utorak, 28.07.2020.

Dostavne pizze



Naravno ništa od auta ni godišnjeg još ni danas. Ništa ni ne javljaju, profesionalci kao i većina privatnika kod nas, da i ja malo okrenem pilu naopako.
Jučer naručili najskuplje pice preko neta, drugarica našla, 20% popusta pri dostavi, nakon skoro dva sata čekanja kažem dečku, naplatie, on meni daje račun s punom cijenom. Reklamiram, pa javljeno mi je da je prošao popust, da, ali vjerojatno to niste još jednom potvrdili. Zvali direktno firmu, opet ista priča.
Mnogo gore od cijene je bila kvaliteta dostavljenih pizza. Ja sam imao carpaccio, začinjena poplavljena salata, mesni dio se skoro ne osjeća, drugarica je imala isto primjedbe na svoju s tartufima, Maslina nas neće skoro vidjeti, razvikano, skupo i loše.
Razmišljam već na koji način doći do auta i još nešto stvari što je još u njemu, ako krene što po krivu, zaboravio sam da živimo u sustavu koji poznati blogopsovač obožava i među ljudima kojima su jedino važne velike ljetne procesije, u sustavu slobodne države u kojem te i privatnici i država mogu slobodno ucjenjivati i zajebavati.
Ružan mi postaje blog, na instagramu je ljepše (littlebugoflove):






13:52 | Komentari (10) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

11. 08.