Reklama za nakit
31.08.2010.

Tridesetšest joj je godina i još je najtraženija : Kate Moss.

p.s.
Očekivali ste neki sadržajniji post, hej ljudi,pa ja sam od pet budan burninmadheadbanglud

06:44 - Komentiraj ( 11 ) Print NF
Odlazak Corinne Day
30.08.2010.

Umiru mladi ljudi, nakon Levant otišla je i njena vršnjakinja, meni draga fotografica. Jednom je izjavila, to je samo posao, nemam iluzija niokakvoj slavi.
17:07 - Komentiraj ( 7 ) Print NF
Ponovo tortura ranog ustajanja
30.08.2010.

Ne razumijem ljude koji vole svoj posao, osim npr. svog prijatelja Noritoshija koji živi od fotografije.07:36 - Komentiraj ( 12 ) Print NF
Zagrebački muzej suvremene umjetnosti
29.08.2010.

Prateći polemike koje su pratile gradnju instiktivno sam bio na strani graditelja. Ovaj put me instikt jako prevario, naime muzej mnogo gore izgleda od onoga kako su ga najžešči kritičari opisivali, čak se za kišnog dana ne može spustiti niti niz tobogan zubo.Svejedno, bolje išta nego ništa, neka ga...

11:00 - Komentiraj ( 7 ) Print NF
O psima i ljudima
28.08.2010.

Prijatelj mi je povrijeđen, udario ga auto pa šepa.

Prijateljica mi nije dobro, ima mengu i pati.

Što više poznajem pse ostaje mi manje tolerancije za ljudske izrode.
p.s.
Utjehe nema u vodi, u hrani se već da naći partynjami

p.p.s.
Upravo me pozivaju na put, možda svratim konačno do muzeja suvremene i u Zagrebu,ne mogu se nikome javiti, baterija na mobu samo što nije crkla burninmad...
Update prije puta:
Zadnji pozdrav blogerici Levant, naša sretanja su me obogatila, a njena zmijica još uživa na mom radnom stolu.
vijest

09:11 - Komentiraj ( 11 ) Print NF
Parkour
27.08.2010.

Što ćete napraviti ako zaključate vrata i brava vam ostane u ruci. Nikakav problem ako uz sebe imate majstora parkoura, a na katu otvoren prozor. Ekstremni sport za koji sam prvi put čuo prije dva dana, smisao je na što brži način premostiti prepreke od točke A do točke B. Odmah sam imao i demonstraciju tog umijeća, inače nakon zadnjeg osmijeha je uslijedio salto s visine na beton, doskok s dva koluta naprijed, nisam uspio to čudo od leta snimiti. Vrata su otključana iznutra te stavljena nova brava.


09:28 - Komentiraj ( 14 ) Print NF
Otočna opuštanja
26.08.2010.

Nakon što je postalo izvjesno da štrajka biti neće ukradoh par dana odmora...11:02 - Komentiraj ( 11 ) Print NF
Signum temporis
20.08.2010.

Ništa ne možemo napraviti
Mi smo jadni, bijedni, nikakvi
Oni su moćni i beskrupulozni
Normalno je da nas jebu.

Ništa ne možemo napraviti
Svi sindikalisti su korumpirani
Političari grade viletine
Normalno je da nas jebu.

Ništa ne možemo napraviti
Ispiru nam isprane mozgove
Važna je higijena
Normalno je da nas jebu.

Ništa ne možemo napraviti
Hajmo malo o pišekici
Ili pederima i feministicama
Normalno je da nas jebu.

Ništa ne možemo napraviti
Dok se međusobno koljemo
I ne ispljunemo bandu mutavu
Normalno je iskašljati.

Doktorice o tome šute...


18:09 - Komentiraj ( 20 ) Print NF
Mimika
20.08.2010.

Bio sam jučer na vijestima kanala Ri, mogu se pogledati i na internetu, ne stavljam link jer imaju neka čudna pravila copyrighta, oni što su gledali kažu da nisam neki govornik al opako zvučim, a i mimika tom doprinosi, ajde barem nešto. Inače na noge sam stavio nove birke, nisu snimljene cry

p.s.
Moralisti(ce) svih zemalja, ljutite se zbog neprimjerenih ilustracija !

13:00 - Komentiraj ( 4 ) Print NF
Zappa i Nori
19.08.2010.

