Jadranka Varga Izdisaji ljeta - Nachtfresser - Blog.hr

subota, 07.09.2019.

Izdisaji ljetaJa ljeto samo estetski volim. Zato mi je idealan grad Berlin, svaki dan barem deset stupnjeva manja temperatura nego kod nas, al svi se ponašaju kao da je prevruće, odjevaju tako, a i svlače se po parkovima u centru grada. Živi se.
Na moru više ne volim biti. Rado bismo se moj pas i ja doduše okupali, zdravo je to za naše kože, al opća propaganda o uspješnosti, totalni si luzer ak ne ljetuješ na moru, je tamo stvorila nepodnošljive gužve, neviđenu aroganciju ugostitelja i turističkih radnika, a gosti jadni, da jadniji ne mogu biti, posebno na našem moru.
Rijeka je na kraju postala meni zanimljivija od otoka i Opatije, a čini mi se da će ih početi i po broju turista šišati, samo zato što se ljudi ovdje trude, a eto, i dame paze kakve će se pojavljivati u javnosti. Jutros doduše svi zakopčani do grla, gotovo je valjda.
p.s.
Neću vam napisati zašto prva fotka, iako ima zanimljivu priču, a i zanimljivo je kako se ja uvijek samodgovorno cenzuriram, objavljujem samo nekompromitirajuće fotke :P


09:32 | Komentari (9) | Print | ^ |

<< Arhiva >>