Ajmo Mary, ajmo moda !
31.01.2012.

Naša Mary, usprkos svim modnim trendovima, prvo na blogu, sad već i na stranici diktira svoj modni ukus.





I prati ju se u velikim posjetnim brojevima ...

11:57 - Komentiraj ( 7 ) Print NF
Zimski raskoraci
30.01.2012.

Dobro je zazimilo, bura će prvo odnijeti slabije potkožene, ovaj put i ja spadam u tu kategoriju.


21:20 - Komentiraj ( 5 ) Print NF
Redaradni post
29.01.2012.

Danas sam po reagiranju na fejsu glede sportskih događanja otkrio da su dvoje za koje sam mislio da su Hrvati Srbi, a za jednu što sam bio uvjeren da je Srpkinja, da je u stvari Hrvatica. Pišem ovo reda radi, zadržati dnevni niz objava, inače i nisam baš dobro.


20:38 - Komentiraj ( 12 ) Print NF
Napokon opet u gradu
28.01.2012.

Na fizikalnoj terapiji u susjedstvu sam ovaj i idući tjedan, jedino što jednom tjedno svratim do bazena. Jučer smo se preračunali, mislili utakmica, neće biti gužve, kad ono seniorke sve okupirale s vježbama u vodi. Kad sam se išao oblačiti vidio sam djecu uz improvizirani teve što plaču, podsjetilo me na vrijeme Titove smrti.
Nešpricani limun mi je bio glavni motiv da se spustim do tržnice. Uz put sam napravio par fotki, zima je uglavnom dosadna. Da, na kraju, čik pogodi što se danas jelo party








15:39 - Komentiraj ( 11 ) Print NF
Kraj revolucije ?
27.01.2012.

Evo gledam na piratskim stranicama snimke na kojima je očito da se po današnjim mjerilima legendarnog Daniela Cohn Bendita, koji sad podržava pirate, može nazvati pedofilom. Pirati i inače imaju velikih problema u berlinskom parlamentu, ne odobrava im se npr. korištenje bicikla umjesto službenog auta, jer bicikli traže veće troškove za održavanje. Državni aparat definitivno ne možeš nadmudriti ili nedajbože smijeniti. Drugovi i drugarice iz prošlog stoljeća žive alternativno na jebenom Zapadu, ovi iz Bosne prognani u Kninu ili Gospiću. A i ja propadam nadesno...


11:01 - Komentiraj ( 14 ) Print NF
Famke na crvenom tepihu
26.01.2012.

Zanimljivo kako se zna uskladiti...


10:27 - Komentiraj ( 18 ) Print NF
Berlinski modni vikend
25.01.2012.

Napokon opet zanimljiv, ja bih to nazvao renesansom maštovite žudnje.




10:05 - Komentiraj ( 12 ) Print NF
O luđačkom i ludilu
24.01.2012.

"Jedina razlika između luđaka i mene je što ja nisam lud"
Salvador Dali
Umro je na današnji dan. Ne morate pogađati razliku Mirčeta i mene.



Linkoln, meni najdraži njegov rad...

11:07 - Komentiraj ( 15 ) Print NF
Ostajte tamo, stižemo
23.01.2012.

"Ostajte tamo" je odgovor Nenad Veličkovića (rođ.1962., Sarajevo), jednog od najboljih bosanskohercegovačkih književnika, svom prijatelju koji se iz bijelog svijeta namjeravao vratiti kući :-))

Ostajte tamo

Ostajte tamo, sunce ovog neba
Neće vas grijat ko što tuđe grije
Grki su ovdje zalogaji hljeba
Gdje stana nema i gdje posla nije.

Od svoje majke ko će naći bolju?
A majka vaša zemlja vam je nova.
Bacite pogled po minskome polju
Svuda su kuće bez vrata i krova.

Za zemlju ovu vi ste bili krivi
Uzori svijetli što uteći znaše.
U novoj zemlji ostanite i vi
Ne dajte da vas povratkom plaše.

