NF
Simfonija sireva
13.12.2020.



Ima jedna stvar koju priznajem kapitalizmu, to je izbor hrane. Doduše pršuti su bili bolji u ona mračna vremena, al sirevi, oni najbolji, baš ni nisu bili dostupni. Zato sad sve nadoknađujemo.
I stao bih na tome, moji čitatelji znaju da sam se najbolje osjećao u najmračnijoj od svih država, staljinističkoj DDR i to će ostati kod mene zabilježeno do kraja, nemojte mi Tita tu uplitati. Stan nakon osamnaeste, cjelodnevni vrtići, FKK raj, neću dalje nabrajati, al da je država ružno izgledala jest. Hrvatska sad mnogo ljepše fasade ima.
Hvala za sireve i mogućnost dostave hrane, odgovor Draženu, dostavu dugo nismo koristili, sva hrana iz prethodnog posta je kućna radinost ;)
11:36 - Komentiraj ( 14 ) Print NF
Što sam jeo ovih dana?
12.12.2020.



Pita me jučer drugarica otkad nisam dobro, odgovaram otkad ne blogam redovito, kaže znači prilično dugo. Brada mi je već prilično porasla, ne da mi se brijati otkad sam pod maskom.
Sve je nenormalno pod novim normalnim. Dobro je jedino što prelazimo na online nastavu i nemamo budaletine od ravnatelja koji traže da se dolazi u školu, mislim da ih je dosta informatički nepismeno.
Komuniciram oko tih pitanja na nastavničkoj grupi na fejsu pa neću ovdje duljiti. Komentiram kasnije druge blogove jer još ima malo sunca.
14:04 - Komentiraj ( 13 ) Print NF
Jugovito
07.12.2020.



Zanimljivo, počeo sam pisati postove nakon odrađene pripreme za online nastavu, sutra je nažalost, jer je kiša zbilja dosadna, realna, a ne da mi se u jebene buseve pune likova koje tvrde da bolest ne postoji.
Isto me u ove jugovite dane iritiraju primjedbe na fotografije, od 2004. sam valjda tisuću puta naglasio da ovo nije foto blog mada ću i neskromno dodati da je logično da u tih 5618 postova imam pored takvih sranja poput odrezane salate uz noja, koji se pokazao jako ukusan, mislim da sam ga prvi put jeo, i ponajbolje fotke, naravno izuzimajući Bergaza, Vlada i Dražena koji su perfekcionisti.
Danas je, čini mi se pas nešto bolje i to mi je zbilja jako bitno.
Imam još nagovora da za dizajn pošaljem Teuti bolju fotografiju, no ako mi nešto trenutno ne spada u prioritete, to je to.
11:38 - Komentiraj ( 13 ) Print NF
Nitko nije kriv
05.12.2020.

Odlazimo moj pas i ja
on jer ima problem sa sranjem
ja jer sam uvijek imao probleme sa sranjima

Jebote država i blog komentatori koji se tješe da smo svi krivi
ja već zbrajam generaciju koja umire,
jebe mi se za one koji misle da umiru samo kronični blesnici.

Zato jebite se govnari
ja se bojim samo za svog psa
zašto bih za budale.

p.s.
Nema fotke jer vidim da ih dosta čitateljki ne razumiju...

15:23 - Komentiraj ( 12 ) Print NF
Znaci starenja
03.12.2020.



Jutros sam opet imao crne misli, pogotovo nakon šetnje s psom, njemu nije bilo dobro, problemi s probavom, a poslije nije dopustio da ga operem, pa je došlo do obostrane histerije koja je probudila i drugaricu. Inače palo mi je napamet da sam na početku bloganja znao i gol sjediti prije bloganja, sad nikad, pristojno sam odjeven i za online nastavu i kad se ne snimam, mlađe kolegice se znaju pohvaliti da ako se snimaju srede frizuru, šminku i gornji dio obleke...
Inače bilo je puno komentara na ovaj novi dizajn i u porukama, uglavnom izuzetno pozitivnih, no nasmijao me jedan zlobno negativan, kao dobar ti je dizajn za nadgrobni spomenik. Naravno dizajn je kakav takav, ja sam svakako kriv za to, jer je Teuta za razliku od meni ipak uvijek najraže Kike (mlađa slađa ;)) izuzetno demokratična, Kika me nikad nije ništa pitala i pogađala, na slici je, da ne bude zablude, post još prije Kikinog vremena, no sad je nedostupna, radi svjetsku karijeru pretpostavljam.
Meni je možda jedino malo žao što se ne vidi Jinova njuškica, mnogo je zgodnija od moje izmučene njuške, ali nisam napisao, nisam tu želio komplicirati...
Idem na online nastavu, jedino što sam bos inače top odjeven.
11:31 - Komentiraj ( 17 ) Print NF
Kombinacija s maslinama
01.12.2020.