Bio sam u Zappinom berlinskom kafiću još za njegova života. On je tada putovao po svijetu i u svakoj državi snimao pjesme na tragu izvorne glazbe, počeci tkz.ethna. U kafiću su služene salate, od deset DM naviše, nazvane uglavnom po državama iz koje potiču osnovni sastoci. Razgovarao sam s tadašnjim šefom sale, on mi je objasnio, nema tu previše filozofije, sezonsko povrće, što više boja, jer i oči jedu, luk ili češnjak, jabučni ocat, ulje podneblja u kojem živiš, po želji krumpir, jaja, sir,masline, šunka... Jučer mi je dosta stvari sjebalo estetiku, prvo je jedno jaje puklo pri kuhanju, a onda je sve što je moglo krenuti po lošem kretalo, ipak bilo je ukusno:


Poslije sam išao na fejsu provjeriti što radi moj omiljeni fotograf iz New Yorka, jebiga mimoišli smo se ovog ljeta, ja ga tražio na berlinskoj japanskoj izložbi, on gostovao u Parizu i na Azurnoj obali, ove je stavio na fejs od francuskih fotki :p.s.
Lako je njemu, samo se predstavi, komadi se odmah skidaju, mada nije nesklon ni skrivenom snimanju, to valjda pod mojim utjecajem belj
Update za Rijeku i okolicu :
Upravo sam dao izjavu za teve, gledajte tko može u 19 sati na vijestima kanala Ri !
10:40 - Komentiraj ( 10 ) Print NF
Raspakiravanje
18.08.2010.

Polako, s guštom...Živjeli !


10:10 - Komentiraj ( 6 ) Print NF
Zabraniti crveni ruž !
17.08.2010.

Čudi me da se toga ne sjete naše lijeve talibanke ( i jedna desna), jer za svakog muškarca on djeluje jebozovnije od golih teta koje vidi ljeti na svakom koraku, a i pomlađuje cure i žene pa nisi siguran jel imaju 20 ili 21.godinu što je granica punoljetnosti za svaku pravu kršćanku i to lijevu. Hvala ekipi s berlinskog modnog bloga što su skinuli kopirajt sranje pa se sad više ne bojim da ću morati plaćati odštetu kad me otkriju, a to već jesu wave16:06 - Komentiraj ( 14 ) Print NF
Bljak
17.08.2010.

„Htio bih imati prijatelje,
Tako pouzdane kao što su moji neprijatelji.“
Erich Fried

Rigaona na nekim „cool“ blogovima...

10:28 - Komentiraj ( 4 ) Print NF
Adio Berlin, adio Currywurst !
16.08.2010.

Jutros oko osam ujutro stigli smo u Rijeku. Jedna od jučerašnjih popodnevnih opcija je bila i da sagradimo vikendicu poput ove dvoje mladaca u parku u središtu Berlina i tako produžimo boravak.


Imaju i odličan pogled (to desno od tete je zid javnog vecea) :

Ipak smo se odlučili za tradicionalni berlinski ručak, ne znam jeste li znali da čuvena berlinska kobasica, koja je patentirana par mjeseci prije mog rođenja, ima u Berlinu i svoj muzej, naravno da do njega u svom tom izobilju muzeja nismo stigli.

Uz nju obavezno Erdinger :

p.s.
Nevjerojatno koliko je tamo ugodnija klima, nakon izgubljene noći uspio sam samo sat vremena odspavati...

13:17 - Komentiraj ( 7 ) Print NF
Berlin : Pozdrav tornju
15.08.2010.

Rekoh ljudima, idem se kratko oprostiti s Alexom, omiljenim trgom, kad na njemu seoski sajam. Dobro našao se sapun, patschuli s narančom. Usprkos kišnom danu, mislim da sam ja jedini jučer bio u kratkim hlačama i kratkim rukavima, teve toranj se držao dostojanstveno. Dosadan berlinski post za kraj, slijedi večeras putovanje u dosadnu svakodnevicu.
10:54 - Komentiraj ( 9 ) Print NF
Berlin : Oproštajni ples
14.08.2010.

Teško da ću danas išta snimiti, cijelu noć i jutro pada kiša, jučer se muvali oko Zoo-a, dućani i to, kupio tradicionalno torbu u desigualu, snimio i malo plesa i još neke detalje na trgu, sutra navečer putujemo nazad, isto tako tradicionalna noćna vožnja...