Ko cvjetnu granu kad proljetna krila
Okite je listom i ukrase medom
Bez vas bi maćeha domovina bila
A maćeha ne plače za izbjeglim čedom.

Ne dajte tuzi da vam dušu pati
Ostanite tamo u naručju svijeta.
Živite zato da možete slati
Rodbini vašoj para i paketa.

Ovdje bi svako da vam pamet soli
A tamo niko ružiti vas neće.
Bolji su tuđi i zidovi goli
Nego rodne kuće kud se tuđin šeće.

Tamo vam svako bratski ruku steže
U vašem kraju za vas pelin cvjeta.
Za tuđu zemlju sve vas, sve vas veže
Povratnik svaki ovdje samo smeta.

Ostajte tamo, sunce ovog neba
Neće vas grijat ko sto tuđe grije.
Grki su ovdje zalogaji hljeba
Gdje stana nema i gdje posla nije.


09:34 - Komentiraj ( 12 ) Print NF
Prvi postporođajni zapis najpoznatije blog trudnice
22.01.2012.

Uterus Bicornis
Evo nas. Jos smo razdvojeni doduse, nakon 14 sati završili na carskom rezu. Bilo bi idealno da nemam taj užasni rez koji boli ko svi vrazi. Inace, mali je pljunuta mama.
p.s.
Budući da link ne hvata, http://prego.blog.hr

14:12 - Komentiraj ( 8 ) Print NF
Schlecker konačno propao !
21.01.2012.

Nakon što sam jutros objavio post dostigla me vijest koja me jako obradovala, bračni par s robovlasničkom filozofijom, poput jednog našeg koji je ipak osjetio zatvor, je bankrotirao. Imali su jeftinije proizvode od npr. DM-a, al za razliku od ovih neljudski odnos prema zaposlenicima. Zadnjih godina je nešto ipak doprlo do javnosti, nadležnih službi i tako to. Kad sam prvi put čuo za tu priču grizla me savjest što sam kod njih, usprkos izuzetno neljubaznoj prodavačici, kupio u Berlinu brijači aparat u pola cijene. Ne brinite za njihove zaposlenike, DM ih neće kupiti jer imaju drukčiji pristup radnicima, ali ima dovoljno zainteresiranih.
Danas smo odlučili na ručak na ribu u Viškovo. Šipak, cijeli kraj je okupiran maškarama, jedva smo pronašli put nazad prema Rijeci. U potrazi za suncem smo krenuli prema Drenovi i tu naletili na restoran s odličnim pogledom i super terasom još uvijek osunčanom.Katastrofa od hrane, pohanac pliva u masti već dosta korištene friteze, moj mini šiš preljut al u krajnjem slučaju može proći. Išao sam i unutra oprati ruke, jako lijepo uređeno, al nema šansi, bez ljudi, kuhara, da to opstane usprkos ogromnoj količini uložene love u vanjski izgled.












18:00 - Komentiraj ( 14 ) Print NF
Drukčiji berlinski modni dućan
21.01.2012.

U Berlinu sam svako ljeto, al evo za ovaj dućan sam saznao tek sad preko naše već čuvene blogerice Mary s bloga "Stil in Berlin". Ideja me oborila s nogu. Izlagači u dućanu izlažu sve svoje omiljene stvari, knjige, ruževe, odjeću, deterđente, obuću, ima tu npr. jeftinih "labela" švedske armije, sve se može samo razgledati, kupiti ili naručiti. Ove slike su sa izložbe autora već navedenog bloga, otvorene do 28.siječnja.






11:14 - Komentiraj ( 7 ) Print NF
Miris limuna
20.01.2012.

Već oko pola mjeseca koristim električni limunognječ za početak dana s prirodnom limunadom natašte, i okorjeli pivopije imaju neke slabosti u životu. Danas šok, kad sam razrezao limun na dvije polovice on je mirisao, po prvi put do sad.
I kora naravno nije išla u smeće već u zamrzivač. Ispostavilo se da je drugarica kupila od žene na tržnici, ajme ljudi, garantirano prirodno. Drugaricu je čekala limunada kad je ustala, al zločesta voda je neutralizirala miris, pa je mogla samo vjerovati na riječ.
Aparat zbilja super cijedi limun, majstorski kao i zajednica mene.