Evo radim online, al sad imam dvadesetak minuta dok se rješavaju zadaci. Teuta je napravila novi dizajn, hvala, sviđa mi se. Inače još jučer sam mislio pisati o Bidenovom psu, danas sam pročitao u Zeitu da ih ima dva, navijam da sve dobro prođe, moj jutros nije kakao.
Jedem i dalje najbolje...
12:16 - Komentiraj ( 12 ) Print NF

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Opis bloga
Nikakav, užasan, histeričan, drzak, bezobrazan, poučan, programiran za rušenje granica hm, hm, hm... Sredstvo za trošenje vremena, kojeg ionako ima previše, also uopće nema...


Važno zbog budaletina koje ne znam zašto posjete ovaj blog: "ovo djelo je plod fikcije. svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima slučajna je." Rečenica ima pravnu valjanost!

copyright©blog.dnevnik.hr/nachtfresser 2004.-..., sva prava pridržana. Zabranjeno kopiranje, umnožavanje, objavljivanje ili bilo koja druga uporaba teksta i fotografija s bloga u bilo koje svrhe bez dozvole autora.
Alter ego foto blog




Instagram

nachtfresser@gmail.com

Pirat urednik na fejsu :P
Web Nachtfresser

IZBOR POSTOVA 06.2004. - ?
od najstarijih do danas, barem po jedan mjesečno, odozdo prema gore
2023
Deleted
6000.post, treći dio
6000.post, drugi dio
Wasserdicht, 6000.post prvi dio
Tri blog gracije
2019
Institucija slobodnog blogera (ogled o Böllu)
Aktivizam Grete Thunberg
Odakle ocean u pjesmi?
Vrelo Bosne i Jajce
Sarajevski ćevapi, dame i uspomene
Snježni Benkovac na brdu
Pulski zalasci
Kosa i sram
2018
Sa Sloterdijkom u Puli
Uzoran učenički dom
Tko otvara vrata Bukowom mačku
Djevojčica iza žice
Starac i (r)evolucija
Neotuđena crtica
Trešnjevački teatar
Intimni otvori depresivnih ljudi
Modna osvježenja
Kupac ružnog limuna
Međupost
2017
Pao stoljetni park
Budimo na mi
Poderane čarape
Pijača bez leda
Ostaj mi dobro Berlinu moj
Iskustvo i stil
Sedacija, odlasci, promatračica života
Nitko ne vrijedi više od dvije minute
Kud plovi ovaj put
Srcamo se
Vareš, imenovanje prošlosti
Popravljač
2016
Božić kod Dolores
Blog arhiva, genijalno
Varešarije
Obrobljeni plimom
Nestanak Wagnerovog psa
Poezija koja to nije s teletinom na pratećoj slici
Preko crte
Djevojka sa sajma u Opicini
Predvečerje u Trstu
Labinski bijenale industrijske umjetnosti
Dresirani i slobodni
Projekt bicikl
2015
4000. post
Forever Lolita
Vječno vraćanje dupeta
O potrebi za bloganjem
Blogerska subota
U pokretu
Gromovi love golotinju
Nisam mislio na Pariz
New York, Jack i ostali mitovi
Sipa i čokolada
Čudnovati su putevi Googleovi
Svakodnevni samoslici
Nachtfresser, 3700.post
2014
Pljeskavica i čaj
Istup Anne Helm
Ravnateljice über alles
O fotografiranju i svinjama
Život
Večer s berlinskim piratima
Posljednja marenda
Fuck the System!
Izlet u Opatiju
Kandidat broj 5 liste 16 za EUP
Nek nam živi bezuvjetni temeljni dohodak
Nagnuće berlinskog piratskog broda
Tišina hotelskih soba
S visina Svetog Križa
Avionska dijagnoza obrazovnog sustava
2013
Dame i gospodo, Astrid Kuljanić
Dekadencija
Odjeb ljetu gospodnjem dvijetisućetrinaestom
Naš mali šareni štand
Anonymous MMM u Rijeci
Profesor budala
Roštilj bez jahte
Krivo mi je zbog mog starog
Što radi piratska stranka ?
Bloger za EU parlament
Izbor postova
Shitstorm
2012
Sanjam knjige u Puli
Taštine
Sjećanje
Proteze Auschwitza danas
Blogeri 2004-2011
Prošao još jedan...
Prelijep dan u Zagrebu
Blogersko pušenje privatnosti
Napad Svetle Yordanove
Čitajte "Bolju polovnjaču"
Ostajte tamo, stižemo
2011
2500. post
Čestitka vjetrom raspršena
Predsjedniku ima tko da piše
Isšljivan
A meni se popodne spava
Smrt u Opatiji
Povratak u Ništa
Dijalog jednog blogera i Igora Mandića
Hrana naša svagdanja
Jučerašnji prosvjed u Rijeci
Civilizacija baterija
Hotel Montree
2010
Snijeg u Rijeci
Obzor
Vodice, bajka s pogledom na more
Cambridge i karavane
Otočna opuštanja
Berlin : balkanska galerija
Repovi rata
Dan divljanja maturanata
Abrutissement, načelo zatupljenja
Igramo se okvirima
Nacisti u Dresdenu
Boje budimpeštanskog Ludwiga
2009
Sa(n)jam knjige Pula 6.12.2009
Prođe još jedna fešta
a je još uvijek u krugu
U najjačem sastavu
Muzej, multikulturalnost, beskućnici...
Poučak o golom
Divlji Balkan
Gorski Kotar devetog svibnja
Londonerica u palanci
O bocama i maslinovom ulju
Prozori
Ha,ha, Amy je zakon
2008
Tako je zborila Gudrun Ensslin
Priznanje
Onako usput
Blog i grob
Govor mržnje na blogu.hr
Razgovor studentica pred Humbolt univerzitetom
Nogometno bratstvo Španjolske, Hrvatske i Koreje
Prosvjed, turisti i sunčani Korzo
Rasaditi
Dobro se žega
Politička korienitost
Osamstoprvi post, mali osvrt
2007
Ekološki fašizam
Masturbacijo, sretan rođendan !
Van Goghova zvjezdana noć
Radni dan jedne Berlinerice
Dani bez neta
Petak trinaesti
Razredni izlet u vodni centar Atlantis-Ljubljana
Guščija pašteta
FBK u Rijeci, jel se kome štucalo :P
Rasulo
Izletila zbog marihuane
Moja Paris gola u novinama
2006
Manta, vraaaaaaaaaati se
O blogu "Pjesmarije" (autora NF)
Igra revolveraša
Idealisti s oružjem
Ceremonija oproštaja s praznicima
Jedna Ljudmila
Zadaća (dječja bolnica)
Irokez u školi
Moji prijatelji
Coool
Prva klasa
O ovcama i nadi
2005
Kenningari i druge učenosti
Uvijek iznova, deja vu
Moj Uerige
Ostavština
Pred maturalac
Moj Raščupanko
Sjećanje na Radovića
Pišanje u Harteri
Samoubojstvo u štali
Montaža tv stolića i sretnije budućnosti
Pivo
Nekad smo znali veselo polemizirati...
2004
Inventura 2004.
Sjećanje na vrt (Paul Klee)
Razrednik
Isplazit jezik
Kamere oko nas
O fašistima, Sloterdijku, Walseru i meni
Skins&Teacher


















