09:49 - Komentiraj ( 10 ) Print NF
Berlin : Uglavnom izležavanja i pokoji portret
13.08.2010.

Strašno sparan dan uz večernji pljusak. Mogla se u zraku cijepati ljudska usporenost.
10:06 - Komentiraj ( 9 ) Print NF
Berlin : Dan u deset fotki
12.08.2010.

Lagana depresija od skorog povratka. Osmijeh ekipi iz Indonezije.
10:08 - Komentiraj ( 13 ) Print NF
Berlin : Provincija
11.08.2010.

Sve nam više treba vremena za izlazak iz stana. Tako sam se jučer osjećao kao u domovini. Imao sam čak vremena pročitati polemiku na naslovnici, takve stvari su mi ovih dana baš falile, zatim smo išli u nužnu kupovinu, u pripizdinu Rathaus Steglitza, imao sam dojam da je svaki drugi stanovnik Hrvat, Srbin ili Rom, čak sam i Rostbratwurst, koji tu u pecivu košta samo 1 euro nehotice naručio na hrvatskom i dobio uz hrvatsko ili srpsko hvala.
Dobio sam i novi lijepi crveni kožni novčanik, sad me zbilja strah, stalno provjeravam je li na svom mjestu.09:26 - Komentiraj ( 9 ) Print NF
Berlin : Ptica i zadnji dani
10.08.2010.

Zadnji je tjedan boravka u Berlinu. Zato intenzivno fotkam :
ptice

torbe

punkerice...

Inače jučer je bio tužan dan, oprostio sam se od četkice kojoj sam nekad davno posvetio post, i njena nasljednica će biti Njemica.

Nakon ručka treba prileći, a ekipa popravlja ležaj.

10:14 - Komentiraj ( 11 ) Print NF
Berlin : Luzerska nedjelja
09.08.2010.

Jučer horor dan. Prvo nisam mogao spavati, prerano ustao. Nemaran kako jesam nakon prve fotke shvatio da baterija crkava, a suknjica od klaunice na pješačkom prelazu se tak izazovno dizala. Na Boxhageneru se cure skidale baš za mene, a ja to ovjekovječiti ne mogu. U subotu na pivskom sajmu pojeo izvrsnu krvavicu na poljskom štandu, mislim se, pa nije grijeh dva dana isto jesti, drugi to često rade, no naravno kad sam došao ode zadnja krvavica ispred mene. Kupio smeđi pivski krčag što me od petka privlači za 4 eura, strpam ga u torbu, drugarica veli, zamotaj u nešto da se ne razbije, istog momenta mi torba sleti s ramena na pod, nevjerojatno, nije se razbio.
Fotos von Papalagi :


09:40 - Komentiraj ( 13 ) Print NF
Berlin : Krovovi
08.08.2010.

Krovovi su u Berlinu često mjesta raznih događanja. Tako sam se jučer nakon dva "Luthera" ( uzgred, Leeloo je u komentaru prošlog posta pogodila da sam kupovao kod opatice, zna me žena u dušu ) uputio na koncert. Popratna usluga uz koncert je bila usluga masaže. Nije ipak sve super kod takvih događanja, vecei su obično u prizemlju, a neke bogami na visini zna stisnuti.


07:58 - Komentiraj ( 12 ) Print NF
Berlin : 14.berlinski pivski festival
07.08.2010.

Oko 2000 vrsta piva iz 86 država, jedan od najvećih svjetskih festivala, živa muzika na mnoštvu pozornica, od bavarske narodne do žestokog rocka, gastronomski specijaliteti. Uglavnom jučer ni kiša nije pokvarila ugođaj, pogodite za kojim štandom od ovih par sam pazario, slika kupljenog piva je mračna zbog polumraka u kuhinji, ne brinite, vjerojatno ću se još hvaliti tim vrstama winkpartyp.s.
Zanimljivo, ne vidjeh ni Hrvatsku ni Srbiju, a zemlja partner je ove godine Vijetnam.


09:10 - Komentiraj ( 7 ) Print NF
Berlin : Pušiona besplatnog četvrtka
06.08.2010.