12:34 - Komentiraj ( 12 ) Print NF
Fotke na mah
19.01.2012.

Strka jučer. Nakon što obavih jedan posao u predah kafiću me cure prepoznaše, i to ne one baš mlade, možda čak i blogerice, he. Par usputnih fotki, čisto za dokumentaciju jučerašnjeg datuma u Rijeci.








09:46 - Komentiraj ( 12 ) Print NF
Švapske kobasice
18.01.2012.

Mislio sam da ove dane dane neću pisati, raznorazne obveze razapinju. Jutros rano ustajanje, plan obaviti pregled za fizikalnu terapiju do 11, onda pravac Ustanova, onda...Al u Hrvatskoj smo, riknuo informatički sustav, pregled se prolongira za sutra popodne. Dobio sam neplanirana dva sata.
Čitam na njemačkom portalu, ekstremni desničari u Berlinu šire mržnju prema Švabama. Ništa mi u početku nije jasno, onda shvatim da su za njih Švabe svi južnije od Brandenburga. Ipak za razliku od naših primitivaca oni su tamo prilično marginalizirani, osim u Neuköllnu, gdje je i inače malo Nijemaca i puno slobodnih radnih mjesta, možda se ako uđemo u Europu i vlasnik ovog bloga iskuša tamo.
Od tamošnje hrane najviše mi fale "švapske" kobasice na Alexanderplatzu, idealne u trenucima mog zaziranja od većih obroka.


09:35 - Komentiraj ( 13 ) Print NF
Zabranjeno parkiranje
16.01.2012.

Već prečesto se prevarim kad očekujem laganicu dan. Ludi su nepredvidivi, a neki su se očito preko ferija dobro odmorili. Sutra je lakše predvidjeti, sutra ne može biti dobro. Danas jedna fotka, poludio sam kad mi se auto sjurio u kadar, možda je tako i bolje, sakrio je tetine vrećice.

wave

18:29 - Komentiraj ( 9 ) Print NF
Autobusni kolostaji
15.01.2012.

Glede naslova, uvijek me kao lingvista zabavlja revitalizacija starih hrvatskih riječi zubohrvatska
U Njemačkoj je hit knjiga fotografa koji je fotografirao isključivo po autobusnim postajama u Njemačkoj i Izraelu. Zanimljivo, nema više baš onih glupih raspravi kakve su inače višekratno nazočile na ovom blogu je li dopušteno to što on radi. U Izraelu ni manje ni više i to na kolodvoru u Tel Avivu snima vojsku, što mislite da li bi knjiga uspjela da nije bio tako drzak. On sad ima novca i dalje putuje, čuvajte se.


10:22 - Komentiraj ( 13 ) Print NF
Dama je na tabletama
14.01.2012.

Svejedno se suludo sjuri kad se približavam, mada ne bi smjela.




18:13 - Komentiraj ( 9 ) Print NF
Bazen
13.01.2012.

Evo vratih se s bazena, odoh na blog i vidjeh u komentarima par prljavih ljudi predvođenih onim jadnim starim udbašem, prije ulaska na blog nije obavezno tuširanje. Zadovoljan sam jer mi fotke na bazenu uspijevaju bez obzira na neprijateljska svjetla.
p.s.
Danas sam počeo pisati post o tipu koji se proslavio s fotkama s autobusnih stanica. U međuvremenu me andrea nazvala da joj je blog provaljen i nisam stigao. Sad vidim kod nje neobičnu ljubav između nje i gada, nisam ljubomoran al čudno, naravno, mobitel joj je isključen lud








17:04 - Komentiraj ( 12 ) Print NF
Vrijeme za šiš
12.01.2012.

