Ćevapi se jedu u ćevabdžinicama, a ne po restoranima. Dam se kladiti, kad bi u zg "Esplanadi", hotelu, naručio šiš ćevap, da bi dobio najgori u Zagrebu.
Da, i izbjegavati bilo šta iz friteza. U 99 % restorana ulje (palmino) slabo mijenjaju. Petkom je smrt jesti lignje! Svi se čude i isčuđavaju žgaravicama, poslije takvog gableca. Još to potpomogneš nekim crnim kiselišem od vina i adio petak.
21.01.2012. (23:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nešto si tužan i zamišljen? ni vrag da suosjećaš sa eksploatatorima. :)) o da. podsjetio si me da sam vidio, nažalost ne i fotkao (bilo mi je neugodno) kako prosjak na Kungsggatan u Stockholmu razgovara na iPhonu. nevjerojatno ali istinito. :---DDDD valjda zato je Švedska toako skupa jer treba pokriti beneficije socijalne države. u marketima limenku piva platiš 15-20 kruna. jačina 3,5 vol. u pabu 50ak ali original jačinu. vodu u pabu platiš 20ak. no zato su dućani sa alkoholnim pićima raj. a u raju je skupo. prošlog vikenda sam u luci gledao onaj čuveni brod koji vozi noćne vikend linije do Osla. tamo je alkohol jeftiniji no karte zbog velikoh interesa moraš kupiti mjesec i više dana unaprijed. :--D u svakom slučaju, ovaj vikend za u Zagrebu pa se naljevam viskijem.
21.01.2012. (23:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Grozno :S Volim maškare, vjerojatno jer bih voljela cijeli život živjeti pod maskom. Jesam li ja lutka? :D hehe voljela bih da jesam. Vjerojatno bih na maškarama bila jedna.Još nikada nisam bila na tom karnevalu i tako bih voljela, ali svake godine me nešto spriječi. Prekrasna slika s pogledom na zlatno more, pretpostavljam da si uživao. Hej hrana je u redu sve dok u njoj ne pronađeš čudne dodatke receptu :)
22.01.2012. (11:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
turimti
prijatelju, suosjećam...
21.01.2012. (18:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea-Pisma
ovo lijepo izgleda na tanjuru, a ti mi izgledaš umorno
pusa
21.01.2012. (19:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ani ram
ne volem te maškare, odmalena...
21.01.2012. (20:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
crna kraljica
Dali je to tužan pogled u loš obrok....
Papaj krumpiriće zlato....fućkaj meso...
Pozdrav, C.K
21.01.2012. (20:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
propheta nemo
Vjerojatno traži radnike, ali svi ostaju radije nezaposleni. :
21.01.2012. (20:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Teobaldin teatar
Ma sigurno nisi cijeli dan bio tako namrgođeni. :)
21.01.2012. (22:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Ćevapi se jedu u ćevabdžinicama, a ne po restoranima.
Dam se kladiti, kad bi u zg "Esplanadi", hotelu, naručio šiš ćevap,
da bi dobio najgori u Zagrebu.
Da, i izbjegavati bilo šta iz friteza.
U 99 % restorana ulje (palmino) slabo mijenjaju.
Petkom je smrt jesti lignje!
Svi se čude i isčuđavaju žgaravicama, poslije takvog gableca.
Još to potpomogneš nekim crnim kiselišem od vina i adio petak.
21.01.2012. (23:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bocaccio
nešto si tužan i zamišljen? ni vrag da suosjećaš sa eksploatatorima. :))
o da. podsjetio si me da sam vidio, nažalost ne i fotkao (bilo mi je neugodno) kako prosjak na Kungsggatan u Stockholmu razgovara na iPhonu. nevjerojatno ali istinito. :---DDDD
valjda zato je Švedska toako skupa jer treba pokriti beneficije socijalne države.
u marketima limenku piva platiš 15-20 kruna. jačina 3,5 vol. u pabu 50ak ali original jačinu. vodu u pabu platiš 20ak. no zato su dućani sa alkoholnim pićima raj. a u raju je skupo.
prošlog vikenda sam u luci gledao onaj čuveni brod koji vozi noćne vikend linije do Osla. tamo je alkohol jeftiniji no karte zbog velikoh interesa moraš kupiti mjesec i više dana unaprijed. :--D
u svakom slučaju, ovaj vikend za u Zagrebu pa se naljevam viskijem.
21.01.2012. (23:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dolphinA
Koji je to restoran... čisto da se ne zabunim i uđem.
22.01.2012. (01:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
ajd ovaj puta neću brisati mirka, barem je donekle pristojan.
EKSKLUZIVA : BLOGERICA UTERUS BICORNIS JE RODILA !
Detalje čak ni ja još ne znam.
22.01.2012. (10:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea-Pisma
kada budeš na facebooku čestitaj joj u moje ime
22.01.2012. (11:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Causa Sui
Grozno :S
Volim maškare, vjerojatno jer bih voljela cijeli život živjeti pod maskom. Jesam li ja lutka? :D hehe voljela bih da jesam. Vjerojatno bih na maškarama bila jedna.Još nikada nisam bila na tom karnevalu i tako bih voljela, ali svake godine me nešto spriječi.
Prekrasna slika s pogledom na zlatno more, pretpostavljam da si uživao. Hej hrana je u redu sve dok u njoj ne pronađeš čudne dodatke receptu :)
22.01.2012. (11:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
slažem se s Alexx.. ne jedi bilo što bilo gdje...
22.01.2012. (11:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...