Već sam pisao da je četvrtak dan besplatnih muzeja. Jučer smo imali ambiciozan plan : nadrealisti, Picasso, Schinkelova crkva i navečer ono što je mene zbilja intrigiralo, večer s jednom od rijetkih preživjelih "teroristica" RAF-a Astrid Proll.
Čim smo krenuli naletismo na crnu mačku, doduše oglas za odlutalu :

Mene nisu baš previše nadrealisti zanimali pa sam odlučio napraviti jedan brzi krug te se eventualno vratiti ako bude baš nešto posebno. Žena na ulazu pokraj koje sam projurio čudno me gledala. Tek kad sam izašao shvatio sam da sam prošao specijalnu izložbu koja nije besplatna, pokušao sam razočaranima koji su ostali vani objasniti da zbilja nije ništa naročito.

Picassa još manje volim ali mi se jedna slika svidjela, pomalo atipična za njega.

Crkve ko crkve me previše ne zanimaju pa ni one čuvenih arhitekata pa sam je ubrzano prošao te sjeo blizu ulaza i otvorio pivo. Žena koja je pušila s druge strane ulaza nije vidjela pivo, a pošto sam i glasno kihnuo dojurila je mislivši da mi nije dobro.

Neobična instalacija za jednu crkvu :

I zadnje razočarenje dana, moja teroristica je samo moderator programa, te predstavlja jednu američku vulgarnu feministicu te ubrzo nakon početka napuštam izuzetno dobro posjećenu tribinu snimivši samo prvu sliku za uspomenu i sjećanje.
10:29 - Komentiraj ( 6 ) Print NF
Berlin : Vozikanja
05.08.2010.

Dan smo proveli vozikajući se ciljano od jednog do drugog trgovačkog centra, po prvi put smo upoznali neke rubne dijelove grada, ekipa je fotkala građevine, ja ljude sprijeda i straga, tko misli da je sprijeda jednostavno neka proba, straga je uvijek lakše belj09:47 - Komentiraj ( 5 ) Print NF
Berlin : Fischl i pohanac
04.08.2010.

Jučer je kišilo i prilično zahladilo pa smo i ručali u stanu. Ja sam još malo studirao Fischla, ovaj rad je iz 1999., izložen u Berlinu, mislim da ga ni nema na internetu.
08:53 - Komentiraj ( 7 ) Print NF
Berlin : Međunarodni blogerski sudar
03.08.2010.

Nećete vjerovati, možda i nije istina, iako imam svjedoka, prišla mi cura, zamolila me ako joj mogu pozirati za poznati španjolski blog. ja sam rekao oke, ako i ona meni za popularni hrvatski blog. Tek jutros mi se ego lagano spušta s neba.

Inače ide nas, ide, Emil Nolde je dva puta godišnje besplatan, inače osam eura, jučer je bio jedan od ta dva dana, fotografiranje naravno najstrože zabranjeno, a moj fotić nešto nestašan.

Ipak u suvremenoj umjetnosti sam doma, zanimljiv muzej s istim takvim posjetiteljkama, oni su pak duhoviti, možeš otkupiti pravo fotografiranja, što mislite jesam li to napravio zubo
10:27 - Komentiraj ( 10 ) Print NF
Berlin : Nedjeljni ručak
02.08.2010.

Obično si jednu nedjelju za boravka u Berlinu priuštimo ručak po principu, jedi koliko želiš za 9 eura. Prošle godine smo se razočarali u provjereni restoran, promijenili lokaciju i gle peha, iako je izloženo izgledalo privlačno vrlo brzo smo shvatili da je to vegetarijanski restoran, još najbolji je bio sir pohan u tikvicama.Nismo samo mi imali peh, kad smo došli u park, dalmatinac je upravo drugom psu ukrao lopticu i odjurio, na kraju je došlo do svađe gazdi, saznali smo da je loptica koštala tri i pol eura. Gazda je počeo galamiti na psa, on je dojurio do mene da ga tješim, ja sam mu pokušao objasniti da nismo u Hrvatskoj gdje neki mogu nekažnjeno krasti.

Inače ni za fotkanje nije bio neki baš uspješan dan...


p.s.
Sanja, jel ti se štucalo, mislio sam na tebe, naročito za ručkom wink10:05 - Komentiraj ( 7 ) Print NF
Berlin : Brandenburška vrata
01.08.2010.