Jučer naporan neradni dan ispunjen sastancima. Postavilo se zamorno pitanje što vani jesti. Ja sam jedan od onih kojima je bilo skoro sve zabranjeno dok sam barem donekle slušao liječnike. Vremenom sam gubio apetit tako da sad jedem samo ono što mi u datom trenutku ide, ako je moguće u malim porcijama. Nešto slično se događalo s kolegicom dugogodišnjom vegetarijankom kojoj, kako kaže, organizam jednostavno ište meso. Postoji vrijeme za zdravo i nezdravo, ljuto, gorko ili slatko, ponekad čak i masno paše. Meni je jučer bilo vrijeme za šiš ćevap, odličan u "Marunu" na Podmurvicama, no ni oni nisu bez slabosti, jučer nisu imali Nikšićko pivo...







p.s.
"Svi ti ljudi jure,u čudne avanture", odzvanjala mi je u uhu ne znam čija stvar.

09:40 - Komentiraj ( 9 ) Print NF
Predah uz Shakiru
11.01.2012.

Smiješno mi je bilo kad su za državnu maturu iz njemačkog jezika srednjoškolci morali pisati esej o blogu. Pa blog je odavno out. Čak i kolega vjeroučitelj navodno više ne posta.
Moj blog od početno cijele škole, prati manje od 10 učenika i to je dobro. Red je da i njima, dok se spremam za seriju današnjih sastanaka , uzgred kako je lijepo biti na ferijama, posvetim post s heroinom zlatne mladeži beljhrvatska




09:31 - Komentiraj ( 13 ) Print NF
Mutne Podravkinje i patuljak na buri
10.01.2012.

Znao sam da će fotke iz zadnjeg posta zbuniti moje vjerne čitatelje, umjesto živih mrtve prirode. Cijelim putem nas je pratila velika hladnoća pojačana udarima bure. Moj fotić je u tim okolnostima nevjerojatan, jednostavno prkosi s bistrenjem slike, na drugoj fotki mi se cura uspjela i iskeziti koliko dugo sam čekao da uđe u kadar, no svejedno se slika nije zbistrila. Na virovitičkom groblju sam imao u kadru atraktivniju tetu na biciklu ali fotić nije htio.
U Barcsu ni pasa nije bilo na ulici, mi smo planirali doduše u Pecs, mislim da se tak piše, Pečuh, bivši europski grad kulture, no prestrašila nas priča da tamo ljudi jednostavno nestaju, ne piše se baš o tome, tamo navodno djeluje najorganiziranija banda trgovaca ljudskim organima.
A patuljak ? Da, morao sam dodati i autoportret, tek da ide i kategorija humor, u Virovitici ne može svatko biti velik kao Tuđmanov spomenik kojeg su golubovi komunjare već dobrano uneredili.








11:17 - Komentiraj ( 10 ) Print NF
Ni u Mađarskoj nije bolje
09.01.2012.

U Podravini još tragovi rata, u Mađarskoj opustošene i prazne trgovačke meke, komično djeluje mjenjačnica koja je nekad radila od 0-24. Neljubazni i živčani trgovci u praznim dućanima, jedino znakovito u Barcsu na ljekovitim kupkama i bazenima veliki naputci samo na dva jezika, hrvatskom i njemačkom, zna se tko su gosti prvog reda. Recepcionerke govore hrvatski.















p.s.
Od 16-20 korištenje kupki i bazena dvostruko jeftinije, a ionako nije skupo...

12:49 - Komentiraj ( 22 ) Print NF
Levanticina zmija
04.01.2012.