SUPERCOOL ;P
















































< prosinac, 2020 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Ožujak 2024 (14)
Veljača 2024 (25)
Siječanj 2024 (18)
Prosinac 2023 (13)
Studeni 2023 (18)
Listopad 2023 (6)
Rujan 2023 (7)
Kolovoz 2023 (2)
Srpanj 2023 (18)
Lipanj 2023 (16)
Svibanj 2023 (22)
Travanj 2023 (16)
Ožujak 2023 (17)
Veljača 2023 (14)
Siječanj 2023 (13)
Prosinac 2022 (12)
Studeni 2022 (11)
Listopad 2022 (11)
Rujan 2022 (11)
Kolovoz 2022 (7)
Srpanj 2022 (4)
Lipanj 2022 (1)
Travanj 2022 (6)
Ožujak 2022 (1)
Prosinac 2021 (1)
Listopad 2021 (1)
Rujan 2021 (1)
Kolovoz 2021 (11)
Srpanj 2021 (9)
Lipanj 2021 (11)
Svibanj 2021 (22)
Travanj 2021 (26)
Ožujak 2021 (21)
Veljača 2021 (24)
Siječanj 2021 (31)
Prosinac 2020 (20)
Studeni 2020 (12)
Listopad 2020 (6)
Rujan 2020 (5)
Srpanj 2020 (29)
Lipanj 2020 (26)
Svibanj 2020 (31)
Travanj 2020 (29)
Ožujak 2020 (32)
Veljača 2020 (28)
Siječanj 2020 (26)
Prosinac 2019 (24)
Studeni 2019 (22)