Nakon ručka kod Grka, lijevo je mala porcija, posjet izložbi u akademiji umjetnosti, odmah sam upozoren da je fotkanje zabranjeno, odmor kod Brandenburških vrata, krug kočijom 20 eura, ipak samo snimio, nije me mlada teta vozila, kasna kupovina u Friedrichstrasse i to bi bilo to.11:04 - Komentiraj ( 6 ) Print NF

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Opis bloga
Nikakav, užasan, histeričan, drzak, bezobrazan, poučan, programiran za rušenje granica hm, hm, hm... Sredstvo za trošenje vremena, kojeg ionako ima previše, also uopće nema...

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje - Bez prerada

Važno zbog debila koji ne znam zašto posjete ovaj blog: "ovo djelo je plod fikcije. svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima slučajna je." Rečenica ima pravnu valjanost !

Goran Kauzlaric | Create Your Badge

Instagram

nachtfresser@gmail.com

Pirat urednik na fejsu :P
Web Nachtfresser

IZBOR POSTOVA 06.2004. - ?
od najstarijih do danas, barem po jedan mjesečno, odozdo prema gore
2019
Institucija slobodnog blogera (ogled o Böllu)
Aktivizam Grete Thunberg
Odakle ocean u pjesmi?
Vrelo Bosne i Jajce
Sarajevski ćevapi, dame i uspomene
Snježni Benkovac na brdu
Pulski zalasci
Kosa i sram
2018
Sa Sloterdijkom u Puli
Uzoran učenički dom
Tko otvara vrata Bukowom mačku
Djevojčica iza žice
Starac i (r)evolucija
Neotuđena crtica
Trešnjevački teatar
Intimni otvori depresivnih ljudi
Modna osvježenja
Kupac ružnog limuna
Međupost
2017
Pao stoljetni park
Budimo na mi
Poderane čarape
Pijača bez leda
Ostaj mi dobro Berlinu moj
Iskustvo i stil
Sedacija, odlasci, promatračica života
Nitko ne vrijedi više od dvije minute
Kud plovi ovaj put
Srcamo se
Vareš, imenovanje prošlosti
Popravljač
2016
Božić kod Dolores
Blog arhiva, genijalno
Varešarije
Obrobljeni plimom
Nestanak Wagnerovog psa
Poezija koja to nije s teletinom na pratećoj slici
Preko crte
Djevojka sa sajma u Opicini
Predvečerje u Trstu
Labinski bijenale industrijske umjetnosti
Dresirani i slobodni
Projekt bicikl
2015
4000. post
Forever Lolita
Vječno vraćanje dupeta
O potrebi za bloganjem
Blogerska subota
U pokretu
Gromovi love golotinju
Nisam mislio na Pariz
New York, Jack i ostali mitovi
Sipa i čokolada
Čudnovati su putevi Googleovi
Svakodnevni samoslici
Nachtfresser, 3700.post
2014
Pljeskavica i čaj
Istup Anne Helm
Ravnateljice über alles
O fotografiranju i svinjama
Život
Večer s berlinskim piratima
Posljednja marenda
Fuck the System!
Izlet u Opatiju
Kandidat broj 5 liste 16 za EUP
Nek nam živi bezuvjetni temeljni dohodak
Nagnuće berlinskog piratskog broda
Tišina hotelskih soba
S visina Svetog Križa
Avionska dijagnoza obrazovnog sustava
2013
Dame i gospodo, Astrid Kuljanić
Dekadencija
Odjeb ljetu gospodnjem dvijetisućetrinaestom
Naš mali šareni štand
Anonymous MMM u Rijeci
Profesor budala
Roštilj bez jahte
Krivo mi je zbog mog starog
Što radi piratska stranka ?
Bloger za EU parlament
Izbor postova
Shitstorm
2012
Sanjam knjige u Puli
Taštine
Sjećanje
Proteze Auschwitza danas
Blogeri 2004-2011
Prošao još jedan...
Prelijep dan u Zagrebu
Blogersko pušenje privatnosti
Napad Svetle Yordanove
Čitajte "Bolju polovnjaču"
Ostajte tamo, stižemo
2011
2500. post
Čestitka vjetrom raspršena
Predsjedniku ima tko da piše
Isšljivan
A meni se popodne spava
Smrt u Opatiji
Povratak u Ništa
Dijalog jednog blogera i Igora Mandića
Hrana naša svagdanja
Jučerašnji prosvjed u Rijeci
Civilizacija baterija
Hotel Montree
2010
Snijeg u Rijeci
Obzor
Vodice, bajka s pogledom na more
Cambridge i karavane
Otočna opuštanja
Berlin : balkanska galerija
Repovi rata
Dan divljanja maturanata
Abrutissement, načelo zatupljenja
Igramo se okvirima
Nacisti u Dresdenu
Boje budimpeštanskog Ludwiga
2009
Sa(n)jam knjige Pula 6.12.2009
Prođe još jedna fešta
a je još uvijek u krugu
U najjačem sastavu
Muzej, multikulturalnost, beskućnici...
Poučak o golom
Divlji Balkan
Gorski Kotar devetog svibnja
Londonerica u palanci
O bocama i maslinovom ulju
Prozori
Ha,ha, Amy je zakon
2008
Tako je zborila Gudrun Ensslin
Priznanje
Onako usput
Blog i grob
Govor mržnje na blogu.hr
Razgovor studentica pred Humbolt univerzitetom
Nogometno bratstvo Španjolske, Hrvatske i Koreje
Prosvjed, turisti i sunčani Korzo
Rasaditi
Dobro se žega
Politička korienitost
Osamstoprvi post, mali osvrt
2007
Ekološki fašizam
Masturbacijo, sretan rođendan !
Van Goghova zvjezdana noć
Radni dan jedne Berlinerice
Dani bez neta
Petak trinaesti
Razredni izlet u vodni centar Atlantis-Ljubljana
Guščija pašteta
FBK u Rijeci, jel se kome štucalo :P
Rasulo
Izletila zbog marihuane
Moja Paris gola u novinama
2006
Manta, vraaaaaaaaaati se
O blogu "Pjesmarije" (autora NF)
Igra revolveraša
Idealisti s oružjem
Ceremonija oproštaja s praznicima
Jedna Ljudmila
Zadaća (dječja bolnica)
Irokez u školi
Moji prijatelji
Coool
Prva klasa
O ovcama i nadi
2005
Kenningari i druge učenosti
Uvijek iznova, deja vu
Moj Uerige
Ostavština
Pred maturalac
Moj Raščupanko
Sjećanje na Radovića
Pišanje u Harteri
Samoubojstvo u štali
Montaža tv stolića i sretnije budućnosti
Pivo
Nekad smo znali veselo polemizirati...
2004
Inventura 2004.
Sjećanje na vrt (Paul Klee)
Razrednik
Isplazit jezik
Kamere oko nas
O fašistima, Sloterdijku, Walseru i meni
Skins&Teacher