Noćas me nesan dobro sjebao, legao sam doduše na vrijeme, rano, al sam beznadno ustao kad su mi se prvi učenici, vidjeh na fejsu, lagano počeli vraćati domovima svojim. Da zeznem neizbježnu bespomoćnost i sjetu, kakve se u takvim noćima obično javljaju, odlučio sam konačno ispuniti e maticu, zadnjih dana prije polugodišta je to bilo nemoguće. I naravno, ništa od toga, obrisalo mi sejvanu lozinku. Preostaše samo crne misli, i gle, nisam sam, svjetlo čudno palo na zmijicu pokojne blogerice Levant. Ona je među rijetkim blogericama s kojima sam se više puta našao, tragikomično mi sad djeluju dijelovi razgovora za zadnjeg ručka u kineskom restoranu, kad me žestoko kritizirala zbog slabog jedenja i nezdravog načina života, rekla mi je, eeeej, nećeš tako još dugo. I neću, al ona je nažalost otišla prije, kolovoza 2010. Bilo je i zlobe u njoj, zadnja je bila kad je nas nekolicinu, koji smo je previše ohrabrivali, brisala s liste svojih favorita, smiješno, i danas se na njenom blogu pojavljuje popis najnovijih postova, blog živi.




12:21 - Komentiraj ( 17 ) Print NF
Pazi metak ili o vulkanu
03.01.2012.

Teško je odlučiti što mi je vijest dana, najavljena reforma školstva ili erupcija njemačkog vulkana koja će po jutarnjem uništiti 1000 km kvadratnih ili pola Europe, ma bemu vraga, jesam jezičar ali još malo pamtim matematike iz osnovne škole. Glede najavljenih smjernica reforme školstva, o računalstvu od prvog osnovne baš i nemam čvrst stav, barem će razne optike dodatno profitirati, građanski odgoj od sedmog osnovne, hm, kojeg ćeš seljačinu s 14 godina moći preodgojiti, etika kao alternativa vjeronauku principjelno oke, iako će pogoditi djecu starijih razreda osnovne škole, koji ne idu na vjeronauk i uživaju u slobodnom satu. Najbolja mi je ponovna aktualizacija uvođenja spolnog odgoja i to kako stručnjaci kažu, koji stručnjaci, Gruden ili ?! Ako računalstvo imaju od prvog razreda, za djecu će već biti kasno uvođenje spolnog odgoja u višim razredima osnovne škole. Sjećate se one parodije partizanskog stripa o Mirku i Slavku kao homoseksualcima, Mirko pazi metak, hvala ti Slavko, spasio si mi život.
A možda nas zbilja vulkan sve proguta uključujući i novu reformu.


14:15 - Komentiraj ( 14 ) Print NF
Anus mirabilis ili o erotici
02.01.2012.

Evo već par godina propagiram svog virtualnog frenda svjetski uvaženog fotografa, Japanca u New Yorku N.H., ali me njegovi zadnji radovi baš i ne zadovoljavaju, previše čedni za moj ukus. Shvatam da je sad već uglednom fotografu riskantno kao nekad balansirati na užetu između erotike i pornografije no jednostavno mi tu fali mesa.
Čim sam završio rečenicu sjetio sam se da na fejsu propagira veganstvo njami


12:07 - Komentiraj ( 15 ) Print NF
Silvestrovo bez glazbe
01.01.2012.

Do ponoći smo uglavnom raspravljali o ozbiljnijim temama, između ostalog, najavama gradskih vlasti o gašenju tako minornih manifestacija kao što su sajam knjiga Kičma, ženski velemajstorski šahovski turnir, neću nabrajati daljne prioritete u štednji. Nemalo iza ponoći ja sam išao leći, nešto prije šest pišati, društvo se upravo razilazilo...












09:54 - Komentiraj ( 13 ) Print NF

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Opis bloga
Nikakav, užasan, histeričan, drzak, bezobrazan, poučan, programiran za rušenje granica hm, hm, hm... Sredstvo za trošenje vremena, kojeg ionako ima previše, also uopće nema...


Važno zbog budaletina koje ne znam zašto posjete ovaj blog: "ovo djelo je plod fikcije. svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima slučajna je." Rečenica ima pravnu valjanost!

copyright©blog.dnevnik.hr/nachtfresser 2004.-..., sva prava pridržana. Zabranjeno kopiranje, umnožavanje, objavljivanje ili bilo koja druga uporaba teksta i fotografija s bloga u bilo koje svrhe bez dozvole autora.
Alter ego foto blog




Instagram

nachtfresser@gmail.com

Pirat urednik na fejsu :P
Web Nachtfresser

IZBOR POSTOVA 06.2004. - ?
od najstarijih do danas, barem po jedan mjesečno, odozdo prema gore
2023
Deleted
6000.post, treći dio
6000.post, drugi dio
Wasserdicht, 6000.post prvi dio
Tri blog gracije
2019
Institucija slobodnog blogera (ogled o Böllu)
Aktivizam Grete Thunberg
Odakle ocean u pjesmi?
Vrelo Bosne i Jajce
Sarajevski ćevapi, dame i uspomene
Snježni Benkovac na brdu
Pulski zalasci
Kosa i sram
2018
Sa Sloterdijkom u Puli
Uzoran učenički dom
Tko otvara vrata Bukowom mačku
Djevojčica iza žice
Starac i (r)evolucija
Neotuđena crtica
Trešnjevački teatar
Intimni otvori depresivnih ljudi
Modna osvježenja
Kupac ružnog limuna
Međupost
2017
Pao stoljetni park
Budimo na mi
Poderane čarape
Pijača bez leda
Ostaj mi dobro Berlinu moj
Iskustvo i stil
Sedacija, odlasci, promatračica života
Nitko ne vrijedi više od dvije minute
Kud plovi ovaj put
Srcamo se
Vareš, imenovanje prošlosti
Popravljač
2016
Božić kod Dolores
Blog arhiva, genijalno
Varešarije
Obrobljeni plimom
Nestanak Wagnerovog psa
Poezija koja to nije s teletinom na pratećoj slici
Preko crte
Djevojka sa sajma u Opicini
Predvečerje u Trstu
Labinski bijenale industrijske umjetnosti
Dresirani i slobodni
Projekt bicikl
2015
4000. post
Forever Lolita
Vječno vraćanje dupeta
O potrebi za bloganjem
Blogerska subota
U pokretu
Gromovi love golotinju
Nisam mislio na Pariz
New York, Jack i ostali mitovi
Sipa i čokolada
Čudnovati su putevi Googleovi
Svakodnevni samoslici
Nachtfresser, 3700.post
2014
Pljeskavica i čaj
Istup Anne Helm
Ravnateljice über alles
O fotografiranju i svinjama
Život
Večer s berlinskim piratima
Posljednja marenda
Fuck the System!
Izlet u Opatiju
Kandidat broj 5 liste 16 za EUP
Nek nam živi bezuvjetni temeljni dohodak
Nagnuće berlinskog piratskog broda
Tišina hotelskih soba
S visina Svetog Križa
Avionska dijagnoza obrazovnog sustava
2013
Dame i gospodo, Astrid Kuljanić
Dekadencija
Odjeb ljetu gospodnjem dvijetisućetrinaestom
Naš mali šareni štand
Anonymous MMM u Rijeci
Profesor budala
Roštilj bez jahte
Krivo mi je zbog mog starog
Što radi piratska stranka ?
Bloger za EU parlament
Izbor postova
Shitstorm
2012
Sanjam knjige u Puli
Taštine
Sjećanje
Proteze Auschwitza danas
Blogeri 2004-2011
Prošao još jedan...
Prelijep dan u Zagrebu
Blogersko pušenje privatnosti
Napad Svetle Yordanove
Čitajte "Bolju polovnjaču"
Ostajte tamo, stižemo
2011
2500. post
Čestitka vjetrom raspršena
Predsjedniku ima tko da piše
Isšljivan
A meni se popodne spava
Smrt u Opatiji
Povratak u Ništa
Dijalog jednog blogera i Igora Mandića
Hrana naša svagdanja
Jučerašnji prosvjed u Rijeci
Civilizacija baterija
Hotel Montree
2010
Snijeg u Rijeci
Obzor
Vodice, bajka s pogledom na more
Cambridge i karavane
Otočna opuštanja
Berlin : balkanska galerija
Repovi rata
Dan divljanja maturanata
Abrutissement, načelo zatupljenja
Igramo se okvirima
Nacisti u Dresdenu
Boje budimpeštanskog Ludwiga
2009
Sa(n)jam knjige Pula 6.12.2009
Prođe još jedna fešta
a je još uvijek u krugu
U najjačem sastavu
Muzej, multikulturalnost, beskućnici...
Poučak o golom
Divlji Balkan
Gorski Kotar devetog svibnja
Londonerica u palanci
O bocama i maslinovom ulju
Prozori
Ha,ha, Amy je zakon
2008
Tako je zborila Gudrun Ensslin
Priznanje
Onako usput
Blog i grob
Govor mržnje na blogu.hr
Razgovor studentica pred Humbolt univerzitetom
Nogometno bratstvo Španjolske, Hrvatske i Koreje
Prosvjed, turisti i sunčani Korzo
Rasaditi
Dobro se žega
Politička korienitost
Osamstoprvi post, mali osvrt
2007
Ekološki fašizam
Masturbacijo, sretan rođendan !
Van Goghova zvjezdana noć
Radni dan jedne Berlinerice
Dani bez neta
Petak trinaesti
Razredni izlet u vodni centar Atlantis-Ljubljana
Guščija pašteta
FBK u Rijeci, jel se kome štucalo :P
Rasulo
Izletila zbog marihuane
Moja Paris gola u novinama
2006
Manta, vraaaaaaaaaati se
O blogu "Pjesmarije" (autora NF)
Igra revolveraša
Idealisti s oružjem
Ceremonija oproštaja s praznicima
Jedna Ljudmila
Zadaća (dječja bolnica)
Irokez u školi
Moji prijatelji
Coool
Prva klasa
O ovcama i nadi
2005
Kenningari i druge učenosti
Uvijek iznova, deja vu
Moj Uerige
Ostavština
Pred maturalac
Moj Raščupanko
Sjećanje na Radovića
Pišanje u Harteri
Samoubojstvo u štali
Montaža tv stolića i sretnije budućnosti
Pivo
Nekad smo znali veselo polemizirati...
2004
Inventura 2004.
Sjećanje na vrt (Paul Klee)
Razrednik
Isplazit jezik
Kamere oko nas
O fašistima, Sloterdijku, Walseru i meni
Skins&Teacher


















