SUPERCOOL ;P
< kolovoz, 2010 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Lipanj 2021 (7)
Svibanj 2021 (22)
Travanj 2021 (26)
Ožujak 2021 (21)
Veljača 2021 (24)
Siječanj 2021 (31)
Prosinac 2020 (20)
Studeni 2020 (12)
Listopad 2020 (6)
Rujan 2020 (5)
Srpanj 2020 (29)
Lipanj 2020 (26)
Svibanj 2020 (31)
Travanj 2020 (29)
Ožujak 2020 (32)
Veljača 2020 (28)
Siječanj 2020 (26)
Prosinac 2019 (24)
Studeni 2019 (22)
Listopad 2019 (27)
Rujan 2019 (28)
Kolovoz 2019 (27)
Srpanj 2019 (26)
Lipanj 2019 (30)
Svibanj 2019 (29)
Travanj 2019 (27)
Ožujak 2019 (30)
Veljača 2019 (28)
Siječanj 2019 (31)
Prosinac 2018 (31)
Studeni 2018 (30)
Listopad 2018 (30)
Rujan 2018 (30)
Kolovoz 2018 (31)
Srpanj 2018 (30)
Lipanj 2018 (29)
Svibanj 2018 (30)
Travanj 2018 (30)
Ožujak 2018 (31)
Veljača 2018 (29)
Siječanj 2018 (31)
Prosinac 2017 (32)
Studeni 2017 (30)
Listopad 2017 (31)
Rujan 2017 (29)
Kolovoz 2017 (28)
Srpanj 2017 (34)
Lipanj 2017 (29)