SUPERCOOL ;P
















































< siječanj, 2012 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Travanj 2024 (24)
Ožujak 2024 (25)
Veljača 2024 (25)
Siječanj 2024 (18)
Prosinac 2023 (13)
Studeni 2023 (18)
Listopad 2023 (6)
Rujan 2023 (7)
Kolovoz 2023 (2)
Srpanj 2023 (18)
Lipanj 2023 (16)
Svibanj 2023 (22)
Travanj 2023 (16)
Ožujak 2023 (17)
Veljača 2023 (14)
Siječanj 2023 (13)
Prosinac 2022 (12)
Studeni 2022 (11)
Listopad 2022 (11)
Rujan 2022 (11)
Kolovoz 2022 (7)
Srpanj 2022 (4)
Lipanj 2022 (1)
Travanj 2022 (6)
Ožujak 2022 (1)
Prosinac 2021 (1)
Listopad 2021 (1)
Rujan 2021 (1)
Kolovoz 2021 (11)
Srpanj 2021 (9)
Lipanj 2021 (11)
Svibanj 2021 (22)
Travanj 2021 (26)
Ožujak 2021 (21)
Veljača 2021 (24)
Siječanj 2021 (31)
Prosinac 2020 (20)
Studeni 2020 (12)
Listopad 2020 (6)
Rujan 2020 (5)
Srpanj 2020 (29)
Lipanj 2020 (26)
Svibanj 2020 (31)
Travanj 2020 (29)
Ožujak 2020 (32)
Veljača 2020 (28)
Siječanj 2020 (26)
Prosinac 2019 (24)